Fragen mit folgendem Schlagwort anzeigen: Alle Fragen anzeigen

Netflix Error - F7355-1203

Hi, I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error… (Lesen Sie mehr)

Hi,

I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error F7355-1203.

I've checked the DRM setting and it is enabled, I checked addons and I have OpenH264 and Widevine installed, both set to always active.

I've checked installed codecs and I do have libavcodec58 installed. No update for that available via apt. I also have ffmpeg installed, no problem with that either. I can play Netflix videos in Chrome, but not in Firefox now. Something happened to Firefox when I updated from 120.x to 124.x. Today I updated to 125.x, same problem, Netflix video won't play.

I've unchecked the DRM setting and re-checked it, and that does reinstalled Widevine but does not fix the problem.

Any ideas what could be the cause?

Gefragt von mark545 vor 6 Tagen

Letzte Antwort von mark545 vor 1 Tag

WebGL creation failed after reinstalling lbgl1* libegl*

I am using the apt version of firefox v125.0.2 (64-bit). I do not have a dedicated GPU - I use my intel core's internal gpu only Intel Corporation HD Graphics 620 (rev 02… (Lesen Sie mehr)

I am using the apt version of firefox v125.0.2 (64-bit). I do not have a dedicated GPU - I use my intel core's internal gpu only Intel Corporation HD Graphics 620 (rev 02).

I used to play this game named narrow.one, which before I reinstalled the mentioned libraries, was working fine except for crashing a few times. I thought these libraries were causing some issue, so I tried reinstalling them.

I reinstalled the libraries using: `sudo apt install --reinstall --fix-missing libgl1* libegl*`

After installation, I start getting that error. So, I tried reinstalling firefox (using the same command), and then restarting the laptop - but of no use. Chrome seems to be running WebGL, including the game.

In firefox, on the https://get.webgl.org/ page, I see Hmm. While your browser seems to support WebGL, it is disabled or unavailable. If possible, please ensure that you are running the latest drivers for your video card.

After that, I also tried reinstalling `libopengl0` and `libglu1-mesa` and `intel-microcode`, but of no use. Running although, `sudo intel_gpu_top` and then chrome, it seems that the GPU is in use by chrome as well.

I then go to about:support. It shows me the images I have attached. Reading the logs, there several `blocklisted` values in `Decision Log` section. I suspect that's the cause of this issue, but then I don't know how can I un-blocklist the blocklisted things, and even after that, why does Chrome runs webgl if these are blocklisted?

Running `glxinfo -B`, I get the following: `name of display: :0 display: :0 screen: 0 direct rendering: Yes Extended renderer info (GLX_MESA_query_renderer):

   Vendor: Intel (0x8086)
   Device: Mesa Intel(R) HD Graphics 620 (KBL GT2) (0x5916)
   Version: 23.2.1
   Accelerated: yes
   Video memory: 7697MB
   Unified memory: yes
   Preferred profile: core (0x1)
   Max core profile version: 4.6
   Max compat profile version: 4.6
   Max GLES1 profile version: 1.1
   Max GLES[23] profile version: 3.2

OpenGL vendor string: Intel OpenGL renderer string: Mesa Intel(R) HD Graphics 620 (KBL GT2) OpenGL core profile version string: 4.6 (Core Profile) Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL core profile shading language version string: 4.60 OpenGL core profile context flags: (none) OpenGL core profile profile mask: core profile

OpenGL version string: 4.6 (Compatibility Profile) Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL shading language version string: 4.60 OpenGL context flags: (none) OpenGL profile mask: compatibility profile

OpenGL ES profile version string: OpenGL ES 3.2 Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL ES profile shading language version string: OpenGL ES GLSL ES 3.20`

I do not know much about OpenGL, but reading the above stuff, I suppose my GPU is in use and also has a compatible driver (although I am not sure).

Also, running `glxdemo`, `glxheads`, and `glxgears` seems to be rendering stuff.

Should I reinstall firefox after purging it first? Please help.

Thanks!

Gefragt von Lakshay Rohila vor 1 Tag

Letzte Antwort von Lakshay Rohila vor 19 Stunden

How to return to previously viewed tab when I close a tab, without extensions.

Others asked and were pointed to extensions. As long as extensions get access to my pages, I'm not willing to use any. So, is there an option in advanced settings, to ret… (Lesen Sie mehr)

Others asked and were pointed to extensions. As long as extensions get access to my pages, I'm not willing to use any. So, is there an option in advanced settings, to return to previously viewed tab when I close a tab? Thanks, Cat

Gefragt von CatFox vor 19 Stunden

Letzte Antwort von CatFox vor 15 Stunden

yubikey stops working after X hours

hello everyone; i have a strange issue with my yubikey and firefox on redhat linux 8. (i can't upgrade to red hat 9 and it's technically oracle linux) its works fine fo… (Lesen Sie mehr)

hello everyone; i have a strange issue with my yubikey and firefox on redhat linux 8. (i can't upgrade to red hat 9 and it's technically oracle linux)

its works fine for the first x hours (where x is usually between 1 and 3 hours) and then firefox will invariably stop recognizing the yubikey touch. yubikey works with any other application in that journalctl shows that systemd is aware of it's existence when i plug/unplug it and i get a string in my terminal and text editors whenever i touch they key both before and after it stops working with firefox.

i've tried these things but the behavior is still the same: - regenerating my ~/.mozilla configuration directory - toggling all *webauth* keys in about:config - switching from yum to flatpak firefox installation - switching from gnome to kde to xfce - switching from Wayland to X11

there are no error messages; journalctl doesn't show any either; and chrome doesn't seem to have this problem, but i don't trust chrome and, interestingly, chrome exhibits the same behavior when using xfce.

the only thing that works reliability is rebooting each time it happens and, as you can imagine, that's 100% intrusive and i lose all momentum in my productivity.

here's details on my system:

Firefox version: 115.10.0esr (64-bit)

OS: Red Hat Enterprise Linux release 8.9 (Ootpa) Oracle Linux Server release 8.9 5.15.0-205.149.5.1.el8uek.x86_64

X Windows info: gnome-session-wayland-session.x86_64 3.28.1-21.0.1.el8 @AppStream libwayland-client.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-cursor.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-egl.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream libwayland-server.x86_64 1.21.0-1.el8 @AppStream qt5-qtwayland.x86_64 5.15.3-1.el8 @AppStream xorg-x11-server-Xwayland.x86_64 21.1.3-12.el8 @AppStream

I have support licensing from both Oracle and Yubikey and i've asked them for help and they both point the finger at each other so i'm stuck with this; any help would be appreciated!

Gefragt von davidalphagamma vor 1 Tag

drag and drop keeps breaking.

i am using firefox developer edition version 126.0b3 (64-bit) on linux mint with an x11 desktop and for some reason the drag and drop breaks frequently. i think i have f… (Lesen Sie mehr)

i am using firefox developer edition version 126.0b3 (64-bit) on linux mint with an x11 desktop and for some reason the drag and drop breaks frequently.

i think i have figured out how i can consistently recreate the bug as well as sort of fix it temporarily.

i start with a newly launched browser. everything works fine. but then if i attempt to drag and drop something shortly after i drag and dropped something else and it did the little animation where it returns to its original position, i find that i cant drag and drop anything FROM firefox to anywhere else. and i also cannot rearrage tabs.

it seems to fix itself whenever I drag something from another program TO firefox successfully such as text into a textbox, or a .html file into the window to view it.

Gefragt von goombabomber11 vor 5 Tagen

unwanted https: has started to appear in text of TB emails

TB v115.9.0 unwanted https: links have started to appear in most relevant text of TB emails that I receive (underlined and in blue) Home <https://xxxxxxxchen.co.uk/&… (Lesen Sie mehr)

TB v115.9.0 unwanted https: links have started to appear in most relevant text of TB emails that I receive (underlined and in blue)

Home <https://xxxxxxxchen.co.uk/> -- a quick and easy meal <https://xxxxxhen.co.uk/air-recipes/>? these two links were not included in the original messages. any advise please?

Gefragt von Slinger1937 Pete. vor 3 Stunden

Firefox Buttons dont work - Linux

When I run firefox on WSL2, buttons dont work on any pop up windows. Foe example when installing a firefox extention - it will download and pop up a small window at the t… (Lesen Sie mehr)

When I run firefox on WSL2, buttons dont work on any pop up windows. Foe example when installing a firefox extention - it will download and pop up a small window at the top right to add the extentionto firefox. The buttons dont work. Another example is when opening up the firefox menu bar (hamburger bar) - it will pup up a small window to allow to open up settings, go to add ons, open bookmarks or history. The buttons dont work. Last example is the pop up window for this Ash your question page for firefox support - When clicking "Which topic best described your question - it will pop up a small window to select what type of question Im gonna ask. The buttons dont work.

I dont know how to fix this. I restarted, deleted my firefox profile, started of safe mode, nothing worked. How do I solve this issue?

Gefragt von Ian Teves vor 2 Tagen