Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox Sync not keeping devices bookmarks, ect the same.

So I have Firefox on a main O/S Windows 8.1 & a second boot Ubuntu 12.04. I've set up my sync account on Windows 8.1 & when I set it up on Ubuntu with the recover… (διαβάστε περισσότερα)

So I have Firefox on a main O/S Windows 8.1 & a second boot Ubuntu 12.04. I've set up my sync account on Windows 8.1 & when I set it up on Ubuntu with the recovery key it will import the bookmarks, add ons, preferences ect. The problem is if I add bookmarks in Windows Firefox & then boot Ubuntu Firefox it won't change it on Ubuntu, if I add a new bookmark on Ubuntu Firefox it won't change it on Windows. They both keep their own instance of my sync but won't share it & share the changes.

Am I supposed to select a setting at the Sync Options to tell it to keep both the browsers the same & to also let each other add bookmarks? If you know what I mean ;)

Asked by cyborgcygnus 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

addon to automatically open popup page in firefox Sidebar

I want to know if there's already an addon that can open popup page in the firefox Sidebar , it's really annoying if i have to open popup in new tab or new windows just … (διαβάστε περισσότερα)

I want to know if there's already an addon that can open popup page in the firefox Sidebar , it's really annoying if i have to open popup in new tab or new windows just to download multiple files, Suppose there's no addon that can behave exactly like what i've mentioned before , can anybody help me with making an extension for that, i already read the beginner tutorial for making extension , i can do javascript , but i may need some guide though

Asked by Mikersky 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

all url's stuck connecting. uninstalled and reinstalled no help. deleted parental lock file, no help

I have been using FF for over 2 years. Suddenly 2 days ago it will not load any web sites. Just get stuck in connecting. no error messages. Tried to upgrade. No help. Uni… (διαβάστε περισσότερα)

I have been using FF for over 2 years. Suddenly 2 days ago it will not load any web sites. Just get stuck in connecting. no error messages. Tried to upgrade. No help. Uninstalled (keeping user info). Re-installed. Still have same problem. Read through your help. Deleted parental lock file, no help

Asked by weswitt 6 έτη πριν

Last reply by patrickmc 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

firefox crashes 30 seconds after being opened

I have The OS 10.5.8. Firefox is The OS is 10.6.8. and says it is up to date. In the past few days the browsree crashes after about 30 seconds to one minute of being open… (διαβάστε περισσότερα)

I have The OS 10.5.8. Firefox is The OS is 10.6.8. and says it is up to date. In the past few days the browsree crashes after about 30 seconds to one minute of being opened.

below are the crash IDs:

Crash ID: bp-d17bafb4-5ae1-4bd3-b4a0-22c242131212

Crash ID: bp-b427aaf0-1dec-48af-9db1-bebfd2131212

Asked by hr-mart 6 έτη πριν

Last reply by kobe 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

VS2010 solution getting 403 Forbidden error

I've been developing an application using Visual Studio 2010. I've been using FireFox 24.0 as my browser running VS's IIS dev server. It was running fine before a compa… (διαβάστε περισσότερα)

I've been developing an application using Visual Studio 2010. I've been using FireFox 24.0 as my browser running VS's IIS dev server. It was running fine before a company policy procedure meant I had to change my computer name.

After restarting, I get an error 403 Server Error in '/' Application.

I first checked my IIS settings and made sure the service was running. When that didn't help, I chose another browser by default. The application ran as normal which points to some security setting on FF. I cleared the cache and cookies and other things but nothing I've tried works.

Asked by swindoncowboy 6 έτη πριν

Last reply by mashariq 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Quicktime plugin 7.7.4 in FF 25.0.1 not playing audio files in their entirety

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing i… (διαβάστε περισσότερα)

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing in their entirety when the Quicktime plugin 7.7.4 is used in FF 25.0.1 via a custom BBCode tag - a 2 minute 24 second long 128kbps stereo MP3 file will only play about 50 seconds, and the same audio in 44.1kHz stereo WAV format only plays about 5 seconds. This difference in playing time for the same length audio suggests (to my very limited knowledge) that it is something like the bit-rate (or the sample rate?) of the audio content that is determining how much gets played - i.e. only a limited maximum amount of data is being allowed through; the lower bit-rate (or sample rate?) of the MP3 means it plays for longer than the much higher bit rate (or sample rate?) of the WAV.

They play in their entirety at the same bulletin board when viewed in Internet Explorer 11.0.9600.16428 and Chrome 31.0.1650.57m (though there are some odd display issues in Chrome, but that's another story), and I'm sure it was working normally in FF until fairly recently.

The BBCode uses this HTML replacement to call on the Quicktime plugin:

<embed src="{URL}" width="200" height="15" autostart="false" loop="false" volume="80"></embed>

Has anyone else had this problem? Is it a known issue? (I'm finding this support area notoriously difficult to navigate, and have not been able to find any reference to it, hence my asking the question here.)

Thanks in advance for any replies.

Asked by Somerset Bob 6 έτη πριν

Last reply by Wesley Branton 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

redirect not working

Hi, after a bit of head scratching, I realized that the Firefox option to Warn if page attempts to redirect, seems to be broken. I am getting no warning message that a r… (διαβάστε περισσότερα)

Hi, after a bit of head scratching, I realized that the Firefox option to Warn if page attempts to redirect, seems to be broken.

I am getting no warning message that a redirect was attempted.

I am using the FF 25.0.1 and it is up to date as the latest.

I am using this on XP SP3.

If I turn off Warn if page attempts redirect all is well. But if it is turned on, there is no warning message, this leaves users sitting on a page unaware that they should be somewhere else.

It has the effect of breaking a websites normal operation.

IP camera live feeds don't work, nor do any pages that are supposed to constantly update.

I just noticed this after all the error pages on all sites stopped going back to the index page. Not just one site, I could blame me if that were the case. Then I thought maybe the change to PHP 5.4, and started searching for this error and ended up looking at FF. So, then I tried and turned of warn if redirect is attempted, and the sites work normally.

Without the message, we are blind to what is going on.

What has happened to the warning message?

Am I the only person with a missing warning on a redirect or refresh attempt?

Asked by kduinoz 6 έτη πριν

Last reply by John99 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox won't load certain pages (such as Google.com) but works in windows safe mode with networking.

Firefox safe mode does not solve the issue. Disabled and also uninstalled antivirus and firewall and did not help. Disabled all startup items except the ones known not to… (διαβάστε περισσότερα)

Firefox safe mode does not solve the issue. Disabled and also uninstalled antivirus and firewall and did not help. Disabled all startup items except the ones known not to cause the problem. Other browsers such as Chrome has no problems. Mozilla Thunderbird also will not connect.

Asked by idgassfy 6 έτη πριν

Last reply by cor-el 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Pinned Tabs disappear

I am using Win XP and Mac OS The Pinned Tabs disappear - I don't understand when they do So I have to redo them manually once in a day or two Is there a simple solution ?… (διαβάστε περισσότερα)

I am using Win XP and Mac OS The Pinned Tabs disappear - I don't understand when they do So I have to redo them manually once in a day or two

Is there a simple solution ?

Asked by minkowski 6 έτη πριν

Last reply by ZZFPG 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

I had printing issues, which was determined to be caused by installation of Windows Internet Explorer Version 11 during after an auto update.

I began to have printing problems which may have been triggered when printing from the Firefox browser. I did not isolate the trouble with Firefox, but I did determine t… (διαβάστε περισσότερα)

I began to have printing problems which may have been triggered when printing from the Firefox browser. I did not isolate the trouble with Firefox, but I did determine the cause was an installation of Windows Internet Explorer version 11 which was installed automatically on a Windows Update. I am running 64-bit Windows 7. I determined V11 was the problem by removing updates one at a time then printing from several programs I use like WORD, Excel, Powerpoint, Adobe Reader, Firefox, and Thunderbird. The symptom of the problem was that I could print fine once or twice, but then the communication between the PC and printer (Lexmark S405 b/g) became busy and no other print jobs would complete, even those from two other PCs (neither had V11) that worked fine for printing any print job before an attempt from the PC with V11. Once I resolved the problem to be V11, I did not try to isolate if it was triggered by any print job or one from Firefox, but I a little suspicion that it could be triggered by a print attempt from Firefox since I know I was able to print once or twice before the problem was triggered.

Asked by ddsjcs 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Video controls do not show

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if clic… (διαβάστε περισσότερα)

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if click inspect element but then there's no video. I have tried reinstalling firefox, vlc, quicktime, flash, with no success. I'm using Winx64 fully patched.

Asked by alphaace 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

All of a sudden the 'join the conversation' popup on usatoday will not show content. Any reason why this just started to happen? Any fixes?

All of sudden now the 'join the conversation' pop up in usatoday.com does not show content. The box will pop up but is blank. Will not allow me to post. Any fixes for thi… (διαβάστε περισσότερα)

All of sudden now the 'join the conversation' pop up in usatoday.com does not show content. The box will pop up but is blank. Will not allow me to post. Any fixes for this? Thanks

Asked by thom71 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox stop working

I'm running Firefox 26 on OpenSUSE 13.1 64bits. I got problem in Firefox 26 to use IBM Lotus iNotes and the recommandation is to revert to Firefox 24 ESR. I tried to do t… (διαβάστε περισσότερα)

I'm running Firefox 26 on OpenSUSE 13.1 64bits. I got problem in Firefox 26 to use IBM Lotus iNotes and the recommandation is to revert to Firefox 24 ESR. I tried to do this, but it didn't work.

Now i uninstall all Firefox and installed the latest version (26) again. Now Firefox won't load any web-page. It just saying "Connecting..." but nothing happens. No timeout nor error-mesg.

If i run Firefox in terminal, i get this message; (process:3072): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed


I also backed up the profile og recreated a new profil. I suspect that the version 24.2 ESR did some change to files, but i uninstalled everything, rebooted and installed new. Still it doesn't work :-(

What is wrong!?

Asked by ronnysimonsen 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Since new Firefox update Yahoo mail is not properly displaying

Recently got updated Firefox v.26.0 and I have noticed the yahoo mail when opened could not be displayed properly. Text is scattered on screen and it also show "Your scre… (διαβάστε περισσότερα)

Recently got updated Firefox v.26.0 and I have noticed the yahoo mail when opened could not be displayed properly. Text is scattered on screen and it also show "Your screen elements are hidden from view. Press Esc or move pointer to the center of the screen to return to Mail." Even if i press Esc or move pointer nothing happen.

I wonder why this is happening? I also want to test the problem in MS Internet Explorer but I do not know how could I disable Firefox temporarily.

Any advice will be much appreciated.

Thank you

Asked by Ari94 6 έτη πριν

Last reply by juneisland5 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

I guess Chrome will not allow me to sign up for Mozilla newsletters after I downloaded FF, unable to get page to accept my email, etc.

Been having trouble w/Chrome would play audio only of Vimeo videos, fixed that but now will not display photos on Pinterest, only the links behind them. So I thought I'd … (διαβάστε περισσότερα)

Been having trouble w/Chrome would play audio only of Vimeo videos, fixed that but now will not display photos on Pinterest, only the links behind them. So I thought I'd try Firefox again, used to use it for several years. Downloaded and then thought I should sign up for your newsletters. But (using Chrome right now) I could not get the page to accept my subscription. Tried several times, refreshed, etc. Not sure why, seems strange.

Asked by KatW 6 έτη πριν

Last reply by cor-el 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

most videos will have normal sound but slow and jumpy video. how can i correct this?

i have windows xp with the latest updates for xp and flash. on most sites like youtube and abc.com will have good audio that runs at normal speed. the video runs slow, is… (διαβάστε περισσότερα)

i have windows xp with the latest updates for xp and flash. on most sites like youtube and abc.com will have good audio that runs at normal speed. the video runs slow, is not in sync with the audio and is jumpy

Asked by apollo21lmp 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Pages wont load, links become inactive

Hello, I have had this issue for a while and I have finally decided to ask for some help, usually I can find answers to my problems but am a bit stumped on this one. My i… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, I have had this issue for a while and I have finally decided to ask for some help, usually I can find answers to my problems but am a bit stumped on this one. My issue is this: I do a search, right click link and open in new tab - works 80% of the time. ok other 20% page wont open just stuck. Whats interesting though is I have found if I refresh the google search page I can then open the link fine, - the first open page is still sitting there spinning around, sometimes when the link opens this will kick the first try into finding the site. Now it has been getting worse. Now links on web pages becoming inactive as in i click on the link and nothing happens, right click and it does not have open in new tab ect. Its as though the page has lost all of it connections to the internet. sometimes when i refresh the page after a link not working it will open the linked page? bizarre. I have done a lot of research on this and have done things like clear the cache, uninstalled and reinstalled firefox, changed to new profile, and a myriad of other things mainly in regards to pages wont load. does this happen in other browsers, I barely use other browsers so haven't noticed that it does. I use ghostery and ad block plus, ad block pop up, ad block is set to exclude google. does this happen on other computers with firefox on my wireless network? not as much sometimes pages wont load but can put that down to internet or wireless issues. I cant rule out it being a browser issue because when pages wont load from google links i can open bookmarks and the pages load as well as links from them out to the internet, and the page open via google still sits on spinning, try the link again and again and still wont load. Could it just be a bad link? it happens far too often for the internet to have that many bad links. other clues, Ad block plus and ghostery have used this and updated for a long time with out these issues. Issues only started with the last couple of firefox updates. something of interest is that this issue started around the time we upgraded to adsl 2+ from adsl and got a new modem, but the internet is still connected and I can still surf from the bookmarks so that could be just a coincidence so I still cant rule out a browser issue. oh does the page time out - eventually yes but takes a long time, I do see it saying waiting for fonts.google or other such things but tried all of those fixes and nothing helps. I hope I have been able to get my issue across. Any help would be greatly appreciated Soleous75

Asked by Soleous75 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν