Αναζήτηση υποστήριξης

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Black navigation bar on top of firefox is missin, how to restore it ?

  • 6 απαντήσεις
  • 5 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 3089 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από cor-el

more options

Usually my firefox has home page as http://google.co.in And there is a BLACK Navigation bar on top of it where other link relies e.g. Gmail , Youtube etc. But today its turned out to grey instead of black. How to restore it ?

Thanks

Επιλεγμένη λύση

Hello Cor-el,

Your suggestion worked for me , even though its a complete new installation after format. Couldn't understand what caused that problem ?

Thanking You.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 1

Όλες οι απαντήσεις (6)

more options

Did you have an add-on that provided the "Black navigation bar"? If so, maybe it is not compatible with Firefox 20 which is still in beta. If this is the case it might be best to contact the add-on author to report the problem.

more options

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do NOT click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.
more options

Επιλεγμένη λύση

Hello Cor-el,

Your suggestion worked for me , even though its a complete new installation after format. Couldn't understand what caused that problem ?

Thanking You.

more options

You're welcome

What in particular helped?

The second part about problems with extensions or the first part?

more options

I guess the 1st part worked because there were nothing new in extension or theme, i usually keep things at their default mode.

more options

Thanks for posting your findings.