Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων

This is about the little Pop-Ups that appear when hovering over a toolbar icon, e.g., the Home page.

The background colour used to be dark blue, but now it is white and makes reading the information difficult. See the screen print (below). The same problem occurs here to… (διαβάστε περισσότερα)

The background colour used to be dark blue, but now it is white and makes reading the information difficult. See the screen print (below). The same problem occurs here too.

Ερώτηση από LJones 2 μήνες πριν

White Border on Second Monitor

After installing Windows 10 v2004 and latest Nvidia drivers 451.48, opening Firefox fullscreen I have a white bar on my second monitor, it looks like a border of some sor… (διαβάστε περισσότερα)

After installing Windows 10 v2004 and latest Nvidia drivers 451.48, opening Firefox fullscreen I have a white bar on my second monitor, it looks like a border of some sort. This only show when in full screen not windowed.

The attached image shows the white bar, that bar is on the second monitor.

Ερώτηση από Phlonk 2 μήνες πριν

  • Κλειδωμένο

No access to stremaing radio on Firefox

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1292692] I'm using Firefox with a mac with OSX El Capitan 10.11.6. I've used it for many years, with no problem acce… (διαβάστε περισσότερα)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1292692]
I'm using Firefox with a mac with OSX El Capitan 10.11.6. I've used it for many years, with no problem accessing streaming radio and archived radio. Now, I'm beginning to not be able to have access. I'm wondering if I need to update to a newer version but am loathe to do so for fear of unintended consequences. Any ideas?

Ερώτηση από jplevin1 2 μήνες πριν

Dual Monitor Problem Monitor 1 showing Firefox browser top on the bottom of Monitor 2

I have been using a dual monitor for about a month now and my secondary monitor use to sit next to the laptop but once I mounted the monitor on the new mount I purchased.… (διαβάστε περισσότερα)

I have been using a dual monitor for about a month now and my secondary monitor use to sit next to the laptop but once I mounted the monitor on the new mount I purchased. I set the screens so that the laptop is the bottom screen and the secondary monitor is the top screen. But if I open Firefox or Google Chrome or Edge on the laptop the browsers hang over onto the bottom of the secondary monitor. I don't know what to do to fix this issue.

So could someone give me a hand trying to fix this issue.

Thank You in advance.

Ερώτηση από Dawnb88 2 μήνες πριν

facebook videos to large in firefox

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refresh… (διαβάστε περισσότερα)

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refreshed it and can not see entire video on my page it is so ig 1080 how do i ake it fit in firefox

Ερώτηση από Mary 2 μήνες πριν

appending DNS whitelist automatically

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices. With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal … (διαβάστε περισσότερα)

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices.

With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal sites not coming up initially and leaking internal site urls to Google (which I now have to find a way to get them to delete)

I know there exists solutions for corporate environments where all the devices are owned by a single entity.

But the devices are owned by users and is there anyway I can push an appended tld Whitelist without the users having to manually make any changes other than use the internal DHCP and DNS server?

Ερώτηση από zachary_daltorio 2 μήνες πριν

Bluetooth remote volume control not working when streaming from FireFox.

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can chang… (διαβάστε περισσότερα)

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can change the volume of the Bose speakers using the laptop volume control, but no effect with the remote speaker volume control. This happened about the same day that the new Edge was automatically installed by Microsoft on a Win10 laptop. The same websites Bluetooth to the Bose from Edge with full remote volume and computer volume control as do files stored on the laptop played through a Microsoft music player. Funny how that tempts one to change the default to Edge -- conspiracy? Is there something I can tweak either in Bluetooth or in FireFox? Jon I have now confirmed that the problem is with FireFox and not with the bluetooth Bose speakers. The pause/play and volume buttons on the Bose speakers work with Chrome, Edge and Safari as well as music players from Win10 and an iPad -- but do not work from any of those devices with FireFox. Is there something I need to do to FireFox on my end, or is it just broken? Jon

Ερώτηση από EakesJ 2 μήνες πριν

Web Developer/Network isn't showing POSTs

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't c… (διαβάστε περισσότερα)

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't catch [and analyze] the POST the page is doing. For a while I thought it was just ignoring the POST but as I looked more carefully I could see the POST flash by and was immediately replaced by the GETs it generated. Do I have to do something special to see the POSTs it is sending?

Ερώτηση από BernieC 2 μήνες πριν

Win 10 Pro 1909 18363.836. Browser: Firefox 70.0.1 (default browser) & Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security. "Secure Browser" (Kaspersky) opens immediately with IE 1, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop.

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836. My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.1… (διαβάστε περισσότερα)

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836.

My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.14.1085.

The "Secure Browser" from Kaspersky opens immediately with IE 11, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop that does not open.

Reinstalling the programs brought no improvement. Where is the mistake?

Ερώτηση από HJMHOL 2 μήνες πριν

Printing Dymo LabelWriter Labels

Hi, I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chro… (διαβάστε περισσότερα)

Hi,

I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chrome it will cover the whole page and it will print correctly. I have my printing settings as follows : "printer = dymo labelwriter 4xl", "pages = all", "paper size = 1744907 4 in x 6 in" (which is 104 by 159 mm) I have it set on preview and then I get 1/3 of the image (see screenshot) How to get Firefox printing it automatically correct as Chrome does. I am on an iMac with Catalina.

Ερώτηση από jose44 2 μήνες πριν

anoying extra window on start up and YouTube Freeze's FireFox..

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short tim… (διαβάστε περισσότερα)

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short time, it Freeze's FireFox...Help...thank you..

Ερώτηση από normesimpson 2 μήνες πριν

Data form does not open in firefox but does on another browser.

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not op… (διαβάστε περισσότερα)

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not open (i.e. when you click on the register button) However, the same opens in another browser...

Is there any setting that I may not be having right?

Michael.

Ερώτηση από Mike N.K 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από TyDraniu 2 μήνες πριν

iCloud Notes rendered unusable

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This … (διαβάστε περισσότερα)

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This is not an issue on Chrome, but I am trying to move away from Chrome.

What could be the cause of this?

Ερώτηση από Martin 2 μήνες πριν

Pop up appears in 1st Display when the firefox is in second display

Hello, I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opene… (διαβάστε περισσότερα)

Hello,

I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opened.

But the pop up just shifts to the first screen each time

I don't have this issue in Chrome or the edge

Ερώτηση από sudheerkrishnan85 2 μήνες πριν

cloudifire questions

Hello, i need help with this questions for my customers. Is there someone that could indly help me? Instructions for each question: ● Assume you have access to the custom… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, i need help with this questions for my customers.

Is there someone that could indly help me?

Instructions for each question:

● Assume you have access to the customer’s DNS and Cloudflare settings

● Type your response as if you are responding over email directly to the customer

● Include your thought process behind each response

● List any tools you would use and why

Test Questions

1. Subject: TTFB higher with CloudFlare on for my site

I noticed that turning on CloudFlare results in a higher TTFB measure for my site. Why is my site slower with CloudFlare enabled?

2. Subject: CSS issue with HTTPS

After enabling CloudFlare SSL from my account, my site’s formatting and CSS is either missing or broken. What is causing this?

3. Subject:Upload content to CloudFlare

How do I go about uploading my content to CloudFlare now that I'm hosting my content with your service?

4. Subject: CloudFlare IPs

I started using CloudFlare about a week ago, and now I noticed in my AWStats all of my web traffic is showing that it's coming from CloudFlare's IPs? What gives?

5. Subject: Site down, your name servers are down

I am having trouble reaching my website http://example.com/ from different networks. Are your nameservers working properly?

6. Subject: Why is my site coming from California?!

My website is hosted in London, but looking at your IPs it shows that you are serving my website from California. Can that be right? Why is that? I thought you were supposed to serve my website from some place close to me?

7. Subject: Forbidden error

My website is showing a 403 forbidden error. Please fix this.

8. Subject: CloudFlare Nameservers

How are CloudFlare's nameservers different than the DNS provided by Google DNS or OpenDNS? Can I delegate to CloudFlare nameservers while still using my host’s DNS?

9. Subject: Content not Being Cached

After activating CloudFlare on my site, I am seeing that resources on my pages are not being cached:

curl -svo /dev/null roskolniv.us

  • Trying 104.16.27.128...

> GET / HTTP/1.1

> User-Agent: curl/7.40.0

> Host: roskolniv.us

> Accept: */*

>

< HTTP/1.1 200 OK

< Date: Mon, 22 Jun 2015 03:03:59 GMT

< Content-Type: text/html; charset=utf-8

< Transfer-Encoding: chunked

< Connection: keep-alive

< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, max-age=0

< Strict-Transport-Security: max-age=10

< X-Powered-By: Express

< Server: cloudflare-nginx

< CF-RAY: 1fa4b922fef517a4-SIN

<

{ [3507 bytes data]

Why is CloudFlare’s caching not working on my site?

10. Subject: Website is loading slow

My website has been loading slowly the past several days. I've seen slowness in Chrome and Firefox. Here is an MTR I ran from my location to my site with CloudFlare enabled:

mtr -rwc 30 roskolniv.us

Start: Mon Feb 2 14:20:02 2015

HOST: beaker.local Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev

1.|-- 10.25.73.1 0.0% 30 6.4 10.0 4.0 82.5 14.3

2.|-- 108.162.209.1 0.0% 30 23.4 9.6 4.5 23.4 5.2

3.|-- xe-0-4-0-7.r05.plalca01.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 12.0 12.7 5.5 116.9 19.9

4.|-- ae-15.r01.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 10.6 111.5 16.7 133.1 5.5

5.|-- xe-0-1-0-16.r01.snjsca04.us.ce.gin.ntt.net 0.0% 30 7.8 22.3 6.4 420.5 75.2

6.|-- 198.41.186.76 0.0% 30 9.3 24.3 6.6 252.1 53.8

What's going on? Is there an issue with my code, settings, and/or my server?

Ερώτηση από gabrieleitis 2 μήνες πριν

I click on Firefox Icon in taskbar and all I get is a blank new tab.

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would op… (διαβάστε περισσότερα)

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would open in a new tab as I also have set in "options".

After updating to the current 78.0.1..... all I get now is a blank new tab.....

If I click on the home page icon in the upper left hand corner..... I go to my home page as expected which opens in a new tab as expected..... and once Firefox is opened..... if I click on the Firefox icon in my taskbar..... the home page opens in a new tab as expected.....

Therefore..... the problem is..... FIREFOX MUST FIRST BE OPENED in order for the home page designator to be recognized and open in a new tab.....

IF IT IS NOT FIRST OPENED..... Firefox opens a new bank tab..... then..... once it opens..... it functions as it should..... and as it always has in the past.....

I'm sure that this is some setting that has inadvertently been changed during the update..... and if you know how to correct my problem..... which I'm sure many many others are experiencing..... please let me know.....

However..... I have read a couple other topics which I'm confident are referring to this same problem..... and the responses are doing nothing more than explaining how to set the home page or something which falls under the "setup" category.....

Please..... give me some credit..... The problem I'm describing has nothing to do with the user's end or something I'm not doing or haven't done..... and everything to do with the developer and the update.....

Thanks!

Ερώτηση από trainsguy 2 μήνες πριν

MS Surface pen click opens wrong website

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enoug… (διαβάστε περισσότερα)

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enough to keep my notes. So now I get to solve it again.

With a web site displayed like cnn.com where there is a link at the top (CNN logo) there is a problem when a drop-down list of bookmarks covers that logo/link. When I click on a bookmark with the Surface pen, the click event goes instead to the page "underneath" the drop-down list and I go zooming off to that link instead of to the bookmarked link that I want.

I see this when using the Surface pen, not with a conventional mouse. The tablet is running in normal screen mode, not in tablet mode.

My recollection is that the fix was as simple as checking or unchecking a box but I can find nothing about it now and have no clue where the box might have been.

Ερώτηση από OldRacer 2 μήνες πριν