Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox not displaying certain symbols

  • 5 Antworten
  • 3 haben dieses Problem
  • 2204 Aufrufe
  • Letzte Antwort von harrymfa

more options

I can't display certain symbols on Firefox. Example: does not show anything on the page I'm working on. However, a symbol like would show.

I discovered a hack that displays the symbol by changing the tag.

with an h1, h2 tag and so on, it will display the symbol. This hack, however is semantically incorrect and I don't want it in my site just so the symbol can display on Firefox. My site already has the <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> just as this one.

Any suggestions?

Geändert am von harrymfa

Ausgewählte Lösung

Hey everyone, I found the solution. Turns out, I noticed the font family in my CSS was written as helvetica -all lowercase. I changed it to Helvetica, and voila. The character shows fine in Firefox. Seems like Firefox is more unforgiving than other browsers how you define your fonts on CSS. Still, that doesn't explain how the character doesn't show on pages with certain tags using the default font, but my particular problem is solved.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (5)

more options

Sounds that Firefox is using a font that can't display the ≡ (&#x2261;)

You can use this extension to see which fonts are used for selected text.

more options

The CSS was set with Helvetica or sans serif. I rendered it with no CSS and the default font still won't display it.

more options
more options

Okay, so this is what I did: I took the whole source code of that page http://en.wikibooks.org/wiki/Unicode/Character_reference/2000-2FFF which displays all the symbols correctly, but as soon as I changed the symbol tag from td to span it vanished. So it looks that when wrapped on some tags, the symbols won't display.

A little more information, I'm working on a Wordpress theme, but I did a plain HTML page with the same results. The symbol displays on Safari, Chrome and Opera, I'm yet to try it on IE.

more options

Ausgewählte Lösung

Hey everyone, I found the solution. Turns out, I noticed the font family in my CSS was written as helvetica -all lowercase. I changed it to Helvetica, and voila. The character shows fine in Firefox. Seems like Firefox is more unforgiving than other browsers how you define your fonts on CSS. Still, that doesn't explain how the character doesn't show on pages with certain tags using the default font, but my particular problem is solved.

Geändert am von harrymfa