Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox Internet connection

  • 17 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 72 Aufrufe
  • Letzte Antwort von FredMcD

more options
  • I start Firefox. It works fine for a time
  • Then, out of the blue, it says I have no Internet connection
  • But, every other browser works just fine
  • If I restart Firefox, it again works just fine, until it doesn't, again
  • It just started doing this a few days ago
  • I know everyone says this, but I didn't change anything other than the automatic update Firefox performed

Does anyone have a solution to this problem? Thanks.

* I start Firefox. It works fine for a time * Then, out of the blue, it says I have no Internet connection * But, every other browser works just fine * If I restart Firefox, it again works just fine, until it doesn't, again * It just started doing this a few days ago * I know everyone says this, but I didn't change anything other than the automatic update Firefox performed Does anyone have a solution to this problem? Thanks.

Ausgewählte Lösung

Well, McD, I hope it's OK to call you that. It sounds like a superhero's name. Anyway, it must have been a Firefox bug because after last night's update (v96.0.3), or maybe two nights ago, Firefox has been running continuously without once giving me that disconnection error.

Thank you for all your help. It is much appreciated.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (17)

more options

Sorry, I'm running v96.0.2

Hilfreich?

more options

About how long before the problem starts?

What about other programs? Any issues using them?


Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

Starting Any Computer In Safe Mode (web link) Free Online Encyclopedia

https://www.bleepingcomputer.com/tutorials/how-to-start-windows-in-safe-mode/

https://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10/ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ If the problem goes away with the computer in Safe Mode, the problem is with one of the other programs on the system.

As a test, disable your protection programs.

Hilfreich?

more options

It will take a while to run these tests because it takes a good while before it tells me I have no connection. The time between start and error seems to vary, but it's not just a few minutes.

Hilfreich?

more options

I should have added; have your ISP check your service. And, when you lost the connection, try using another program that uses the web.

Hilfreich?

more options

Again, this only started a few days ago. It seemed to coincide with the update to v96.0.2, but I'm not certain of that. Also, I'm running the same programs I always run and Firefox is the only one with this problem. No other browser drops the Internet connection.

Hilfreich?

more options

Is it possible this is a bug in Firefox.

Hilfreich?

more options

It is possible. That is why we try different things first. If we can't resolve it, then the next step is a bug report.

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

Well, McD, I hope it's OK to call you that. It sounds like a superhero's name. Anyway, it must have been a Firefox bug because after last night's update (v96.0.3), or maybe two nights ago, Firefox has been running continuously without once giving me that disconnection error.

Thank you for all your help. It is much appreciated.

Hilfreich?

more options

Glad to help. Safe Surfing.

Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.

Hilfreich?

more options

I don't see a 'Solved' button next to my last post, but it looks as if your last post is the 'Chosen Solution'. Is there a way to change that?

Hilfreich?

more options

Looks like it has been done.

Hilfreich?

more options

But, I think it was done incorrectly. Instead of flagging MY last post, I think I inadvertently flagged YOUR last post. Is there a way to fix that?

Hilfreich?

more options

Go to that message, and use the Undo link to its right.

Hilfreich?

more options

Got it, now. I don't know how I missed those two buttons at the bottom right. It was like they were in a blind spot. Thanks for your help.

Hilfreich?

more options

Well done.

Hilfreich?

more options

I figured out what the problem was. My dark mode add-on had a "hiccup". I switched it to a different setting, then went back to what it was set to, and those buttons on the bottom right became visible. Thanks again.

Hilfreich?

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.

If you could, please send a message to that theme's support/uploader on this.

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.