X
Πατήστε εδώ για μετάβαση στην έκδοση της ιστοσελίδας για κινητές συσκευές.

Φόρουμ υποστήριξης

Existing problem which was closed for no reason.

Δημοσιεύτηκε

This is the link to my post 4 months ago, when a few suggestions were made but then ignorance only was offered. I've not been too well, but when I go through my emails & see this was 4 months ago, I log in to find out that 'This thread was closed' when I had offered/asked more questions & received no reply at all :( The weird thing is, at the top of this page it states 'Be nice.....', so what is total ignorance then because i always thought that was the opposite of nice.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1254993?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email&page=3

This is the link to my post 4 months ago, when a few suggestions were made but then ignorance only was offered. I've not been too well, but when I go through my emails & see this was 4 months ago, I log in to find out that 'This thread was closed' when I had offered/asked more questions & received no reply at all :( The weird thing is, at the top of this page it states 'Be nice.....', so what is total ignorance then because i always thought that was the opposite of nice. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1254993?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email&page=3
Παράθεση

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες συστήματος

Εγκατεστημένα αρθρώματα

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Εφαρμογή

  • Πλατφόρμα χρήστη: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Περισσότερες πληροφορίες

Tyler Downer
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
1525 λύσεις 10617 απαντήσεις
Δημοσιεύτηκε

Threads on this forum are automatically closed after a period of inactivity.

If you are still having an issue, can you resummarize what it happening today?

Threads on this forum are automatically closed after a period of inactivity. If you are still having an issue, can you resummarize what it happening today?
Σάς φάνηκε χρήσιμο;
Παράθεση
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8569 λύσεις 70085 απαντήσεις
Δημοσιεύτηκε

The main problem in that thread was that the Facebook photo controls that should appear when a user is logged in did not appear. I've attached a comparison from back in April showing what should be there but QPRTYPOWER does not see.

The main problem in that thread was that the Facebook photo controls that should appear when a user is logged in did not appear. I've attached a comparison from back in April showing what should be there but QPRTYPOWER does not see.
Σάς φάνηκε χρήσιμο;
Παράθεση
Δημοσιεύτηκε

Ιδιοκτήτης ερώτησης

But those pictures aren't what I see even though I'm logged in, because I'm not getting 'previous' or 'next' showing either. The pictures load up but there is nothing else at all showing, even when I hover over the whole area.

But those pictures aren't what I see even though I'm logged in, because I'm not getting 'previous' or 'next' showing either. The pictures load up but there is nothing else at all showing, even when I hover over the whole area.
Σάς φάνηκε χρήσιμο;
Παράθεση
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8569 λύσεις 70085 απαντήσεις
Δημοσιεύτηκε

Hi QPRTYPOWER, did you ever test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem.

If Firefox is not running: Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.)

If Firefox is running: You can restart Firefox in Safe Mode using either:

  • "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled
  • (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled

and OK the restart.

Both scenarios: A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).

Any improvement?

Hi QPRTYPOWER, did you ever test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem. ''If Firefox is not running:'' Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.) ''If Firefox is running:'' You can restart Firefox in Safe Mode using either: * "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled * (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled and OK the restart. ''Both scenarios:'' A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (''not'' Refresh). Any improvement?
Σάς φάνηκε χρήσιμο;
Παράθεση
Κάντε μια ερώτηση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να απαντήσετε στις δημοσιεύσεις. Παρακαλούμε ξεκινήστε μια νέα ερώτηση, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό.