Αναζήτηση στην υποστήριξη

Αποφύγετε τις απάτες υποστήριξης. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ή να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής “Αναφορά κατάχρησης”.

Learn More

Low FPS + other problems with WebGL (games etc) only after signing into Sync

  • 4 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 2 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από cor-el

more options

A lot of webGL apps are very low framerate (and lie about their framecounts), for example: https://webglsamples.org/blob/blob.html This runs smoothly at 60 fps in chromium, but in firefox it behaves badly. The fps counter flickers as either 53 or 80, but in reality it is maybe 15fps or lower and very stuttery. The resolution, number of blobs, or size of the window does not change anything.

  • If I enter Troubleshooting Mode, it all returns to working order. The FPS is fixed

I have tried disabling ALL extensions, changing to the default theme, disabling hardware acceleration, deleting cache+cookies+history

I installed firefox developer edition and checked it there, and it was at 60 fps, until I logged into Sync, when it then dropped.


I use KDE manjaro linux and have hardware that is definitely good enough to run the content at high framerates normally (everything works perfect in chromium)

Όλες οι απαντήσεις (4)

more options

I'm using Nightly and logged into sync. Here is what I get. see screenshot Is there a reason for that version of Firefox?

Operating System: openSUSE Tumbleweed 20211202 KDE Plasma Version: 5.23.4 KDE Frameworks Version: 5.88.0 Qt Version: 5.15.2 Kernel Version: 5.15.5-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 4 × Intel® Core™ i7-4810MQ CPU @ 2.80GHz Memory: 31.0 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa DRI Intel® HD Graphics 4600

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη jonzn4SUSE

Χρήσιμο;

more options

Χρήσιμο;

more options

cor-el said

What items do you include in syncing ?

Every option is checked.'


'

jonzn4SUSE said

I'm using Nightly and logged into sync. Here is what I get. see screenshot Is there a reason for that version of Firefox?

I used the default firefox, nightly, and developer to see if there was any difference, but they all behave the same

Χρήσιμο;

more options

You can try to enabled one item at the time to see if you can identify syncing what data is causing issue. You can start with the Settings,

Χρήσιμο;

Κάντε μια ερώτηση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να απαντήσετε στις δημοσιεύσεις. Παρακαλούμε ξεκινήστε μια νέα ερώτηση, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό.