Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Page not loading for 10-20 seconds, then it does after refresh

  • 6 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von niekrochip

more options

Ever since installing firefox on a new pc, I've had the problem where I would click a link or enter a url, and sometimes (not always, about 20% of the time), the page will not load (there is a loading symbol but no page shows up), then it stops loading after about 10-20 seconds and there is no page (when I enter a url from a new tab, there is just a blank tab, when I click a link on a webpage, I just remain on the webpage), but when I re-enter the url or re-click the link, it does work. So happens for all links of the website I'm trying to visit.

To summarize: I click a link, and sometimes it loads for 10-20s and then just stops, and when I click again, it works.

Any help is appreciated!

Ever since installing firefox on a new pc, I've had the problem where I would click a link or enter a url, and sometimes (not always, about 20% of the time), the page will not load (there is a loading symbol but no page shows up), then it stops loading after about 10-20 seconds and there is no page (when I enter a url from a new tab, there is just a blank tab, when I click a link on a webpage, I just remain on the webpage), but when I re-enter the url or re-click the link, it does work. So happens for all links of the website I'm trying to visit. To summarize: I click a link, and sometimes it loads for 10-20s and then just stops, and when I click again, it works. Any help is appreciated!

Ausgewählte Lösung

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (6)

more options

Any help please? this issue is driving me crazy :-(

more options

Thanks for your reply! Im running Windows 10 64bit, with latest Firefox version (98.0.1). I have GData Antivirus and a firewall is running on 'standard security mode' but I have this on other pc's as well and none have this problem. This happens at every website. So when I would visit this support page, it could happen that it doesn't load first try, then I have to wait ~15sec and try again and then it works (but if I then try and refresh, it might happen that it doesn't load again).

Thanks for any advice!

more options

Anyone? :-(

more options

Ausgewählte Lösung

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

more options

You can also try Windows in Safe Mode with networking to see if Firefox behaves any different.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=Windows+in+Safe+Mode

more options

jonzn4SUSE said

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

THANK YOU SO MUCH!!! Apparently there were problems with the DNS, I'm not sure which of the things I tried with your recommended software ended up working, but I don't have the problem anymore!!