Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Wordpress Website not (re-)loading in Firefox

  • 5 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 74 Aufrufe
  • Letzte Antwort von admin340

more options

Hi @ all,

our website https://ana-dismissed.de/ is not loading in Firefox, or to be more precise it is loading often but on occasionally not reloading when refreshed. This only happens in Firefox, Safari and other Chrome-based Browsers don't show this, perfectly working there (as far as I could check).

I already checked Firefox developer tools, like console or resource loadings etc. There is no issue I can find. I'm completely lost, no hint at all, why this happens in Firefox only.

Please find a short video here: https://imgur.com/a/31XyiMi

I'm thankful for every hint into the right direction.

Best regards!

Ausgewählte Lösung

If you keep the Page Inspector open while reloading and watch the attributes on the

<div id="wrapper" class="thb-page-transition-on">

you should see some animation stuff getting manipulated by the script which fades it in. Mine isn't getting stuck/stopping, but perhaps yours is. The rule that makes the div invisible is this one (100% invisibility):

  .thb-page-transition-on {
    opacity: 0;
    -moz-animation-fill-mode: both;
    -webkit-animation-fill-mode: both;
    animation-fill-mode: both
  }

To override that (and bypass fading), your custom CSS would be:

  .thb-page-transition-on {
    opacity: 1;
  }
Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (5)

more options

Looks like the same issue as reported in this thread where a loader overlay (.thb-page-preloader) isn't removed when the page has finished loading.

Hilfreich?

more options

cor-el said

Looks like the same issue as reported in this thread where a loader overlay (.thb-page-preloader) isn't removed when the page has finished loading.

Thanks for the hint! @cor-el

I deactivated pre-loading overlayer in the theme options: https://imgur.com/UiZp0Ps

Now background image is loading, but anything else (maybe JS related) is not working any more: - Headline text animation not loading - Burger Menu does not open the menu anymore - no content below the fold

Here a short video: https://imgur.com/DGJcs6b

Hilfreich?

more options

Thanks @cor-el for the hint!

I deactivated preloading in the wordpress themes options: https://imgur.com/a/azY2HLS

This lead to loading of the above the fold / viewport website but other issues occured:

on reload: - headline text animations wont work (maybe a JS related issue?) - click on burger menu does not open actual menu - no content is loaded below the fold

Short video about this: https://imgur.com/a/QW3cQKn

I just also added the custom CSS of jscher2000's answer in other thread (https://support.mozilla.org/de/questions/1320526#answer-1381723):

.loaderWrap { display: none !important; }

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

If you keep the Page Inspector open while reloading and watch the attributes on the

<div id="wrapper" class="thb-page-transition-on">

you should see some animation stuff getting manipulated by the script which fades it in. Mine isn't getting stuck/stopping, but perhaps yours is. The rule that makes the div invisible is this one (100% invisibility):

  .thb-page-transition-on {
    opacity: 0;
    -moz-animation-fill-mode: both;
    -webkit-animation-fill-mode: both;
    animation-fill-mode: both
  }

To override that (and bypass fading), your custom CSS would be:

  .thb-page-transition-on {
    opacity: 1;
  }

Hilfreich?

more options

@jscher2000 Thanks for your answer!

The reason for the problem seems to have been a bug in the WP Theme itself, at least thats how I interpret the changelog of the last update to the seem:

UPDATE 2.4.0.3 – 01.2021 - Fixes an issue with preloading and page transition effects

I double checked the thb-page-transition-on div in page inspector, it transitions from value 0 to 1, like it should.

Thanks a lot at this point, although the actual issue was solved by the theme author, I did learn a lot and assume to be able to fix this issue by myself in future.

Best wishes!

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.