Wo le biabia siwo wotag la fiam: Fia biabiawo katã

langage change for browser developer tools

changing the language in the settings does not change the language in browser developer tools. I would like the language in the browser developer tools to be English. I h… (xle nububuwo)

changing the language in the settings does not change the language in browser developer tools. I would like the language in the browser developer tools to be English.

I have attached two screenshot. The red zone is always in French. I would like it to be in English. However, I changed the language in the settings. the second screenshot shows that I changed the language from French to English. But why this language change did not affect the development tools

Thanks in advance

Asked by torguephilippe 10 miniti siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Some (working) search engines are missing from settings/search.json.mozlz4 - where are they?

I've some search engines which was configured a lot of years ago (or maybe was imported from another browser many years ago). They are working in address bar (e.g. I can … (xle nububuwo)

I've some search engines which was configured a lot of years ago (or maybe was imported from another browser many years ago). They are working in address bar (e.g. I can enter there "cve something", press Enter and get redirected to https://cve.mitre.org/cgi-bin/cvekey.cgi?keyword=something), but not listed neither in about:preferences#search nor in my profile's search.json.mozlz4 (I've unpacked and checked it - it contents does match about:preferences#search). I've tried to grep for "cvekey.cgi" in my profile folder but get no results (I suppose these "hidden" search engines are stored in some sqlite file).

I'd like to have these hidden search engines listed in about:preferences#search. I can even manually re-add them, but how can I find complete list of all configured search engines?

Asked by powerman-asdf 22 gaƒoƒo siwo va yi

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 6 gaƒoƒo siwo va yi

Frozen

So. Today while i was attempting to uninstall some PUPs specificly mcafee if you count it as one. So i went to uninstall and reinstall firefox so i could remove mcafee we… (xle nububuwo)

So. Today while i was attempting to uninstall some PUPs specificly mcafee if you count it as one. So i went to uninstall and reinstall firefox so i could remove mcafee web protector from my firefox addons but when doing so. I now cannot click on reload. Go back. Go forward. Nor can i use the search bar as when i do so. It fails to load. I've tried fixing it with other methods having a closely the same problem but they have failed and now i am stuck unable to interract with firefox.

Asked by lokithekid8908 22 miniti siwo va yi

How to unblock email addresses that I had blocked before

How to unblock email addresses (as senders) that I had blocked before? Is there a blocked listing' email addresses that I had blocked before but now I want to unblock.… (xle nububuwo)

How to unblock email addresses (as senders) that I had blocked before? Is there a blocked listing' email addresses that I had blocked before but now I want to unblock. Its the opposite effect of.blocking of senders / email addresses. Thank you.

Steve Koopman

Asked by Steve & Lynda 31 miniti siwo va yi

Pinned Tabs doesn't work at windows 11

When I use windows 10, pinned tabs were worked properly. But in windows 11 I pinned tab at mozila firefox. I quit with my some of tabs are pinned. But when I again start … (xle nububuwo)

When I use windows 10, pinned tabs were worked properly. But in windows 11 I pinned tab at mozila firefox. I quit with my some of tabs are pinned. But when I again start firefox my pinned tabs are gone. This is so disappointing to me. I didn't face this type of problem at windows 10.

Asked by bmfahimreza 1 gaƒoƒo si va yi

Videos Not Working`

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, rei… (xle nububuwo)

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome

I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, reinstalled/reset firefox, restarted my computer, updated my GPU drivers, changed every setting such as autoplay, hardware acceleration etc., disabled all enhancements, and more.

Nothing fixes this. I get error codes on every site i try, twitch, streamable, etc. None play videos.

Asked by boe44178 2 gaƒoƒo siwo va yi

I don't know how to switch windows in FF

Hello folks, I had 1025 tabs open in FF, in various groups using SimpleTabGroup. Somehow I've managed to get into a situation where, when I start FF, I get just three or … (xle nububuwo)

Hello folks,

I had 1025 tabs open in FF, in various groups using SimpleTabGroup. Somehow I've managed to get into a situation where, when I start FF, I get just three or four of my most recently used tabs on startup.

I have no idea how to get back to the 1025 tabs I really want, but when I close FF I'm asked whether I want to close 1025 tabs, so hopefully they're still available somehow...

Any advice gratefully received!

Thanks in advance.

NB: Firefox 103.0 (64 bit). Xubuntu Linux.

Asked by Mikep129 4 ŋkeke siwo va yi

Last reply by Mikep129 2 gaƒoƒo siwo va yi

cannot download FF to MAC BOOKAir with M1 chip

A few days ago, my Windows laptop was attacked by Trojan virus. Windows Defender totally disabled the laptop, and I could not even press a key. I had hard disk destroyed… (xle nububuwo)

A few days ago, my Windows laptop was attacked by Trojan virus. Windows Defender totally disabled the laptop, and I could not even press a key. I had hard disk destroyed and the laptop, too. Because I intended to buy a Mac in a few months anyway. I attempted FF download twice, no luck. I think the M1 chip may not be silicon chip that FF supports.

Do you know a way to get my BOOKMARKS so I can export to Safari? Does FF keep them?

I have a backup of all my documents and I included bookmarks in that, on a removable hard drive USB3.0 The MAC doesn't have a slot for 3.0. Will require having to buy something from Apple to accommodate it.

Hate to do that if it's a fool's errand. I appreciate your advice. Senior citizen in over her head.

Asked by Kashka 8 gaƒoƒo siwo va yi

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 gaƒoƒo siwo va yi

ongoing firefox default dl failure

I have noticed for several months now that Firefox NO LONGER downloads to the selected default folder - DOWNLOADS. Evidently this is another area where firefox broke som… (xle nububuwo)

I have noticed for several months now that Firefox NO LONGER downloads to the selected default folder - DOWNLOADS. Evidently this is another area where firefox broke something while fixing something else that likely wasn't broke.

I have the default download folder set to DOWNLOADS but firefox no longer does it that way. Instead, it defaults to the last folder to which I downloaded something and otherwise ignores the default setting.

Asked by Rosaliy Lynne 4 ŋkeke siwo va yi

Last reply by Terry 3 gaƒoƒo siwo va yi

Scrolling in Facebook

Why does Firefox scrolling bounce across posts in Facebook. As you scroll through posts suddenly Firefox will skip 2-6 posts ahead? It does not do this in Chrome! … (xle nububuwo)

Why does Firefox scrolling bounce across posts in Facebook. As you scroll through posts suddenly Firefox will skip 2-6 posts ahead? It does not do this in Chrome!

Asked by g.keys 2 kwasiɖa siwo va yi

Last reply by Terry 4 gaƒoƒo siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Remove Edit book mark button from URL bar FF102.0.1esr

I'm testing FF102 for rollout in September and working through various issues. The latest one I've come across is the edit bookmark "button" on the right of the URL bar.… (xle nububuwo)

I'm testing FF102 for rollout in September and working through various issues. The latest one I've come across is the edit bookmark "button" on the right of the URL bar. It's a blank space on the URL bar, and when hovered over is a highlighted blank space. After clicking it twice it displays the Edit book mark menu.

How can I remove it completely? I've look at about:config and nothing stands out as obvious to me controlling this and I can't find a setting for it.

The image below shows the highlighted blank icon space.

This code in userChrome.css worked in FF91 but only hides the icon in FF102.

#star-button { display:none !important; }


Thanks

Asked by citizen1138x 20 gaƒoƒo siwo va yi

Answered by Terry 6 gaƒoƒo siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

It looks like some troubles in firefox's folder

Recently, when I was using firefox-nightly, the antivirus software prompted me that several virus files of type 'virus.js.unsafe.2' were detected in the 'entries' folder … (xle nububuwo)

Recently, when I was using firefox-nightly, the antivirus software prompted me that several virus files of type 'virus.js.unsafe.2' were detected in the 'entries' folder of firefox.

But I don't know where the virus is coming from for now, it could be an extension or a TamperMonkey plugin. so now I want to understand what the files in Firefox's entries folder do and where they come from?

I’m a Chinese. Sorry for my weak English levels

Asked by Durandal 1 ŋkeke si va yi

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 ŋkeke si va yi

Delete duplicate of book marks menu

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried … (xle nububuwo)

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried deleting individual entries from each copy but they also deleted in the other copy. I've attached two Print Screens. Original copy appears to be under Bk Mks Toolbar - See PrintScreen 1 PrintScreen 2 shows duplicate commencing again at 'Recently Bookmarked' but not sure whether in Menu, or another folder. How do I delete the copy w/ losing the original?

Asked by Pooh Bear 1 ŋkeke si va yi

Last reply by RobertJ 4 gaƒoƒo siwo va yi

Firefox using all my RAM & CPU

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's … (xle nububuwo)

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's using nearly all 16 GBs of my RAM. With every new update, I pray it will mean the browser will just work, and not use up all my computer's resources, but it just never does. Pretty soon, more & more of us will just give up on this browser, which used to work better, years ago, and has only gone downhill since.

Asked by StevenCee 5 ɣleti siwo va yi

Last reply by StevenCee 5 gaƒoƒo siwo va yi

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (xle nububuwo)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 1 ŋkeke si va yi

Last reply by EternalStudent 5 gaƒoƒo siwo va yi

Some websites have large text next to clickable items

Hi, some webpages appear with large text next to clickable items or buttons such as "keyboard_arrow_right" & "ex" (please see 1st screen shot). The 2nd screen shot sh… (xle nububuwo)

Hi, some webpages appear with large text next to clickable items or buttons such as "keyboard_arrow_right" & "ex" (please see 1st screen shot). The 2nd screen shot shows the same website using Chrome with no issues.

I am running FF version 103.0.1 on Windows 10 64 bit.

I have tried running FF in safe mode & get the same result.

Any ideas?

Asked by jpasznyk 7 gaƒoƒo siwo va yi

Last reply by RobertJ 5 gaƒoƒo siwo va yi

Can not log into Last Pass extension with newest Firefox update

I use Last Pass for passwords & it's worked in the past on Firefox. After updating Firefox, the Last Pass extension in by toolbar is black - in the past I would click… (xle nububuwo)

I use Last Pass for passwords & it's worked in the past on Firefox. After updating Firefox, the Last Pass extension in by toolbar is black - in the past I would click that, open the Last Pass page to sign in, then the icon turns red and functions. Now when I click the icon a frozen page comes up that never loads. I can sign in to the Last Pass webpage, but that doesn't turn on the extension.

Any advice appreciated - thanks!

Asked by washburnkristen 3 ɣleti siwo va yi

Last reply by rob.nash1984 5 gaƒoƒo siwo va yi