Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Firefox version 84.0.2 (64 bit)

  • 4 απαντήσεις
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 8 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από Paul

more options

Just recently Firefox started to display a "Loading..." message in the middle of every page I go to in Breitbart.com (doesn't happen in any other website).

It appears about 2 seconds AFTER the page loads or press F5. The background goes dark suggesting it's modal. It lasts for about 1 second and then goes away and everything appears normal.

I've been told this is a Cloudflare anti-DDoS CDN protocol issue, but I'm not so sure of that.

I've started up in Clean Mode and get the same behavior.

TIA

Just recently Firefox started to display a "Loading..." message in the middle of every page I go to in Breitbart.com (doesn't happen in any other website). It appears about 2 seconds AFTER the page loads or press F5. The background goes dark suggesting it's modal. It lasts for about 1 second and then goes away and everything appears normal. I've been told this is a Cloudflare anti-DDoS CDN protocol issue, but I'm not so sure of that. I've started up in Clean Mode and get the same behavior. TIA
Συνημμένα στιγμιότυπα

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη pobox2

Επιλεγμένη λύση

Since you responded to my issue I thought it good to update you on my issue. After spending half of my weekend on this, upgrading FF, downgrading FF, scanning for viruses, and just about every thing else I could think of, I deleted my cookies. Problem solved.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (4)

more options

Is there a reason for the older version? I do not see the issue. How about seeing what happens in the current version of the browser? https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Χρήσιμο;

more options

Thanks for your speedy reply, jonzn.

I've gotten tired of upgrading because I discover features get changed or removed and it becomes a hassle. I'm still running Windows 7.

This issue began about a week ago. I use Microsoft Security Essentials and ran a scan with that and another anti-virus program and they didn't find anything.

Χρήσιμο;

more options

Επιλεγμένη λύση

Since you responded to my issue I thought it good to update you on my issue. After spending half of my weekend on this, upgrading FF, downgrading FF, scanning for viruses, and just about every thing else I could think of, I deleted my cookies. Problem solved.

Χρήσιμο;

more options

Hello,

I am glad to hear that your problem has been resolved. If you haven't already, please select the answer that solves the problem. This will help other users with similar problems find the solution.

Thank you for contacting Mozilla Support.

Χρήσιμο;

Υποβολή ερώτησης

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις. Ξεκινήστε μια νέα ερώτηση εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό.