Avatar for Username

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Opening a blank tab using -new-tab command

  • 1 απάντηση
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 1 προβολή
  • Τελευταία απάντηση από zeroknight

more options

I want to use a command option to open a new blank tab in a specified portable instance of Firefox using a specified profile.

I constructed my command like this:

"Path-to-Firefox-executable" -profile "Path-to-Profile" -new-tab "about:blank"

It partially works (it opens the correct instance of Firefox and uses the correct specified profile) however it always opens about:newtab instead of about:blank.

Seeing as I am specifying the exact page to open, any New Tab settings in the browser should not matter, and I should just get the page that has been specified in the command.

If I manually type about:blank into the url bar, then a blank page opens as expected, so the url is correct, it just won't work for me as part of the above command line.

Does anybody else have this issue? How can I get this to work correctly?

I want to use a command option to open a new '''blank''' tab in a specified portable instance of Firefox using a specified profile. I constructed my command like this: "Path-to-Firefox-executable" -profile "Path-to-Profile" -new-tab "about:blank" It partially works (it opens the correct instance of Firefox and uses the correct specified profile) however it always opens ''about:newtab'' instead of ''about:blank''. Seeing as I am specifying the exact page to open, any New Tab settings in the browser should not matter, and I should just get the page that has been specified in the command. If I manually type about:blank into the url bar, then a blank page opens as expected, so the url is correct, it just won't work for me as part of the above command line. Does anybody else have this issue? How can I get this to work correctly?

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη Quisquose

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options

It works for me with 115 ESR and 120 on Linux, maybe try:

firefox about:blank