Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Since up grading to V6 I can't find any video that plays, they used to!

  • 7 ŋuɖoɖowo
  • 1 masɔmasɔ sia le esi
  • 8 views
  • Nuɖoɖo mlɔetɔ finitarry

more options

Before I upgraded to V6 ( From V5) I didn't have much problem playing videos, but since upgrading to V6 no videos play, not youtube, flixy or jazz videos, or videos from Brasscheck!

Is there a workaround for this?

Is there a way to revert to V5?

Thanks,

noaxetogrind

Before I upgraded to V6 ( From V5) I didn't have much problem playing videos, but since upgrading to V6 no videos play, not youtube, flixy or jazz videos, or videos from Brasscheck! Is there a workaround for this? Is there a way to revert to V5? Thanks, noaxetogrind

All Replies (7)

more options
more options

Finitarry, I tried disabling all plugins, then tried to run a video I get from "Jazz on the tube" the video still won't play. enabled them again & tried the video again, no go. This video would play in Firefox 5 without problems, all the problems started with the installation of Firefox6.

Can I still download Firefox 5 somewhere?

more options
more options

Finitarry, Too cryptic for me! I couldn't figure out much of anything I found at your link.

Noaxetogrind

more options

Look at the numbers on the left side, and click 5.0, then click Win32, and after that, choose the language. I presume you want English, so choose en-GB, en-US, or en-ZA, depending on whether you want British English, US English, or South African English. Then click on the .exe file.

more options

Finitarry, Thanks for the instructions! I did download V5 and installed it, then tried a video, and no go! I went back and downloaded V4, installed it & tried again to play the video, again no go!

I'm so flummoxed now I'm almost ready to go back to IE!

Noaxetogrind

noaxetogrind trɔe

more options

Maybe something here will help: