Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Webistes dont load since Firefox update

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 10 Aufrufe
  • Letzte Antwort von FredMcD

more options

Since the update to the new Firefox (92.0), quite a umber of sites cant load anymore as a secure connections cannot be established. This does not pertain some ark web sites, but sites from reputable companies which had previously loaded without issues. Indeed, the mobile browser still happily displays the sites now forbidden by Firefox.

I found that an update of Edge created equal same issues with that browser.

Ausgewählte Lösung

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (4)

more options

Please explain the problem in detail. What happens? What is/are the exact error message(s) ?


Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

Hilfreich?

more options

I have this problem as well since version 92.0. I've been through all of the troubleshooting steps and they made no difference. I'm on a Mac and Safari works fine. When I open pages, it's usually using "Open link in a new tab". most of the time, the new tab is blank with the address at the top. If I click the refresh button, I get the page I was linking to. I have not seen the problem when I use "Open link in a new window".

Since this problem started with version 92.0 and I hadn't and haven't changed anything, it seems to me that either something changed in Firefox or this is a bug.

Hilfreich?

more options

bobbd Please go to the top of any support.mozilla.org web page and use the Get Community Support link: https://support.mozilla.org/en-US/questions/new

Select the product for what the problem is (Firefox or whatever). Now select the category for the problem. At the bottom is Other.

Describe the problem in brief (one line). Then press <enter>. The website will display any prior posts that might help you. If nothing on the list can help, at the bottom press the button; ’’'None Of These Solve My Problem.

Now enter all the relative information on the problem. At the bottom of this, you can Add Images.

Under this is Troubleshooting Information. Please press the Share Data button. This will let us look at your system details. No Personal Information Is Collected.

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.