Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

FF doesn't load any pages anymore except for mozilla's own pages

  • 5 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 23 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από FredMcD

more options

I am using FF 64 bit, latest version (91), on Win8.1. Out of nowhere, FF has ceased to load any pages but mozilla's own pages like the help page I'm writing on. I've no themes installed and 2 windows open with approx. 155 tabs. I've tried turning of hardware acceleration, checked for proxies, updated FF, restarted FF, checked the Windows firewall (all permissions granted) and avast antivirus (ditto), checked for malware with avast antivirus - but all to no avail.

I am at a loss with this problem and kindly ask for advice. Januario

I am using FF 64 bit, latest version (91), on Win8.1. Out of nowhere, FF has ceased to load any pages but mozilla's own pages like the help page I'm writing on. I've no themes installed and 2 windows open with approx. 155 tabs. I've tried turning of hardware acceleration, checked for proxies, updated FF, restarted FF, checked the Windows firewall (all permissions granted) and avast antivirus (ditto), checked for malware with avast antivirus - but all to no avail. I am at a loss with this problem and kindly ask for advice. Januario

Επιλεγμένη λύση

Thanks for your suggestions. After going to PROFILES, I tried to restart with all extensions disabled and - lo and behold, FF resumed working properly. Then it was easy to find the culprit. I tried several extensions until I disabled umatrix. I was on 1.4.0. That old one did not dovetail with FF91. But 1.4.4 (the latest version) did the trick.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (5)

more options

Did you use that computer/profile to post this message?

more options
more options

Επιλεγμένη λύση

Thanks for your suggestions. After going to PROFILES, I tried to restart with all extensions disabled and - lo and behold, FF resumed working properly. Then it was easy to find the culprit. I tried several extensions until I disabled umatrix. I was on 1.4.0. That old one did not dovetail with FF91. But 1.4.4 (the latest version) did the trick.

more options

That was very good work. Well Done.