Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Αρχειοθετήθηκε

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (διαβάστε περισσότερα)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Ερώτηση από Andy Pilate 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από Andy Pilate 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Installing search engines from Mycroft Project not working

I've tried to install several search engines via Mycroft Project to use them through the search bar but that doesn't seem to be working. I don't get any notice, it just d… (διαβάστε περισσότερα)

I've tried to install several search engines via Mycroft Project to use them through the search bar but that doesn't seem to be working.

I don't get any notice, it just doesn't work.

Also, one of the search engines I've been using (Twitter) seems to have disappeared from my browser. That's what got me to try to install it again, with no luck so far.

(I've dowloaded Firefox Nightly, installed it from scratch, and seem to have the problem.)

Ερώτηση από Marcos 2 έτη πριν

Απάντηση από TyDraniu 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Block autoplay being ignored on Firefox 78

Prior to the latest version, I had set "media.autoplay.enabled.user-gestures-needed" in about:config to False in addition to blocking both audio and video within the sett… (διαβάστε περισσότερα)

Prior to the latest version, I had set "media.autoplay.enabled.user-gestures-needed" in about:config to False in addition to blocking both audio and video within the settings so that nothing would autoplay without my input.

I updated to version 78 yesterday, and it seems that "media.autoplay.enabled.user-gestures-needed" is now gone from within about:config. I'm getting videos autoplaying within sites like YouTube, despite me setting both audio and video to not autoplay.

Is there anything I can do to ensure that nothing starts playing without me allowing it?

Ερώτηση από Kakkun 2 έτη πριν

Απάντηση από cor-el 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Autoplay not always blocked

Firefox 78 sometimes fails to block autoplay, e.g. scrolling the front page of reddit.com or a subreddit will intermittently show videos playing. This worked in 77. Some … (διαβάστε περισσότερα)

Firefox 78 sometimes fails to block autoplay, e.g. scrolling the front page of reddit.com or a subreddit will intermittently show videos playing.

This worked in 77. Some about:config entries I'd swear were set in 77 have vanished; I tried adding them manually, but the autoplay blocking is still hit and miss.

Also, not sure if Troubleshooting Information uploaded successfully or the page broke (see screenshot).

Ερώτηση από Jens Lyn IV 2 έτη πριν

Απάντηση από Jens Lyn IV 2 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Session restore

Does anybody knows why firefox sometimes restores to a previous session, like the one atleast a couple weeks ago, instead of the one I had when I closed it for the last t… (διαβάστε περισσότερα)

Does anybody knows why firefox sometimes restores to a previous session, like the one atleast a couple weeks ago, instead of the one I had when I closed it for the last time? and if I can do something about it, I tried using the files from sessionstore backup but they just update to the new session

Ερώτηση από Dany 00 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από Linda 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox 78.0.1 does not remove closed pages from memory - lags and high RAM usage

After updating from 77 (I think it was 77.0.2?) to 78.0.1 I started noticing terrible firefox performance after a few minutes of browsing. My standard browsing habit cons… (διαβάστε περισσότερα)

After updating from 77 (I think it was 77.0.2?) to 78.0.1 I started noticing terrible firefox performance after a few minutes of browsing. My standard browsing habit consists of launching browser with 1 pinned tab and 1 home page (so 2 tabs only), then opening 5-10 tabs from my bookmarks, checking pages then closing them and leaving only 1 pinned page open. In firefox 78.0.1 after doing this (opening and then closing multiple tabs "to the right" using new context menu added in 78) my ram usage does not drop. It goes from 2.4GB (system only usage) to 5.0GB and does not drop after closing tabs. However when I open 10-20 tabs again RAM usage does not rise (maybe slightly, like 5.3GB). So it looks like firefox has multiple tabs stored in ram and opening new tabs just rewrites that memory instead of allocating new one. I have 8GB of ram so 3GB of usage from 1 open tab is crazy. I think it was 500-900MB before. I also have terrible lags because of this - browser hangs up every few seconds for few seconds. I had trouble writing this post with 2 tabs open because of 3.3GB ram usage! Restarting browser helps - ram uasge rises from 2.4GB to 3.2GB only (800MB for 2 tabs) but every new opened and closed tab seems to stay in memory. For example if I open 10 more tabs except for 2 that always open so I have 12 tabs I have 3.6GB memory usage. After I close them it slowly drops to 3.5GB instead of returning to 3.2GB. It does not matter how I close tabs - using right click context menu (close other tabs, close tabs to the right), using X on tabs, or using add-on to close all tabs except for pinned ones. They always remain in memory somehow. PLS fix this ASAP.

P.S. I also tried checking about:performance menu but there is nothing interesting here. It says that 2 opened tabs and addons use 100MB of memory which is not true because browser at this moment uses 1060MB.

Update 1: I also tested safe mode. 3,4GB of PC RAM usage on firefox safe mode start. Opened few tabs, ram usage goes to 4.2GB. After closing all tabs except for 1 ram usage start to SLOWLY decrease but it stops at 3,7GB. Ram usage drop was really slow like 10-30 seconds. It should be instant after closing tabs.

Ερώτηση από Piterk 2 έτη πριν

Απάντηση από Piterk 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

All http sites are redirecting to https and display "potential security risk ahead" error

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential … (διαβάστε περισσότερα)

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential Security Risk Ahead" error. I could not know how to fix this error. This is happening all of a sudden. I could not find a way to fix this error.

Ερώτηση από vpp.nagaraju1234 2 έτη πριν

Απάντηση από vpp.nagaraju1234 2 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

How do I add more lines to the address bar drop down list in FF78?

Previously I used: browser.urlbar.maxRichResults, but that doesn't seem to do anything after this recent update. I have to visit a lot of different sites for my job and a… (διαβάστε περισσότερα)

Previously I used: browser.urlbar.maxRichResults, but that doesn't seem to do anything after this recent update. I have to visit a lot of different sites for my job and a longer list in the address bar drop down makes that happen very quickly. Being limited to only 7 is going to severely cut down on my efficiency.

Ερώτηση από darthno2 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από darthno2 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

I CANT GET ON TO TESCO'S AGAIN????

Hi, IM having trouble getting on to TESCO.COM , i can get on with GOOGLE but with Firefox it keep saying :- == Oops... It looks like something is not right If you are s… (διαβάστε περισσότερα)

Hi, IM having trouble getting on to TESCO.COM , i can get on with GOOGLE but with Firefox it keep saying :-

==

Oops... It looks like something is not right

If you are seeing this page it is because your browser has failed some security checks

You may still be able to browse our site to find the feature or store you're looking for. Go to homepage, Contact Us, Site Map.

If you continue having trouble please contact our customer service helpline on: 0800 323 4040

Reference Id: 18.79476768.1594138726.1d58126e

=

THIS keeps on happening at least 6 - 8 a year. ive cleared the cache off Firefox, rebooted it, got a now TESCO site and it is still the same. Yet Google fires up all right all the time. I have got 3 pc of a type and they all can get TESCO without any trouble. Ive been with you for 20yrs and am reluctant to change noW. Tesco just say your better of using Google than Firefox, which isn't much help. Yes they can get me on (sometimes) but they all ways say Google is the one really.

There must be something i can do?

Ερώτηση από ron1011 2 έτη πριν

Απάντηση από FredMcD 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

cannot log in to my Bank of Montreal online banking

cannot log in to my Bank of Montreal online banking!!! I've used Firefox for years, and for years I daily do my online banking. Now all of a sudden, without any warning I… (διαβάστε περισσότερα)

cannot log in to my Bank of Montreal online banking!!!

I've used Firefox for years, and for years I daily do my online banking.

Now all of a sudden, without any warning I cannot log into my bank account. I've tried clearing history, etc. I've tried the about:config change...

I can log in fine with Microsoft Edge.

My wife uses Firefox and she can log into the bank. I suspect that is because Firefox has not updated on her computer.

This is maddening, to put it mildly.

Ερώτηση από jedasa 2 έτη πριν

Απάντηση από FredMcD 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Lost all bookmarks after Firefox/Windows update!

Hello Community Do hope someone can help? Have tried all suggestions in Support area on topic: Lost/Recover Bookmarks. Also spoke to Windows Support and was told to call… (διαβάστε περισσότερα)

Hello Community

Do hope someone can help?

Have tried all suggestions in Support area on topic: Lost/Recover Bookmarks. Also spoke to Windows Support and was told to call Mozilla Firefox Technical Support. I've been unable to find a number.

I had a Windows update around the same time as a Firefox update, May/June, only realised all saved bookmarks prior to June 2020 have disappeared. This has never happened before.

Urgently need to find out if there's a method of retrievel or have it confirmed that all of these very important bookmarks are permanently lost.

Thank you in advance

Ερώτηση από Col 2 έτη πριν

Απάντηση από Col 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

The printer control page on my local network is blocked because of certificate error.

The control page of my locally connected printer at 192.168.1.5 is being blocked as a "dangerous" site because it doesn't have a valid certificate as a web site. It's li… (διαβάστε περισσότερα)

The control page of my locally connected printer at 192.168.1.5 is being blocked as a "dangerous" site because it doesn't have a valid certificate as a web site. It's literally RIGHT NEXT TO MY COMPUTER! No path to the public internet is involved! How can I make this an exception (i.e. a "trusted site") to the certificate error blocking routine? I don't want to drop certificate checking for OUTSIDE web pages, just the one that controls my printer (the same IP address is accessible for printing and scanning, but not for editing my printer's options).

The frame for the printer's home page displays but with no data, and no data is displayed when anything is clicked. I've tried to add a screen shot but it doesn't upload.

Ερώτηση από Allan and Gayle Richardson 2 έτη πριν

Απάντηση από Wesley Branton 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Downloads almost always fail: '.part could not be saved, because the source file could not be read.'

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server admi… (διαβάστε περισσότερα)

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server administrator.

I do want to mention upfront that this issue is also affecting Chrome and IE. It's not solely a Firefox issue, but I'm hoping someone here can help me anyways.

  • This happens for any filetype, from any source.
  • It started happening about a month ago.
  • Prior to that, I installed a new motherboard, RAM and processor. I'm fairly certain there was a period between these events in which it worked fine, but I am mentioning it just in case it's relevant.
  • If it's a small file and I try repeatedly, it sometimes will eventually download.
  • Even if a large file successfully starts downloading, it will eventually fail. It usually fails immediately though.
  • I sometimes have success downloading the same file in Chrome, but it also often fails. IE as well.

I have tried the following:

  • Used Refresh Firefox
  • Cleared download history
  • Changed download location
  • Reset browser.download values
  • Disabled firewalls and antivirus/spyware
  • Reinstalled Firefox using Run as Admin (first uninstalled previous version and deleted all program files that I could find, including profiles)
  • Cleared cookies and cache
  • Ran in safe mode
  • Verified Temp folder filepath was valid
  • Verified the PART file was created in that path -- it exists until I hit OK on the error message, then it disappears
  • Ran Firefox as admin

I think these are outdated methods I only found on non-official sources, but will mention them just in case:

  • I found some sources that said to delete Compreg.dat; I could not find this file in the place listed, nor could I find it with a search of the entire drive
  • Verified places.sqlite was not set to read-only
  • Removed read-only from entire profile folder and subfolders

In Options > Security: 'Block dangerous & deceptive content': true, 'Block dangerous downloads': false

Internet speed test: 58.96 Mbps download; 148.04 Mbps upload. No connection loss.

This problem is absolutely maddening. I'll be so grateful if anyone can help me out!! :( Thank you in advance, I know this was a long read!

(Edited for readability)

Ερώτηση από wormmulch 2 έτη πριν

Απάντηση από wormmulch 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Widevine Will Not Install

I have been trying to watch Netflix on Firefox, I made some security changes and at first thought that I may have caused the problem, but now I see that the add-on just f… (διαβάστε περισσότερα)

I have been trying to watch Netflix on Firefox, I made some security changes and at first thought that I may have caused the problem, but now I see that the add-on just fails to install. It just keeps the notification that it is installing. Is there a way to fix this issue?

Ερώτηση από Yossi 2 έτη πριν

Απάντηση από cor-el 2 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Two windows open every time I click on an email link

I am running on a new iMac. Every time I click on an email link two windows open. One window is my the home page I have set up and the second is the page that the email… (διαβάστε περισσότερα)

I am running on a new iMac. Every time I click on an email link two windows open. One window is my the home page I have set up and the second is the page that the email link takes me to. How do I have Firefox just open the window I go to via the link? This never happened before on my old system

Ερώτηση από dagord9 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από Rick 1 έτος πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox runs on startup even though I explicitly told it not to

I set winRegisterApplicationRestart to false. Firefox doesn't appear in the task manager startup programs list. There is no link to firefox in the startup folder. Neverth… (διαβάστε περισσότερα)

I set winRegisterApplicationRestart to false. Firefox doesn't appear in the task manager startup programs list. There is no link to firefox in the startup folder. Nevertheless, firefox runs itself when I log on. How can I make it stop?

Ερώτηση από brisingre 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από mjwh56 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Can't drag URL from address bar to desktop

It has become impossible to drag the URL from the address bar to the desktop. Specifically, the action described in this article https://support.mozilla.org/en-US/kb/crea… (διαβάστε περισσότερα)

It has become impossible to drag the URL from the address bar to the desktop.

Specifically, the action described in this article https://support.mozilla.org/en-US/kb/create-desktop-shortcut-website DOES NOT WORK.

FF 78.0.2 Mac OS 10.14.2

Ερώτηση από JA 2 έτη πριν

Απάντηση από FredMcD 2 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Don't want to upgrade

I'm using Firefox 78.0.2 and i keep getting notices to upgrade. But the last time I upgraded, Firefox changed the locations of my tabs from below the address bar to above… (διαβάστε περισσότερα)

I'm using Firefox 78.0.2 and i keep getting notices to upgrade. But the last time I upgraded, Firefox changed the locations of my tabs from below the address bar to above the address bar and also changed the behavior of the address bar. It took me a couple of weeks to find the answers and get things back the way they were. I don't want to upgrade Firefox because I have no idea what it might change this time. Is there a way to keep Firefox from sending me upgrade notices when I don't want them?

Ερώτηση από mikejanus 2 έτη πριν

Απάντηση από jscher2000 - Support Volunteer 2 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Lost all Bookmarks and Toolbar this morning

This morning I started Firefox (78) in Windows 10 Pro (10.0.18363) I got a red message saying that something was wrong with my Bookmarks and click here to fix Did that tw… (διαβάστε περισσότερα)

This morning I started Firefox (78) in Windows 10 Pro (10.0.18363) I got a red message saying that something was wrong with my Bookmarks and click here to fix Did that twice Tried to do a fix that removed and then reinstalled a couple of files (can't find the fix nor the files location) that didn't work although it did replace the files. Still no bookmarks I am logged into my Firefox and synch is on.

This, nor any of the other FAQ/Help have not worked https://support.mozilla.org/en-US/kb/recover-lost-or-missing-bookmarks

I have no restore ability either: https://support.mozilla.org/en-US/kb/restore-bookmarks-from-backup-or-move-them

i have no idea what happened thanks for any/all help

Ερώτηση από dravafox 2 έτη πριν

Τελευταία απάντηση από dravafox 1 έτος πριν