Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Google won't let me log in to my Google account when using Firefox.

  • 2 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 15 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από sedstrom79

more options

I'm running Mac OS 12.6.6 and Firefox 114.0.1. When I try to log into my Google account, I get the message, "This browser or app may not be secure." I'm running the current version. Javascript is enabled. I've cleared my caches and data. I can log in to Google on other browsers, such as Safari. • This happened after I set up my browser to use Bing Chat, which required that I clear my cache and data.

I'm running Mac OS 12.6.6 and Firefox 114.0.1. When I try to log into my Google account, I get the message, "This browser or app may not be secure." I'm running the current version. Javascript is enabled. I've cleared my caches and data. I can log in to Google on other browsers, such as Safari. • This happened after I set up my browser to use Bing Chat, which required that I clear my cache and data.

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

One more detail from the OP. The account I can't get into is my personal account, to check my gmail and docs. But I AM able to log into Google on my work account, which is also a Google account. It just doesn't have my personal mail and docs.

more options

If you can access about:config on Mac OS 12.6.6 i assume it's an desktop version of Firefox that you are using, this worked on Windws 11 and Firefox 116.03 stable release Or else,if you cant acccess about:config, use an nightly build of Firefox to access it, like i was forced to do on android when the same issue appeared there. I searched very long but to avail. But found that article. But this one helped me Change this to false browser. security.tls.enable_0rtt_data

This is the source: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1377868