X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Google Translate and Gmail not working...both are fine on IE

Veröffentlicht

Suddenly all Google services are not working in Firefox on my pc. When I try to login to Gmail it just becomes greyed out after I click 'next' to add the password etc...then I can't go any further.

Google Translate is just a blank white page with that annoying 'View any page in Chrome' popup thing...the only thing that I can do then is click 'Yes' in that popup...clicking 'No thanks' does nothing. [see pic]

All these things are working perfectly normally in Internet Explorer.

Suddenly all Google services are not working in Firefox on my pc. When I try to login to Gmail it just becomes greyed out after I click 'next' to add the password etc...then I can't go any further. Google Translate is just a blank white page with that annoying 'View any page in Chrome' popup thing...the only thing that I can do then is click 'Yes' in that popup...clicking 'No thanks' does nothing. [see pic] All these things are working perfectly normally in Internet Explorer.
Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

Diese Antwort im Kontext lesen 0
Zitieren

Mehr Details zum System

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Weitere Informationen

Veröffentlicht

Ausgewählte Lösung

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

I started Firefox in Safe Mode,everything was working fine...then I 'refreshed' Firefox and added all the same add-ons back that were there before and it's all fine again now. So I have no idea what was happening. [I was going to delete the question but couldn't find any way to do it]

Geändert am von Haruna

Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.