Αναζήτηση στην υποστήριξη

Αποφύγετε τις απάτες υποστήριξης. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ή να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής “Αναφορά κατάχρησης”.

Learn More

Firefox 84.0.2 not playing embedded Youtube videos.

  • 11 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 11 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από FredMcD

more options

Getting errors messages like;

An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS)

Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.

This started about a week ago.

Youtube webpage is working properly, just embedded videos are fubar.

Grrrrrrrrrrrrrr

Επιλεγμένη λύση

Great. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (11)

more options

Χρήσιμο;

more options

No help !

Χρήσιμο;

more options

Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

Χρήσιμο;

more options

Safe mode - no fix, problem still there

Cleared cookies and cache - no fix, problem still there

(

No problems with Chrome but I don't like that browser  :P

Χρήσιμο;

more options

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Χρήσιμο;

more options

Started PC in safe mode.

Problem persists !

Firefox won't play embedded videos, playback direct from Youtube page OK

Χρήσιμο;

more options

Χρήσιμο;

more options

New profile works !

Thanks  :)

Short-lived joy - broke again

(

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη audio_downunder

Χρήσιμο;

more options

I am glad to hear that your problem has been resolved. If you haven't already, please select the answer that solves the problem. This will help other users with similar problems find the solution.

Thank you for contacting Mozilla Support.

Χρήσιμο;

more options

Latest FF85 update appears to have fixed the problem !

Χρήσιμο;

more options

Επιλεγμένη λύση

Great. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη FredMcD

Χρήσιμο;

Κάντε μια ερώτηση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να απαντήσετε στις δημοσιεύσεις. Παρακαλούμε ξεκινήστε μια νέα ερώτηση, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό.