• Gelöst

Mozilla language does not change

Hello, I have the language settings of Mozilla in English but on the menu and on the pop up windows the language is in Polish. The menu appears also with some functions i… (Lesen Sie mehr)

Hello,

I have the language settings of Mozilla in English but on the menu and on the pop up windows the language is in Polish. The menu appears also with some functions in Polish and some in English. I would like to remove completely the Polish language as an option but it not removable. Pictures attached.

Can someone help with how to solve this issue? Many thanks in advance!

Giorgos

Gefragt von giorgos.moutaftsis vor 1 Tag

Beantwortet von TyDraniu vor 1 Tag

  • Gelöst

No access to the homepage eclipso.de

Firefox 79.0, Windows 10 seems to have a problem with the homepage eclipso.de The answer from Firefox is: Bad Request Your browser sent a request that this server could… (Lesen Sie mehr)

Firefox 79.0, Windows 10 seems to have a problem with the homepage eclipso.de The answer from Firefox is:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. Apache Server at connect.eclipso.de Port 443

Microsoft Edge does not have this problem.

Maybe someone can help

Kind regards

Gefragt von lucif0987 vor 1 Tag

Beantwortet von cor-el vor 1 Tag

  • Gelöst

Some pages don't open correctly...Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample … (Lesen Sie mehr)

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

Gefragt von dipan.saha vor 2 Tagen

Beantwortet von cor-el vor 1 Tag

  • Gelöst

Page flashes content for a few milliseconds then goes blank

The page is: https://www.walmart.com/grocery/ The flash of content(?) seems like it might be part of the target page, but it disappears so quickly it's hard to tell. I've… (Lesen Sie mehr)

The page is: https://www.walmart.com/grocery/

The flash of content(?) seems like it might be part of the target page, but it disappears so quickly it's hard to tell.

I've been loading this page successfully for months. This problem started today. The problem does not manifest in Chrome nor Safari.

Gefragt von brec vor 1 Tag

Beantwortet von cor-el vor 1 Tag

  • Gelöst

Open links clicked from other programs (for example Discord) in private tab

Hello, I'd like to open url links clicked from any program in a private tab. Firefox is my default browser. Links open in new tab, which is okay. I browse in private mode… (Lesen Sie mehr)

Hello, I'd like to open url links clicked from any program in a private tab. Firefox is my default browser. Links open in new tab, which is okay. I browse in private mode all of the time, but clicking links opens in normal tab, then it cashes the content, cashes history etc. Most of the stuff (from for example discord) is a one time thing, silly and probably even useless stuff.

Is there a possible way to force windows10 to use "firefox.exe -private" as the default handler to open firefox ? I don't really mind if it opens a new window instead of new tab as long as it remains private.

Thank You for Your time.

Gefragt von elias.juraj vor 1 Monat

Beantwortet von jscher2000 vor 1 Monat

  • Gelöst

New CSS styles not picked in Firefox.

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren'… (Lesen Sie mehr)

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren't displayed in the web page nor in the developer tools inspector.

They are visible in Chromium browser and dev tools.

I have cleared the cache and refreshed the page to no avail. It is only when I restart the browser that the new style rules take effect in the browser and show up in the dev tools.

Gefragt von mt3ch vor 3 Tagen

Beantwortet von cor-el vor 2 Tagen

  • Gelöst

File / email link does not work

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for… (Lesen Sie mehr)

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for solutions but none appear. Any help would be appreciated because I have to copy and open a new email paste etc to send a page link. thanks

Gefragt von jcd3 vor 2 Tagen

Beantwortet von FredMcD vor 1 Tag

  • Gelöst

3rd different blocking error message in a month

"Fastly error: unknown domain: www.ebay.com. Please check that this domain has been added to a service. Details: cache-bos4642-BOS" Why is Firefox blocking me from my e… (Lesen Sie mehr)

"Fastly error: unknown domain: www.ebay.com. Please check that this domain has been added to a service. Details: cache-bos4642-BOS"

Why is Firefox blocking me from my eBay account this is the 3rd different error message in a month! The previous "408" error seems to have finally been fixed. At least it eventually allowed access, this one does not ever since last Sun. AM 6/7/2020 when Firefox loaded an update that knocked me off our virtual video Church service. I had to reboot computer and router to get working again. Have not been able to access eBay ever since. Is there a fix? Why do they keep doing this to us?

I am running Win 7, 64.

All help with this greatly appreciated, and I thank you, in advance.

Bob T., Lowell, MA, USA

UPDATE: Aug. 1, 2020:

None of the 2 respondents solutions below worked. No responses to my reply's to them ever received. As noted in my replies shortly after posting this problem Firefox installed an update, and many more since, after that update the problem has disappeared and I've not had it again. As Ithought it may well have been a software glitch.

I consider this matter resolved and closed.

Gefragt von Bob vor 1 Monat

Beantwortet von Bob vor 2 Tagen

  • Gelöst

Making Allow Location a permanent thing possible?

I use 2 or 3 websites (in the UK) regularly which allows me to check local stock of items I want to buy and then collect. I use Page info and change the Allow Location / … (Lesen Sie mehr)

I use 2 or 3 websites (in the UK) regularly which allows me to check local stock of items I want to buy and then collect. I use Page info and change the Allow Location / Permissions to do this. Every time I restart FF or re start my Mac or FF does an update these chosen settings are lost and reverts to default. How can I make this setting a permanent thing, it's a bit irritating not to be able to Save this preference. (FF v78.0.2esr / Mac 10.11.6)

Gefragt von kryten vor 3 Tagen

Beantwortet von cor-el vor 2 Tagen

  • Gelöst

Certificate Error SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

Background -- I have a Synology Disk Station. When setting it up, in order to make a secure connection I registered the Domain I planned to use with Synology and receive… (Lesen Sie mehr)

Background -- I have a Synology Disk Station. When setting it up, in order to make a secure connection I registered the Domain I planned to use with Synology and received a registered Domain Name. I then applied for and received a certificate from “Lets Encrypt. It worked fine for a few years. I was able to login to the Disk Station Locally using the Local Network IP I had assigned to it, and also able log in via the registered Domain through Synology with a Secure Connection using either method when logging in. Everything worked perfectly. Over a year ago I had some issues with my network (it has been too long ago for me to remember what it was). I could not resolve it, so when I called Netgear Tech Support they had me reset my router to factory settings. This did fix the issue I was having, but I later noticed resetting had changed my IP address. I thought this was not a problem at the time. It was then I also noticed I was no longer getting a Secure Connection on through my Disk Station. Have been trying to resolve this on my own, but I am not having any luck. But I am learning as I go. Present Day – I am still having issues logging in. The message I get when I log into the Synology registered Domain with Firefox is "Unable to Connect". I tried Chrome and get a similar message. When I log in locally using the assigned IP address I get "Warning: Potential Security Risk Ahead".

I click on the "Advanced" button where Firefox displays the Error Message:  SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN.  I continue with the exception and able to log into the Disk Station. 

My Goal is to get it working with a secure connection as it did before the Router Reset. -- I have checked all the appropriate ports are open. 5000 and 5001. -- Have checked for any firewall restrictions. -- I have tried replacing the previous certificate with a new one. -- Synology Tech Support does not seem to know, so I figure the problem lies within Windows 10 or Firefox. -- The Certificate in my Windows mmc Console says the Certificate is OK. Weather that is the one that is used for this connection I am speaking of, I do not know. -- The Certificate is current and has not expired. My apologies for this description being lengthy, I just want to make sure I state everything I can think of in order to get this fixed. I do not know a lot about this topic, but am learning as I go. Any help is very much appreciated.

Gefragt von Dennis vor 2 Tagen

Beantwortet von FredMcD vor 2 Tagen

  • Gelöst

Gumtree Photos

Hello When visiting Gumtree marketplace, none of the pictures for the adds display. I have tried a Firefox refresh, and the photos appear but disappear then disappear aga… (Lesen Sie mehr)

Hello When visiting Gumtree marketplace, none of the pictures for the adds display. I have tried a Firefox refresh, and the photos appear but disappear then disappear again if a new Firefox tab is opened or a new search within Gumtree is performed. The Firefox refresh does not appear permanent. I have cleared cache and cookies and this has had no effect. The Gumtree photos display if I revert to using a different browser. How can I refresh Firefox and keep the settings permanent? This problem has only manifested itself in the last two days.

Gefragt von rr_2 vor 3 Tagen

Beantwortet von rr_2 vor 2 Tagen

  • Gelöst

Why isn't DuckDuckGo, Startpage, Searx, etc. Default search engine?

Hello SUMO Team! I always had this question but never really asked it. Why isn't DuckDuckGo or a more privacy based Search engine set as default? You even have to manua… (Lesen Sie mehr)

Hello SUMO Team!

  I always had this question but never really asked it. Why isn't DuckDuckGo or a more privacy based Search engine set as default? You even have to manually add Startpage and others... 

 It just hurts me how a privacy browser has the Google search engine as default after all, most people come to Firefox for privacy and Google is the opposite. Maybe one of the developers can change that?

Thank you so much for trying to help me and Stay Safe!

Gefragt von Tommy vor 1 Monat

Beantwortet von McCoy vor 1 Monat