X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Video not starting play

Veröffentlicht

Hello, videos doesn't start on coub.com. Sound is able, but there is no animation of the picture, I see only a preview and it's works this way only for specific coub - in main page i can see all popular videos without broblems. What diagnostic files should I attach to my request? The cache of browser was cleared, autoplay in the site settings (in the addressbar) also had to be turned on

Hello, videos doesn't start on coub.com. Sound is able, but there is no animation of the picture, I see only a preview and it's works this way only for specific coub - in main page i can see all popular videos without broblems. What diagnostic files should I attach to my request? The cache of browser was cleared, autoplay in the site settings (in the addressbar) also had to be turned on
Zitieren

Mehr Details zum System

Installierte Plugins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:73.0) Gecko/20100101 Firefox/73.0

Weitere Informationen

RobertJ
  • Top 10 Contributor
106 Lösungen 1179 Antworten
Veröffentlicht

Hi alive.corpse,

Try starting Firefox in it's Safe Mode to see if the problem persists.

Safe Mode will temporarily disable your extensions and themes, turn off hardware acceleration and reset toolbar and button customizations. When you leave Safe Mode and start Firefox up normally, your extensions, themes, and settings will return to the state they were in before you entered Safe Mode.

With Firefox open: select Menu select Help select Restart With Add-ons Disabled on the dialog select Restart on the next dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh)

With Firefox closed: press and hold the Shift (in Mac: Option) key launch Firefox on the dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) ______________________________________________________

Visit the site to see if the problem persists. If the site works well it's probably one of your extensions causing the issue. ______________________________________________________

To quit Safe Mode: select Menu select Help select Restart With Add-ons Enabled

Hi alive.corpse, Try starting Firefox in it's Safe Mode to see if the problem persists. Safe Mode will temporarily disable your extensions and themes, turn off hardware acceleration and reset toolbar and button customizations. When you leave Safe Mode and start Firefox up normally, your extensions, themes, and settings will return to the state they were in before you entered Safe Mode. With Firefox open: select Menu select Help select Restart With Add-ons Disabled on the dialog select Restart on the next dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) With Firefox closed: press and hold the Shift (in Mac: Option) key launch Firefox on the dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) ______________________________________________________ Visit the site to see if the problem persists. If the site works well it's probably one of your extensions causing the issue. ______________________________________________________ To quit Safe Mode: select Menu select Help select Restart With Add-ons Enabled
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.