Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Trustwave icons not showing after today's update

more options

After updating firefox today, I am not seeing the Trustwave SecureBrowsing icons when I do a search. Trustwave is enabled, and I also did another download today of their most recent version. I've grown accustomed to having these and want to see them. I've restarted firefox and my computer several times. Firefox says that Trustwave is enabled but still no icons. Is the new update of firefox not compatible with this add-on?

After updating firefox today, I am not seeing the Trustwave SecureBrowsing icons when I do a search. Trustwave is enabled, and I also did another download today of their most recent version. I've grown accustomed to having these and want to see them. I've restarted firefox and my computer several times. Firefox says that Trustwave is enabled but still no icons. Is the new update of firefox not compatible with this add-on?

Ausgewählte Lösung

Today I tried the 3.7101 release dated July 9th from the versions page and it seems to work, mostly (screen shot). Some references aren't marked, but I haven't figured out the pattern. ??

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 2

Alle Antworten (3)

more options

Do you want to try the "hidden" May 23rd update? You can get it from the "versions" page here:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/m86security-secure-browsing/versions/

If you try that, please report back on whether it worked so other users who find this thread will know whether to try it.

more options

Still no go. I updated Trustwave to the 3.7003 version (not sure why it's been "hidden") and still no icons.

more options

Ausgewählte Lösung

Today I tried the 3.7101 release dated July 9th from the versions page and it seems to work, mostly (screen shot). Some references aren't marked, but I haven't figured out the pattern. ??