Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Seemingly random image corruption, vertical lines instead

  • 2 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 9 Aufrufe
  • Letzte Antwort von cor-el

more options

Over the past 6 months or so, I've noticed that I occasionally get corrupt images where the images are replaced by semitransparent, randomly colored vertical lines, as seen in the provided screenshot. I am unable to reliably reproduce the issue, and it seems to happen somewhat randomly, but recently its started to occur more frequently.

I am on the latest version of Windows 10 Pro, and all of my drivers are up to date, to the best of my knowledge. I'm not entirely sure this is a Firefox-specific issue, and I seem to remember the same problem occurring in the default windows 10 photo viewing app, but I'm not certain about that, it might have just occurred when I opened my images for viewing in Firefox.

I appreciate any help or insight anyone can provide, thanks!

Over the past 6 months or so, I've noticed that I occasionally get corrupt images where the images are replaced by semitransparent, randomly colored vertical lines, as seen in the provided screenshot. I am unable to reliably reproduce the issue, and it seems to happen somewhat randomly, but recently its started to occur more frequently. I am on the latest version of Windows 10 Pro, and all of my drivers are up to date, to the best of my knowledge. I'm not entirely sure this is a Firefox-specific issue, and I seem to remember the same problem occurring in the default windows 10 photo viewing app, but I'm not certain about that, it might have just occurred when I opened my images for viewing in Firefox. I appreciate any help or insight anyone can provide, thanks!
Angefügte Screenshots

Alle Antworten (2)

more options

I have attached another example of the problem, from a website that I am most commonly able to reproduce the problem from.

more options

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting for changes to take effect.

See also: