Avatar for Username

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

windows 10 firefox 113.0.2 and firefox developer 114.0b8 won't play videos

  • 3 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 1 προβολή
  • Τελευταία απάντηση από firefox_ruined_my_life

more options

hello,

i've facing this issue for weeks. i've completely abandoned windows server 2019 as daily os and installed windows 10 with latest patches. installed firefox and firefox developer as usual and did my same settings for years. but videos can't be played on reddit, twitter and linkedin. i tried to refresh browser, disabled addons (only ublock and enhancer for youtube is installed) to be sure. but still got nothing. in my laptop with same addons and same privacy & security settings could play videos.

twitter: https://i.imgur.com/rnPSWpd.png

linkedin: https://i.imgur.com/LPrBbuA.png

i can share everything that would solves the problem. thank you in advance.

hello, i've facing this issue for weeks. i've completely abandoned windows server 2019 as daily os and installed windows 10 with latest patches. installed firefox and firefox developer as usual and did my same settings for years. but videos can't be played on reddit, twitter and linkedin. i tried to refresh browser, disabled addons (only ublock and enhancer for youtube is installed) to be sure. but still got nothing. in my laptop with same addons and same privacy & security settings could play videos. twitter: https://i.imgur.com/rnPSWpd.png linkedin: https://i.imgur.com/LPrBbuA.png i can share everything that would solves the problem. thank you in advance.

Επιλεγμένη λύση

welp, in my first post i didn't even told about i'm using enterprise edition. it's fixed by installing media feature pack. sorry cor-el, you would answer this in first sight if i stated it.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (3)

more options

Maybe check the Web Console for media related messages to see if there is more info available.

more options

cor-el said

Maybe check the Web Console for media related messages to see if there is more info available.

there's no such thing in console that relates my problem

more options

Επιλεγμένη λύση

welp, in my first post i didn't even told about i'm using enterprise edition. it's fixed by installing media feature pack. sorry cor-el, you would answer this in first sight if i stated it.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows