Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Firefox audio gets choppy, grainy and with electrical noise after logging on youtube

  • 2 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 234 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από michelececcacci1

more options

Hello everyone, i'm currently on ubuntu 20.04.2 LTS, and pretty frequently 1/2 times a day, when I'm on youtube, the browser just starts messing up completely the audio. It is delayed by at least 2 or 3 second, and it is all confused by a really awful interference noise. The problem goes on if i don't restart my browser, or sometimes even my pc. I tried disabling hardware acceleration but it doesn't work

Hello everyone, i'm currently on ubuntu 20.04.2 LTS, and pretty frequently 1/2 times a day, when I'm on youtube, the browser just starts messing up completely the audio. It is delayed by at least 2 or 3 second, and it is all confused by a really awful interference noise. The problem goes on if i don't restart my browser, or sometimes even my pc. I tried disabling hardware acceleration but it doesn't work

Επιλεγμένη λύση

EDIT: I don't know why, but it looks like it was a problem with pulseaudio that also affected my whole system. Other times it happened and it only affected firefox, so i supposed it was the same problem

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 1

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

What happens in Safe Mode? Firefox safe mode: Click the menu button, click Help and select Restart with Add-ons Disabled…. Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog.

Try downloading the same version of Firefox and run it from the folder (do not sign into you Firefox account) to see what happens.

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

more options

Επιλεγμένη λύση

EDIT: I don't know why, but it looks like it was a problem with pulseaudio that also affected my whole system. Other times it happened and it only affected firefox, so i supposed it was the same problem