Wo le biabia siwo wotag la fiam: Fia biabiawo katã
  • Wo ɖo eŋu

Whenever I use Firefox helper application weirdness...

Whenever I use Firefox 109.0 (on Ubuntu 22.04) to transfer money between savings and checking in my online banking account, I get a window pop-up that says "No Apps Avail… (xle nububuwo)

Whenever I use Firefox 109.0 (on Ubuntu 22.04) to transfer money between savings and checking in my online banking account, I get a window pop-up that says "No Apps Available". This is something going on my bank's servers and shouldn't require Firefox or any local helper apps on my end to do anything. I will post the window that pops up. Has anyone else encountered this? And is there a way to disable these pop-up?

Asked by neutronJK 1 ŋkeke si va yi

Answered by neutronJK 1 ŋkeke si va yi

  • Wo ɖo eŋu

userChrome.css is not being applied

I am trying to have Firefox show an "X" on every tab as soon as I hover above it. I followed a certain article and implemented this code: /* Show Tab Close buttons only … (xle nububuwo)

I am trying to have Firefox show an "X" on every tab as soon as I hover above it. I followed a certain article and implemented this code:

/* Show Tab Close buttons only when hovered */

  1. tabbrowser-tabs > .tabbrowser-tab:not([pinned="true"]) > .tab-stack > .tab-content > .tab-close-button {
 visibility: collapse !important;
 opacity: 0 !important;
 transition: all 250ms ease-in-out !important;

}

  1. tabbrowser-tabs > .tabbrowser-tab:not([pinned="true"]):hover > .tab-stack > .tab-content > .tab-close-button {
 visibility: visible !important;
 opacity: 1 !important;
 transition: all 250ms ease-in-out !important;;

}

  1. tabbrowser-tabs > .tabbrowser-tab:not([pinned="true"]) > .tab-stack > .tab-content > .tab-close-button {
 display: -moz-box !important;

}


This code is however not being implemented no matter how many times I restart Firefox. 'toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets' is set to True The location is userChrome.css is '/home/user1/.mozilla/firefox/yqomjsh9.default-release-1672744596809/chrome/userChrome.css'

What could be the issue? I tried adding executable permissions using "chmod" but that did not change anything.

Asked by mhlangalyton 2 ŋkeke siwo va yi

Answered by cor-el 2 ŋkeke siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

cannot print web page from Firefox

i cannot print any web page from Firefox. The print option only offers me the option to save as PDF. Firefox is not detecting either my Brother laser printer or my Epson … (xle nububuwo)

i cannot print any web page from Firefox. The print option only offers me the option to save as PDF. Firefox is not detecting either my Brother laser printer or my Epson inkjet printer. if i use the print using system dialogue option fire fox shows a printer screen which has a simple entry of line prntr. If that is selected nothing at all happens. Clearly Firefox cannot detect my printers. If I save the web pages to a PDF file then open that file I can then get the normal system printing options and print the page. But all that does is clutter up my file system with files I will only ever use once. This proves the problem is clearly in Firefox and in its inability to detect system printers. I have tried all the suggestions from the help screens to no avail. Is there any other means of sorting this print problem.

Asked by austinjames 6 ŋkeke siwo va yi

Answered by austinjames 4 ŋkeke siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Two maps "Andere bladwijzers" (Other bookmarks) in Firefox.

Good morning, Recently I discovered there are two maps called "Andere bladwijzers" in my Firefox browser. I deleted a submap in the second map and noticed this submap had… (xle nububuwo)

Good morning, Recently I discovered there are two maps called "Andere bladwijzers" in my Firefox browser. I deleted a submap in the second map and noticed this submap had also disappeared in the first map. Is there something I must do or can I leave these two large maps as it is? Thanking you in advance for your reply. With kind regards, Ed Schijf, the Netherlands

Asked by edschijf 1 kwasiɖa si va yi

Answered by edschijf 1 kwasiɖa si va yi

  • Wo ɖo eŋu

Firefox takes ~1 minute to load pages after window appears.

Title. Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load. This applies to both tabs from older sessions… (xle nububuwo)

Title. Whenever I open Firefox, the window will appear shortly after, but it will take around a minute for websites to load. This applies to both tabs from older sessions and opening new tabs. It doesn't matter whether I've just booted up, or if I've been running for half an hour. I've tried disabling all extensions, but that hasn't fixed anything. I am running Linux Mint 21.1 Cinnamon on my Gaming Laptop. Specs shouldn't be an issue. ANY HELP WOULD BE MUCH APPRECIATED!

Asked by logangbentley 1 kwasiɖa si va yi

Answered by jonzn4SUSE 1 kwasiɖa si va yi

  • Wo ɖo eŋu

Video stopped working

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. … (xle nububuwo)

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. Is there anything I can do to fix this?

Asked by jay.treiman 1 kwasiɖa si va yi

Answered by jonzn4SUSE 1 kwasiɖa si va yi

  • Wo ɖo eŋu

Firefox Developer edition 109-b9 breaks focusing in and out of app on Ubuntu 22.10

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is mini… (xle nububuwo)

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is minimised or in another workspace. I have tested this in a clean install along with a clean profile. Bitwarden and other windows seem to act weird when they are interacted with.

This all works well and good on b8 and stable. I am using wayland (Ubuntu 22.* default), but xwayland is available.

Asked by Oliver Wilkes 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by Oliver Wilkes 1 kwasiɖa si va yi

  • Wo ɖo eŋu

While playing music on Youtube Music, Firefox crashes constantly. Report ID: bp-109245aa-a75f-4c81-8f9d-fec490230115

Submitted a report after all these crashes, and I'm at a loss for how to troubleshoot this. If music isn't playing the browser seems fine, and I haven't changed any exten… (xle nububuwo)

Submitted a report after all these crashes, and I'm at a loss for how to troubleshoot this. If music isn't playing the browser seems fine, and I haven't changed any extensions between now and the last time I played music successfully without crashes. Guessing maybe a recent Firefox update happened?

Currently running Firefox 108.0 on PopOS 22.04 LTS with GNOME version 42.5 and using Wayland.

Submitted Report ID: bp-109245aa-a75f-4c81-8f9d-fec490230115

Looks like the crash is caused by a SIGSEGV / SEGV_MAPERR according to the report, but I don't know where to even begin looking into a cause of that.

Any help would be greatly appreciated.

Asked by mitch20 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by mitch20 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Displaying hieroglyphs

In YouTube have some videos, which name seems not correct. In Firefox settings -> allow sites use their own fonts = enabled uBlock Origin -> no-remote-fonts = disab… (xle nububuwo)

In YouTube have some videos, which name seems not correct.

In Firefox settings -> allow sites use their own fonts = enabled uBlock Origin -> no-remote-fonts = disabled gfx.down -> gfx.downloadable_fonts.enabled = true/false (doesn't matter, nothing changes) Stylus -> enabled/disabled (doesn't matter, nothing changes) To Google Translate -> enabled/disabled (doesn't matter, nothing changes)

With Alt -> Page Style -> Without style hieroglyphs still don't show correct

OS: arch Firefox: 108.0.2 64

Asked by egorport48 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by cor-el 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Scroll wheel click on links to open in new tab

Previous versions of Firefox allowed scroll wheel button clicking to open links. I noticed that the latest version doesn't allow this. Ctrl + left click works as normal… (xle nububuwo)

Previous versions of Firefox allowed scroll wheel button clicking to open links. I noticed that the latest version doesn't allow this. Ctrl + left click works as normal but not the scroll wheel clicking.

Asked by Andrew.Barge 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by Andrew.Barge 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

SNAP has made Firefox useless.

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoni… (xle nububuwo)

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoning you.

Asked by gagorecki 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by cor-el 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

enlarge GIF image underneath text overlay?

Using FF 108.0.2 (64-bit) in Debian 11 Linux,I need to view http://www3.winsystem.org/monitor/webmonitor.php but my new laptop is very high resolution. I can control the … (xle nububuwo)

Using FF 108.0.2 (64-bit) in Debian 11 Linux,I need to view http://www3.winsystem.org/monitor/webmonitor.php but my new laptop is very high resolution. I can control the text size with Ctrl+ but the background gif image of a small window with bogus scrollbar needs to be made larger somehow so that the white text can be read against the black portion of the image.

Is there some way to enlarge the gif image, please?

Asked by ynotssor 3 kwasiɖa siwo va yi

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

As soon as a video is played in youtube firefox crashes

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (f… (xle nububuwo)

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (for ex Vimeo) I tried disabling all my addons and plugins in the normal mode (not troubleshoot mode) and it still crashes. However, the troubleshoot mode works fine ! Refreshing firefox didn't fix the issue. I have another computer with Linux manjaro and firefox works just fine. I spent a lot of time trying to understand what's wrong but I really don't see why.

Thanks in advance for your help.

Asked by gdurrens 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by TyDraniu 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Enable title bar in profile

Hi, I'm on an a pretty old Linux Xubuntu pc, but with the latest FireFox. In a profile I regularity use I unchecked the Title Bar checkbox in the Customize Toolbar screen… (xle nububuwo)

Hi,

I'm on an a pretty old Linux Xubuntu pc, but with the latest FireFox. In a profile I regularity use I unchecked the Title Bar checkbox in the Customize Toolbar screen, but then FF crashed and I can't get that profile opened again. I can still open other profiles (because I still use the old-fashioned profile manager and don't need to go into about:profiles), but when I open that particular profile, after some hangups, I only get FF in the taskbar, but no screen opens so I can't change the setting back again.

Is there a file in the profile folder I can edit or something like that to enable the Title Bar option again to see if that profile wants to open normally again?

In case that's not possible I can copy that particular profile into a new profile, but then I will undoubtedly also copy the title bar setting, which I don't want. So can I copy the profile except for the one file with that setting and use the file from the new profile instead? What file would that than be?

I hope someone can help me out. Thanks in advance for any help.

Asked by niebelungen 2 kwasiɖa siwo va yi

Answered by cor-el 2 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Firefox on a chromebook, tyring to install extensions for dashlane

I have a new chromebook (Lenova Duet 3) I can install and use Firefox. I have had Dashlane (password keeper) working fine with Firefox for years. The Dashlane extensions … (xle nububuwo)

I have a new chromebook (Lenova Duet 3) I can install and use Firefox. I have had Dashlane (password keeper) working fine with Firefox for years. The Dashlane extensions work with Chrome, but I can't seem to get them to work with Frefox. The Chrome search engines choices are limited; ones that I never use with Firefox. Is there something in the Chromebook environment that limits firefox capabilities? (Am I looking for something that just is not possible?) Is there a work around? (Any Linux tricks?) I also have asked the same question of Dashlane, but have not heard back yet. My imperfect solution is use Chrome when it is a known website, and the password is recorded with Dashlane, and to use Firefox for new searches, where the choice of search engines is better.

Has anyone developed a search engine where there are no "sponsored" results. I understand that it would probably not be free.

Asked by amyinavl 3 kwasiɖa siwo va yi

Answered by amyinavl 3 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Firefox Exceptions Sync

Hello, I have activated Firefox Sync and "delete cookies on close" and I have noticed that the URLs I have set up exceptions for do not sync across my devices, thus havin… (xle nububuwo)

Hello,

I have activated Firefox Sync and "delete cookies on close" and I have noticed that the URLs I have set up exceptions for do not sync across my devices, thus having to re-enter them on every device.

Is this by design or can I do something about it?

Thanks for any help

Asked by Nydragon 3 kwasiɖa siwo va yi

Answered by cor-el 3 kwasiɖa siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

FF mistakenly says no https

I've got FF set for https-only. But sometimes it will tell me no https is available but when I go to the site anyway it is https. Is this a bug or is this something in m… (xle nububuwo)

I've got FF set for https-only. But sometimes it will tell me no https is available but when I go to the site anyway it is https.

Is this a bug or is this something in my settings?

Using Mozilla Firefox 108.0 for Ubuntu canonical 1.0 on Ubuntu 20.04.

Thanks.

Asked by firefoxeric 3 kwasiɖa siwo va yi

Answered by cor-el 3 kwasiɖa siwo va yi