Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Some not all of the thumbnails in the new tab page are not visible

  • 10 Antworten
  • 41 haben dieses Problem
  • 2 Aufrufe
  • Letzte Antwort von dumdidadida

more options

In the new tab page, three out of the nine pages listed, will not show their thumbnail image, even trying the method from https://support.mozilla.org/en-US/kb/thumbnails-on-new-tab-page-are-missing to restore thumbnails after clearing cache, still does not restore the thumbnails.

Alle Antworten (10)

more options

Hi,

One possible reason could be that the websites may have disabled caching which prevents Firefox from caching the site content and displaying the thumbnail.

more options

I'm not sure that's the reason however because the thumbnails for those 3 websites used to work before, wasn't until recently they stopped working.

more options

You can try to check the three sites in a new profile. If it is okay, then probably the cache may be corrupt on the old profile. You can then try to Clear Now the Cache, Cookies, and Site Preferences in Tools (Alt + T) > Clear Recent History on the old profile.

more options

So i tried new profile, and still no thumbnail for those sites, then tried clearing the cache, cookies and site preferences on the old profile, still nothing, then tried resetting and still nothing. the sites this is happening with are Google's Gmail , AnimeHere.com and Tokyo Toshokan

more options

It could be because of the no-store restriction. You can check the three sites and the other sites which have thumbnails by first opening the Web Console via Tools (Alt + T) > Web Developer and then browsing the sites. Clicking on the GET links would provide helpful info.

more options

Okay, it might be because of the no-store restriction, after using the Web Console and checking the Get links of each site, the sites without the thumbnails returned the no-store value in cache-control in the response header, where as the sites with a working thumbnail did not return a no-store value in the cache-control.

more options

I have the exact same problem, first three bookmarks are missing the thumbnail, even though it worked until recently. The sites are Gmail, Ymail and Facebook. Any solution to this?

more options

Are any of those using a secure connection?

See also:

  • bug 756881 - New tab thumbnails not displayed (or old images displayed) for Facebook, Twitter (sites using Cache-Control no-store)
more options

For me, one bookmark is on https and two behind login. I understand that this is useful for not making private stuff public on the new tab page, but I'd suggest an option to turn thumbnails on if you want to.

more options

Hi mANGox77,

It would also be a good idea to submit a feature request.