Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων
  • Αρχειοθετήθηκε

How to see audio tab ?

Hi guys, I search one modules which shows what tab play sound, as chr*me. I have not found that ... Please, know you if it exist one module which do it ? Thank you for … (διαβάστε περισσότερα)

Hi guys,

I search one modules which shows what tab play sound, as chr*me.

I have not found that ... Please, know you if it exist one module which do it ?

Thank you for your help, and lively firefox :)

Asked by ChromeShady 6 έτη πριν

Last reply by guigs 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Cannot remove Xmarks icon from toolbar

Hi. I've recently upgraded to FF 30 (beta) and from that moment onwards every time I start the browser the xmarks icon appears in the toolbar. If I right-click the icon a… (διαβάστε περισσότερα)

Hi. I've recently upgraded to FF 30 (beta) and from that moment onwards every time I start the browser the xmarks icon appears in the toolbar. If I right-click the icon and select remove this item I can successfully remove it, but the next time I start the browser or if I open a new window it shows up again in both the new window and the one I was in before. Any ideas? Thanks. Pedro

Asked by Prod75 6 έτη πριν

Last reply by cor-el 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

This web page is being redirected to a new location. Would you like to resend the form data you have typed to the new location?

This message appears every few minutes, sometimes it only asks once other times its 2,3 or more times it asks. We use Websense as our proxy and have a script that runs so… (διαβάστε περισσότερα)

This message appears every few minutes, sometimes it only asks once other times its 2,3 or more times it asks. We use Websense as our proxy and have a script that runs so that it doesn't ask if we trust the connection. It has an internally signed cert.

Asked by itdept 6 έτη πριν

Last reply by itdept 6 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

I am having a problem when i open a new tab with multiple images. If there is more than five or six images they won't all open.

I open emails with multiple images. The new version is having a problem opening a tab with more than maybe 6 or 7 images. Older versions sometimes had the same problem … (διαβάστε περισσότερα)

I open emails with multiple images. The new version is having a problem opening a tab with more than maybe 6 or 7 images. Older versions sometimes had the same problem but the unopened images appeared on the page as a small blank box that you could try to reload. Not anymore. Now you have to reload the whole tab. Sometimes this works other times it doesn't.

Asked by Wrngdvd 6 έτη πριν

Answered by finitarry 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Youtube videos switch quality, up and down, eventually crashes. No sound either.

I made something like this before, but i found something interesting. Ever since I installed the new Firefox beta's, initially from Firefox 28.0(which was working fine), … (διαβάστε περισσότερα)

I made something like this before, but i found something interesting. Ever since I installed the new Firefox beta's, initially from Firefox 28.0(which was working fine), these problems occurred. I also have no sound, whatsoever on any site with Firefox. Even If i uninstalled and went back to 28.0, the problems follow me there too.

Basically, when I click on a youtube video and monitor the quality, it goes from 360p to 240, then from 240p to 480p, and then 720p, then 1080p, eventually the video crashes inbetween then from such rapid switches.

I have youtube set as 'never run in automatic high quality'. My flash player is the latest, my java is the latest, I ran a malware scan and came clean, I ran both chkdsk /r and /f today. I uninstalled about x5 times, still same result.

If i used the HTML5 player, every video would have only 360p quality available. The first 10-20 seconds would lag a lot, the buffer symbol would appear every approx 2-3sec. but eventually the video plays normally, still with no sound.

Asked by virmana 6 έτη πριν

Last reply by user669794 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Plugin is not woking in FF 30 beta, works well <= FF 29.

My plugin was still working in all FF version <= 29. Testing it with FF 30 beta, is not loading. One observation is that if I run the plugin from a file location: e.g.… (διαβάστε περισσότερα)

My plugin was still working in all FF version <= 29. Testing it with FF 30 beta, is not loading.

One observation is that if I run the plugin from a file location: e.g. file:///C:/inetpub/wwwroot/myplugin_test.html, the plugin works fine.

however, http(s)://localhost/myplugin_test.html does not work!

Any idea's? You help is mostly appreciated.

Thanks, JS

Asked by JS_005 6 έτη πριν

Last reply by JS_005 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

Upgrade to Firefox V 30 beta 5 this morning and now doesn't work with roboform v 7.9.6.7

May 17 2014 OS: Microsoft Windows 8.1 Firefox v. 30 Beta 5 Previous Firefox v. 30 Beta 4 Roboform Pro v 7.9.6.7 Issue NOTE: Previous version of Firefox v. 30 Beta 4 works… (διαβάστε περισσότερα)

May 17 2014

OS: Microsoft Windows 8.1 Firefox v. 30 Beta 5 Previous Firefox v. 30 Beta 4 Roboform Pro v 7.9.6.7

Issue

NOTE: Previous version of Firefox v. 30 Beta 4 works with Roboform Pro v 7.9.6.7.

I updated Firefox this morning to v. 30 Beta 5 and now Roboform is no longer available. Is this a bug.

I tried unchecking and re-checking Browser Integration under Roboform Options but does not work.

Any further suggestions please?

Thank you.

Dick

Asked by nitcharoo 6 έτη πριν

Last reply by kobe 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

how do I restore to firefox 29

I'm having troubles with saved passwords no longer working in Rel 30, and since it a beta version of the software, dashlane software does not work. I would like to go ba… (διαβάστε περισσότερα)

I'm having troubles with saved passwords no longer working in Rel 30, and since it a beta version of the software, dashlane software does not work. I would like to go back to Rel 29 so my passwords work again.

Asked by gergtech 6 έτη πριν

Last reply by Gingerbread Man 6 έτη πριν

  • Αρχειοθετήθηκε

When using AOL email, how do I select an old block of email for deletion?

Using Windows 8.1 on HP Pavilion Notebook. Using FireFox 30 Beta. When using AOL Desktop; I can select old blocks of email using the shift or control keys in combination … (διαβάστε περισσότερα)

Using Windows 8.1 on HP Pavilion Notebook. Using FireFox 30 Beta.

When using AOL Desktop; I can select old blocks of email using the shift or control keys in combination with, the up and down arrow keys, or the page up or page down keys.

Your solution will be appreciated. Thank you.

Asked by rol12345 6 έτη πριν

Last reply by FredMcD 6 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

Why do I get a white box instead of a log in box and other...?

When I try to click on certain websites that have something pop up to log in and whatnot, instead it shows a white box. For example, I tried to log on to kinklive. Here i… (διαβάστε περισσότερα)

When I try to click on certain websites that have something pop up to log in and whatnot, instead it shows a white box.

For example, I tried to log on to kinklive. Here is how it is on Firefox before and after I click "log in"

http://imgur.com/a/4CGzV

And here it is on Google Chrome after I click "log in"

http://imgur.com/wc3rayZ

So why do I get the white box on Firefox?

Asked by ToSeekPleasure 6 έτη πριν

Answered by Microrobot 6 έτη πριν

  • Επιλύθηκε
  • Αρχειοθετήθηκε

I installed it on a new computer and my password would not work for linking, now I can't log in on any of my devices and reset email does not get sent?????

I have a new computer. I have installed beta. I run beta on 2 other computers a tablet and my phone. It instructed me that I needed to unlink other devices and start o… (διαβάστε περισσότερα)

I have a new computer. I have installed beta. I run beta on 2 other computers a tablet and my phone. It instructed me that I needed to unlink other devices and start over. My credentials will not work and a reset email is not being sent. I would like to get my devices logged in and linked again. If it isn't possible I will reluctantly move back to Explorer. Mozilla has been so easy to use until now???? Very frustrating.

Asked by bizebill 6 έτη πριν

Answered by guigs 6 έτη πριν