Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Pinned Tabs

  • Καμία απάντηση
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 10 προβολές
more options

Hi! The problem is everytime I launched firefox I see that my pinned tabs are vanished. a week ago there was no problem with that but my sister did something and my pinned tabs dont appear anymore when I start firefox for first time. Please help me. Thanky you for your interest and help in advance:))


Turkish: MErhaba Firefoxu her açtığımda sabitlediğim sekmelerin gitmiş olduğunu görüyorum. Geçen hafta bir sorun yoktu ama küçük kardeşim birşeyler yaptıktan sonra bu hale geldi. Artık sabitlediğim sekmeler firefoxu başlattığımda gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?? Şİmdiden ilginiz ve yardımınız için teşekkürler:))

Hi! The problem is everytime I launched firefox I see that my pinned tabs are vanished. a week ago there was no problem with that but my sister did something and my pinned tabs dont appear anymore when I start firefox for first time. Please help me. Thanky you for your interest and help in advance:)) Turkish: MErhaba Firefoxu her açtığımda sabitlediğim sekmelerin gitmiş olduğunu görüyorum. Geçen hafta bir sorun yoktu ama küçük kardeşim birşeyler yaptıktan sonra bu hale geldi. Artık sabitlediğim sekmeler firefoxu başlattığımda gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?? Şİmdiden ilginiz ve yardımınız için teşekkürler:))