Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Lost the sound on FF after updating to 121.0

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von H

more options

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:121.0) Gecko/20100101 Firefox/121.0)

I updated FF build from 120.0.1 to 121.0, then sound disappeared from all websites!!! and I checked my laptop the sound is working in other apps! now I watch YouTube like Charlie Chaplin. This issue happens in a new profile, as I created another one to see if it's a profile related problem, Thank you.

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:121.0) Gecko/20100101 Firefox/121.0) I updated FF build from 120.0.1 to 121.0, then sound disappeared from all websites!!! and I checked my laptop the sound is working in other apps! now I watch YouTube like Charlie Chaplin. This issue happens in a new profile, as I created another one to see if it's a profile related problem, Thank you.

Ausgewählte Lösung

Oh.. it worked.. As usual, it was a simple problem, I opened the sound mixer and somehow it was off.. Sorry for bothering, and thanks for help.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (4)

more options

Does it still happen with Developer Edition (without signing into sync account)?

more options

I don't know, and thank you I don't want to install another app, even if it's from the same company, it's just I want to downgrade this app to the previous version and I think it's going to work, but I don't know where to find build 120.0...

more options

What do you see here? see screenshot What is your sound setup? I'm on laptops with a usb-c dock and my speakers are plugged into the dock.

more options

Ausgewählte Lösung

Oh.. it worked.. As usual, it was a simple problem, I opened the sound mixer and somehow it was off.. Sorry for bothering, and thanks for help.