Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Captive Portal (Starbucks) will not launch when HTTPS-only mode is set (all)!

  • 3 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von jonzn4SUSE

more options

Captive Portal (Starbucks) will not launch when "HTTPS-only in all windows" mode is checked.

Captive Portal (Starbucks) will not launch when "HTTPS-only in all windows" mode is checked.

Alle Antworten (3)

more options

How are you trying to access starbucks, with a bookmark or from a search result in google? It works for me. see screenshot Try downloading Firefox from Mozilla, run it from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Hilfreich?

more options

I'm not trying to access starbucks.com; I'm AT a Starbucks! I'm assuming the same behavior at any captive portal launch on Earth. Linux Mint-C (current; all updates applied always). I launch FF, it opens with the option to log-in to the WiFi; I click on it, and nothing happens. I disable "HTTPS-only in all windows" and restart FF, and it allows the WiFi log-in.

Geändert am von Monk of YHVH

Hilfreich?

more options

Sound like you resolved the issue. Their page doesn't like https... How about trying with Firefox from Mozilla to see if you get the same behavior. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Also try other browsers to confirm.

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.