Fragen mit folgendem Schlagwort anzeigen: Alle Fragen anzeigen
  • Archiviert

eMail program fails at final step with "500 Something went Wrong" error

Windows 8.1, Firefox 99.0.2, eMail program part of Microsoft Office365 (deployed by university IT department) Login process worked fine for a month or so after implementa… (Lesen Sie mehr)

Windows 8.1, Firefox 99.0.2, eMail program part of Microsoft Office365 (deployed by university IT department) Login process worked fine for a month or so after implementation of a 2-level authentication (password plus a second method of user's choice - I chose a USB-flash device which [on request] sends a code for 2nd verification). All of the above still works, except that once logged in, the system asks me if it should remember me, or not (i.e., store a cookie or not, for future convenience). I always click "No". Now, when I do that, I get an error number 500, which is completely non-committal: "Something Went Wrong" - with a long garbage code. (See attachment for sample.) Results of tests to see what's wrong: 1) works fine (able to complete eMail login) under Microsoft Edge; 2) works fine on my laptop, running Windows 8.1 and Firefox 94; 3) on the 'problem' computer (desktop), I uninstalled Firefox 99 and downloaded/installed Firefox 93 - "500" error persisted. Just today: removed Firefox/Mozilla (including all folders/files, and Registry entries) then re-installed version 99. Still doesn't work. Let me know what else you need to know.

Gefragt von hawked-off vor 7 Monaten

Letzte Antwort von Dropa vor 7 Monaten

  • Archiviert

Firefox does not open links when I click on them

I'm using Windows 10 and have installed FF 92.0 as the default browser and recently installed MS Works 9. When I click on a link within a document it does not open. The … (Lesen Sie mehr)

I'm using Windows 10 and have installed FF 92.0 as the default browser and recently installed MS Works 9.

When I click on a link within a document it does not open. The cursor does change to a hand & it does say "CTRL +click to follow link https….", but that doesn’t work. However it does turn on the Underline function in the word processor.

Clicking on links has worked for years with Windows 7 and MS Works 7. I don’t see any settings in Works 7 or 9 that control this.

Is there a FF setting that enables this?

Gefragt von Mike109 vor 1 Jahr

Letzte Antwort von jscher2000 - Support Volunteer vor 1 Jahr