Αναζήτηση στην υποστήριξη

Αποφύγετε τις απάτες υποστήριξης. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ή να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής “Αναφορά κατάχρησης”.

Learn More

My Firefox 9.2.1 will not save log-on IDs and passwords

  • 6 απαντήσεις
  • 157 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 46 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από Fawn

more options

My wife and I have five Yahoo mail accounts between us and we only use the Firefox browser. We used to get on log-om IDs and passwords saved thru Firefox and we didn't have to re-enter our ID info. Now, every time we sign-out of Firefox, we have to re-enter the ID and password each time. Is this a Yahoo Mail or Firefox issue?

Thanks

This happened

Every time Firefox opened

== A couple of Firefox updates ago

Επιλεγμένη λύση

Όλες οι απαντήσεις (6)

more options

I have the same problem with Mac OS X 10.5.8. When I log onto My MSN and Gmail I have to put in the username and password, which I did not have to do before

more options

Επιλεγμένη λύση

i have the same problem

more options
  • Make sure that you not run Firefox in Private Browsing - Use Firefox without saving history mode
  • In Private Browsing mode some menu items are disabled (grayed) and features like visited links are disabled and not showing
  • You are in Private Browsing mode if you see "Tools > Stop Private Browsing", possibly grayed

See Private Browsing - Use Firefox without saving history and http://kb.mozillazine.org/Issues_related_to_Private_Browsing

Do you mean names and passwords in the Password Manager or do you mean that you are no longer logged on to (remembered by) websites after closing and restarting Firefox? If the latter happens then you have a problem with cookies that are not kept or the file that stores the cookies is corrupted.

See Cookies - Information that websites store on your computer

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη cor-el

more options

I have this same problem.

Here's what SEEMS to have solved it.

First, clear your cache and every cookie associated with Yahoo mail. (yahoo.com or www.yahoo.com)

Second, I found that the next time I closed the browser, despite apparent success, I was back to square one. I had to again clear cache and get rid of the cookies.

I can't say I found an elegant solution at that point or why this was happening---but this time I simply refused to close the browser for awhile. And then suddenly everything was ok. Or seems to be. We'll see if the problem reoccurs. My theory is that continued use overwrote whatever was causing the problem.

more options

see solution below

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη Fawn

more options