Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Embedded vimeo link incorrectly displays privacy notice

One of the sites I support now reports (incorrectly) that the video cannot be played due to privacy setting (see first uploaded image). This only happens in Firefox Chrom… (διαβάστε περισσότερα)

One of the sites I support now reports (incorrectly) that the video cannot be played due to privacy setting (see first uploaded image). This only happens in Firefox

Chrome doesn't have this issue; see second uploaded image.

All this worked ok in Firefox until recently Thanks

Asked by lister171254 1 έτος πριν

Answered by jscher2000 1 έτος πριν

  • Κλειδωμένο
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox Video control template

Hello team firefox! I'm building my own webpage, where some videos are played (with scenes, so there will be a back and next button). When i embeed a video with the contr… (διαβάστε περισσότερα)

Hello team firefox!

I'm building my own webpage, where some videos are played (with scenes, so there will be a back and next button). When i embeed a video with the controlls, everything works. But: as soon as i turn on fullscreenmode (which the videos are played in normally), my two next and back buttons dissapeer (behind the video ofc).

So my questions to you: could you please send me your video control html, css and js? Would be reaaaly cool of you!

Asked by paasi6666 1 έτος πριν

Last reply by Roland Tanglao 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Cognos Analytics: A web page is slowing down your browser

I'm running 64bit Win 7 Pro - Firefox 64 talking across my own network to a Linux server at a static IP running IBM Cognos Analytics 11.12 After every report execution… (διαβάστε περισσότερα)

I'm running 64bit Win 7 Pro - Firefox 64 talking across my own network to a Linux server at a static IP running IBM Cognos Analytics 11.12 After every report execution, Firefox hangs for then the yellow "A web page is slowing down your browser" Stop / Wait appear. I choose Stop and I can execute again.

It would be nice to identify the offending page / script so that I could fix it. I could be a part of Cognos Analytics and then I'd have to deal with IBM support. Note: I do NOT get this behavior doing the same tasks with GOOGLE CHROME. But since I really don't like Google Spyware, I'd rather have Firefox work correctly.

Firefox doesn't crash, it just hangs waiting for the page to finish (time out?) or me to select STOP.

Asked by GeneDreher 1 έτος πριν

Answered by FredMcD 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

The erasing key not working to go history back -1

Hello, i started using Linux (Debian stretch) and after a few days i realized that in Firefox (63.0.1 64bit) can no longer use the deleting key (not "Delete", but one tha… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, i started using Linux (Debian stretch) and after a few days i realized that in Firefox (63.0.1 64bit) can no longer use the deleting key (not "Delete", but one that is used to erase text from right to left) to go back in history on a tab. I found i can use the keyboard shortcut Ctrl+right arrow, but this one is much less handy than single key which i am missing.

Second problem is that when i click back button by mouse, then it do not scroll the page to the spot where i was, but the scrollbar is on the top of the page which is not convenient.

These two things seems like a small issue, but it making quick browsing uneasy. Please how to fix these issues?

--- Yes, in about:config, i had to set "browser.backspace_action " to be "0", unsure why on Linux they do it differently.

Asked by #367259 1 έτος πριν

Answered by cor-el 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

lost connection to device i need to configure urgently due to SSL_ERROR_UNSUPPORTED_VERSION on Firefox 63.0

I need to access a router that has only https interface. After updating to FireFox 63.0 I can no longer access the device and there appears no obvious way to convince Fir… (διαβάστε περισσότερα)

I need to access a router that has only https interface.

After updating to FireFox 63.0 I can no longer access the device and there appears no obvious way to convince FireFox to connect.

Please advise

Asked by QT-1 1 έτος πριν

Answered by QT-1 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Since an update my bookmarks can´t be found, replaced or restored, it claims the system is in use somewhere else.

I can't restore bookmarks or create new ones since a firefox update. It is like the whole bookmark tool stopped working. There is a red note saying the the system (or fil… (διαβάστε περισσότερα)

I can't restore bookmarks or create new ones since a firefox update. It is like the whole bookmark tool stopped working. There is a red note saying the the system (or file) is in use somewhere else, which it is not.

Asked by KatarinaSjogren 1 έτος πριν

Answered by Scribe 1 έτος πριν

  • Κλειδωμένο
  • Αρχειοθετήθηκε

Delete default dictionary

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1229834] How i can DELETE this default dictionary so i have ONLY ONE dictionary and choose this AUTOMATICALLY by the… (διαβάστε περισσότερα)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1229834]
How i can DELETE this default dictionary so i have ONLY ONE dictionary and choose this AUTOMATICALLY by the firefox at every page i go.

Because now even i choose the second dictionary(English - Greek) i have installed when i restart the firefox must choose again that second dictionary.

So please help me to COMPLETELY DELETE the default only Greek dictionary from the firefox 63.

A LOT OF THANKS FOR YOUR TIME.

Asked by Gregory 1 έτος πριν

Last reply by Gregory 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

email with user name not received

Your system keeps telling me that you have sent an email but nothing turns up - and yes I have checked my junk file folder and there is nothing in there. [Personal inform… (διαβάστε περισσότερα)

Your system keeps telling me that you have sent an email but nothing turns up - and yes I have checked my junk file folder and there is nothing in there.

[Personal information removed by moderator. Please read Forum rules and guidelines, thanks.]

Asked by Sandgroper48 1 έτος πριν

Answered by McCoy 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Open a IE window from parent page launched using Firefox

We have an application that was integrated with several other legacy applications in the organization. We started upgrading our application to HTML 5 standards to make it… (διαβάστε περισσότερα)

We have an application that was integrated with several other legacy applications in the organization. We started upgrading our application to HTML 5 standards to make it work with all modern browsers such as Firefox, Chrome and Edge. Now the problem is that, our application has redirect links to 3 to 5 legacy applications that were coded for IE 7 and no where in the migration path. When the users click on these links while working on our application, Firefox opens a blank page, making them as blockers for our application uplift. 1) is there a way to force a link to open in IE while the parent page is launched using Firefox ? I have seen this link : https://stackoverflow.com/questions/43615678/force-a-link-in-i-e-to-open-in-firefox , but this is for the opposite requirement...open Firefox from IE. 2) how do you run applications requiring .cab files on Firefox ? if there is an answer for this, we don't need to worry about #1.

Thanks.

Asked by Ravix5 1 έτος πριν

Answered by Roland Tanglao 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

I did the update you suggested (mozilla slow) and lost bookmarks.

I do not want to have to do all my bookmarks over again. I did as you suggested to speed up mozilla and they are gone. I hate updates. How do I get rid of this new thi… (διαβάστε περισσότερα)

I do not want to have to do all my bookmarks over again. I did as you suggested to speed up mozilla and they are gone. I hate updates. How do I get rid of this new thing?

Asked by gladfrog 1 έτος πριν

Answered by FredMcD 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

I can't disconnect from Synch because I'm stuck in 2-factor hell & authy doesn't help. How to get back to step 0?

I used Authy to authenticate my Firefox account. I also used a 2nd email with my firefox account. It also started off so nicely and seemed like the proper, careful thing… (διαβάστε περισσότερα)

I used Authy to authenticate my Firefox account. I also used a 2nd email with my firefox account. It also started off so nicely and seemed like the proper, careful thing to do.

But somewhere along the way, amidst various installs/deletions, my authy app got deleted/reinstalled and became out of synch with my firefox, so now the codes (or maybe they're called keys?) that it generates are not recognized by my firefox account. And I can't seem to access any backups or recovery codes that work either.

And so here's the big problem now: On a positive note, yes, my bookmarks can synch between my macbook air and my iphone 8. And yes, on my firefox account I can change the password as many times as I want. BUT, I because I don't have the right authenticator codes working now, I would just like to re-start from scratch, and I would like to disconnect my two emails that are currently associated with this Firefox account.

However, without having the correct authenticator 6-character or long-character info, unfortunately I cannot even get that far! I cannot successful complete the delete action to delete that firefox account in order to do this. So now those two emails of mine are held hostage by this particular Firefox account, and I can't use them in another Firefox account, and I can't use them properly in this Firefox account either because the 2FA isn't working well with the Authy.

I just want to disconnect them and start over, but there seems to be no way to get out of this multifactor circular hell. And also, while I am very happy to have finally found this help screen to type in my question, it took me a LONG time to even find out where to submit my question -- I had to browse through so many not appliable topics for days until I found where I could send something more than just a happy or sad feedback face. It should be much more straightforward to submit a question. Thanks for any help anyone can provide!

Asked by Muddled 1 έτος πριν

Answered by cor-el 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Service worker permissions

I found the page "about:debugging#workers" Inside, I found that there were many sites which had installed "service workers". Many of the sites which had them installed we… (διαβάστε περισσότερα)

I found the page "about:debugging#workers"

Inside, I found that there were many sites which had installed "service workers". Many of the sites which had them installed were sites which I do not recall visiting and/or do not wish to permit to keep or store anything on my machine.

I removed most of them. Several of the ones which remained weren't running despite me currently using the site associated with them.

More to the point: how do I have Firefox ask for permission for a site to install a service worker? I poked around "about:config" and noticed that there's overall settings to enable/disable service workers but I don't see anything about per-site configuration. This seems like a significantly overlooked privacy issue.

Asked by inetknght 1 έτος πριν

Answered by cor-el 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Did not receive gift card for firefox survey

I opened firefox a couple of days ago and was lead to a survey on firefox itself and thought why not do it? It asked a bunch of questions of whether I used it or other br… (διαβάστε περισσότερα)

I opened firefox a couple of days ago and was lead to a survey on firefox itself and thought why not do it? It asked a bunch of questions of whether I used it or other browsers like chrome, safari, etc, how often and what I use it for, and etc. At the end of the survey that took about 20-35 minutes, it asked for my email so that they can send me a $5 Amazon Gift Card. I completed this on the 24th. The website in question where I filled the firefox survey at was, "forthrightsurveys.com" Returning to the website (specifically the last page right when I submitted my email, "forthrightsurveys.com/[whole bunch of strings]) gives the prompt "This questionnaire has already been completed using your ID. It may only be completed once be each respondent." Going to forthrightsurveys.com url in general links me specifically to "intellisurvey.com", so I can't check to see if I might have put my email wrong.

I have been checking my inbox and my junk mail just in case but I have still not received an email. Is there anyway to get my giftcard or to be able to redo the survey in order to be able to get my giftcard? I have tried to check the firefox website for support in general as to who to email in regards to this, but all it leads to is back to this forum to ask my question.

Asked by taigatop 1 έτος πριν

Answered by taigatop 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Captured a Firefox Hacking Incident in History

My Amazon and PayPal accounts were recently hacked, apparently using Firefox Password Manager. I've since changed the passwords for the accounts in question and also enab… (διαβάστε περισσότερα)

My Amazon and PayPal accounts were recently hacked, apparently using Firefox Password Manager. I've since changed the passwords for the accounts in question and also enabled a password for Firefox. Attached is a redacted version of the hacking session. I have a few questions.

1) If someone's accessed my decrypted Firefox password file, should I assume every saved password has been compromised?

2)How do I get a list of all these sites if I do need to change the passwords on all or many of them?

3) Is there any way to tell if this attack was launched from inside my apartment or remotely? I think I know the DNS ip of my home system at the time.

Your help is much appreciated.

Asked by sbjohn 1 έτος πριν

Answered by jscher2000 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox crashes

I used to run Firefox without problem but lately had been using Safari. Wanted to get back to Firefox last week and downloaded the newest version. Since then I can't star… (διαβάστε περισσότερα)

I used to run Firefox without problem but lately had been using Safari. Wanted to get back to Firefox last week and downloaded the newest version. Since then I can't start Firefox; it crashes on start-up every time. I'm on a Mac, OS 10.12.6 (Sierra). I'm not especially techy but I have tried safe-start and a clean start with no success. Did submit crash reports, the last one about 10 minutes ago (Crash ID: bp-18a0ccaa-1f9e-4478-ada4-3ea8d0181109). If someone could help, that would be great. I am really fed up with Safari :(. Thanks in advance.

Asked by SabineC 1 έτος πριν

Answered by SabineC 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Version 63.0.1, YouTube videos not showing on Mac

I'm using YouTube from a Mac with OS Mojave version 10.14, Firefox version 63.0.1. YouTube videos just aren't showing up for me, either on the YouTube site or embedded. … (διαβάστε περισσότερα)

I'm using YouTube from a Mac with OS Mojave version 10.14, Firefox version 63.0.1. YouTube videos just aren't showing up for me, either on the YouTube site or embedded. This is true:

- for multiple videos;

- after deleting YouTube's cookies from my browser;

- whether I'm signed into YouTube or not;

- whether I disable AdBlock (and my other handful of extensions) or not;

- whether I started Firefox in Safe Mode or not.

I've attached a couple of screenshots of what YouTube looks like for me. Most of the time it loads correctly, but the video just doesn't appear. Sometimes (e.g. after disabling all add-ons and refreshing) it loads the other, whiter, even less interactive option. Oh! And it works fine in Safari on the same device.

Help would be much appreciated please!

Asked by Balladeer 1 έτος πριν

Answered by Balladeer 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Firefox loses the connection every minute, after last update

Yesterday, my Firefox was updated to 63.0.1 (64-bit). Since then, I'm getting "Connection has reset" message constantly. Every 2-3min or less. I have to close Firefox, th… (διαβάστε περισσότερα)

Yesterday, my Firefox was updated to 63.0.1 (64-bit).

Since then, I'm getting "Connection has reset" message constantly. Every 2-3min or less. I have to close Firefox, then open it and it works for a while then stops loading pages again and again, while other browsers (Chrome, IE Explorer) still do. So, yes, I have internet connection. I also have other programs (like spotify & a security web cam monitor) that doesn't complain about lack of connectivity.

I tried this: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can An changed the IPV6 and DNS Prefetching in about:config as stated, but it is still happening.

Does anybody else face same issue? How do you fix it?

Asked by derpina 1 έτος πριν

Answered by derpina 1 έτος πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

every firefox session ends with a new window with an erroneous whatsapp:// protocol url

I tested a link in Firefox where the URL was started https://wa.me/123456789, which redirects to whatsapp://send?phone=123456789&text=&source=&data=. Of cour… (διαβάστε περισσότερα)

I tested a link in Firefox where the URL was started https://wa.me/123456789, which redirects to whatsapp://send?phone=123456789&text=&source=&data=. Of course, Firefox does not understand that protocol and displays the message "The address wasn’t understood". (Apparently Chrome does understand it - but that it NOT the point of my question.)

HOWEVER, since then, when every single session with Firefox is closed, a new Firefox window opens displaying once again the URL whatsapp://send?phone=123456789&text=&source=&data= and the message "The address wasn't understood".

I am trying to understand this bizarre, repetitive behavior and how to eliminate it.

Asked by Ambyo 1 έτος πριν

Answered by FredMcD 1 έτος πριν