Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Firefox does not play any videos - tried common solutions

  • 1 απάντηση
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 17 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από cor-el

more options

Firefox will not play any videos for me. This occurs on every website. On youtube for example, the loading circle will be perpetually spinning over the video. I can use the slider to scrub through the video, and a static image will appear, but not play. The Youtube video will play no problem in Edge browser.

This is on a Dell Latitude laptop with intel i7 integrated graphics. I have already tried every common solution I have found while searching:

  • Computer drivers and Firefox are up to date
  • Disabled hardware acceleration
  • Disabled all my add-ons
  • Turned off Firefox enhanced tracking protection
  • Turned on allow autoplay video and audio
  • Started in safe mode, still won't play video
  • Cleared cookies and site data
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox

Is there anything else I can try, or any troubleshooting steps I can follow?

Thank you!

Firefox will not play any videos for me. This occurs on every website. On youtube for example, the loading circle will be perpetually spinning over the video. I can use the slider to scrub through the video, and a static image will appear, but not play. The Youtube video will play no problem in Edge browser. This is on a Dell Latitude laptop with intel i7 integrated graphics. I have already tried every common solution I have found while searching: * Computer drivers and Firefox are up to date * Disabled hardware acceleration * Disabled all my add-ons * Turned off Firefox enhanced tracking protection * Turned on allow autoplay video and audio * Started in safe mode, still won't play video * Cleared cookies and site data * Refreshed firefox * Uninstalled and reinstalled firefox Is there anything else I can try, or any troubleshooting steps I can follow? Thank you!

Όλες οι απαντήσεις (1)

more options