Fragen mit folgendem Schlagwort anzeigen: Alle Fragen anzeigen
  • Archiviert

How to unlock my account?

Hi, I am getting this massage The confirmation email we sent to XXXXXXXX@gmail.com was returned and we’ve locked your account to protect your Firefox data. If this is a v… (Lesen Sie mehr)

Hi,

I am getting this massage The confirmation email we sent to XXXXXXXX@gmail.com was returned and we’ve locked your account to protect your Firefox data.

If this is a valid email address, let us know and we can help unlock your account.

How to unlock my account? Thanks

Gefragt von hisham1978t vor 11 Monaten

Letzte Antwort von jscher2000 vor 11 Monaten

  • Gelöst

video support

I'm using Firefox 76 packaged with fedora 30 but it wont display a video (weirdly youtube does work). I'm getting the message: "this content requires adobe flash or HTML5… (Lesen Sie mehr)

I'm using Firefox 76 packaged with fedora 30 but it wont display a video (weirdly youtube does work). I'm getting the message: "this content requires adobe flash or HTML5 video support..." I don't want to install flash because I've seen some content somewhere about security concerns. I looked for an extension or add-on but none of them seem to be Mozilla approved and most of them don't seem to address this issue anyway. I can't find a setting to fix this in Firefox. I've seen an archived thread about this problem suggesting maybe some linux library issue, but it contained no solution. Maybe I'm missing something fundamental but it's 2021 now and I'd like my Firefox to support a bit of video here and there other than youtube. Has anyone got a solution?

Gefragt von clint vor 4 Monaten

Beantwortet von clint vor 4 Monaten

  • Archiviert

No audio in FF

Hey Firefox community, I was watching videos on youtube using FF earlier on today and there wasn't a problem, but for some reason I'm currently not getting any sound on a… (Lesen Sie mehr)

Hey Firefox community,

I was watching videos on youtube using FF earlier on today and there wasn't a problem, but for some reason I'm currently not getting any sound on any website. I'm using a wireless headset and can hear the audio in steam/non-steam games, can talk to friends using discord and can play audio/video files that are stored on my HDD with no audio issues.

Here's what I've checked so far:

- Volume mixer says that FF isn't making any sound, which is odd. - I've turned off hardware acceleration as recommended on another thread, but to no avail. - I've restarted FF and my PC because sometimes it's just that simple. - I've tried other playback devices (computer headphone output, focusrite scarlett solo) and FF won't play through those either. - Just in case someone asks, youtube isn't muted.

I've isolated the problem to FF and considering that I hadn't changed any settings until after the problem occurred (hardware acceleration) I can't for the life of me figure out what might be causing this audio issue. Any help would be appreciated, but until then I'll have to use edge. *shudders*

Gefragt von adamjohnathanlee vor 12 Monaten

Letzte Antwort von jonzn4SUSE vor 11 Monaten

  • Archiviert

Saved logins and passwords for websites.

Hi, I am wondering why Firefox removed all logins and passwords. It used to be all in settings, now I am getting message: No logins found When you save a password in Fi… (Lesen Sie mehr)

Hi, I am wondering why Firefox removed all logins and passwords. It used to be all in settings, now I am getting message: No logins found When you save a password in Firefox, it will show up here Any help, thanks in advance.

Gefragt von Dziambis vor 1 Jahr

Letzte Antwort von Dziambis vor 12 Monaten

  • Gelöst

Problem going to Daily Mail's US web site

Hello, I am having a problem going to the daily mail us site. A pop up appears asking me if i want to continue to the us or uk home i select us go there and the pop up … (Lesen Sie mehr)

Hello, I am having a problem going to the daily mail us site. A pop up appears asking me if i want to continue to the us or uk home i select us go there and the pop up re-appears. I've tried all the usual culprits and it seems to work fine in chrome. thks

Gefragt von wilson2217 vor 5 Monaten

Beantwortet von FredMcD vor 5 Monaten