X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Themes no longer work

Veröffentlicht

I don't know when they stopped working, but they did. And it doesn't matter if they are animated or not. The dead giveaway are the theme images have black strike-throughs on them (see the attached).

What can I do to have the themes working again?

I don't know when they stopped working, but they did. And it doesn't matter if they are animated or not. The dead giveaway are the theme images have black strike-throughs on them (see the attached). What can I do to have the themes working again?
Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

Hmm, I don't know what would cause the themes to load incompletely.

Do you ever create a userChrome.css file to modify your toolbar area?

In case there is a conflict or incompatibility between Firefox 67 and your graphics card/chipset software, you could try disabling Firefox from using hardware acceleration. This article has the details: Firefox's performance settings.

I'm attaching two screenshots illustrating what I mean about the white and black lines showing the text colors.

Diese Antwort im Kontext lesen 1
Zitieren

Mehr Details zum System

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

Weitere Informationen

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8767 Lösungen 71704 Antworten
Veröffentlicht

Hi Cocosilk, what happens when you try clicking Enable for any of the themes. Nothing at all? An error message?

Do all three of the built-in themes (Default, Light, Dark) work?

Have you noticed any issues with Extensions?

(I think the horizontal lines are there to show the text color that will be used in that area.)

Hi Cocosilk, what happens when you try clicking Enable for any of the themes. Nothing at all? An error message? Do all three of the built-in themes (Default, Light, Dark) work? Have you noticed any issues with Extensions? (I think the horizontal lines are there to show the text color that will be used in that area.)
Hat Ihnen das weitergeholfen? 0
Zitieren

Fragesteller

The default theme doesn't work at all and when I attempt to install any theme, the base color of the theme will show but nothing else of said theme (design, animation,etc.) does.

The extensions work fine.

The strike-throughs never showed up before on the themes before installing them, so something happened after the latest update that screwed up the themes.

The default theme doesn't work at all and when I attempt to install any theme, the base color of the theme will show but nothing else of said theme (design, animation,etc.) does. The extensions work fine. The strike-throughs never showed up before on the themes before installing them, so something happened after the latest update that screwed up the themes.

Geändert am von Cocosilk

Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8767 Lösungen 71704 Antworten
Veröffentlicht

Ausgewählte Lösung

Hmm, I don't know what would cause the themes to load incompletely.

Do you ever create a userChrome.css file to modify your toolbar area?

In case there is a conflict or incompatibility between Firefox 67 and your graphics card/chipset software, you could try disabling Firefox from using hardware acceleration. This article has the details: Firefox's performance settings.

I'm attaching two screenshots illustrating what I mean about the white and black lines showing the text colors.

Hmm, I don't know what would cause the themes to load incompletely. Do you ever create a userChrome.css file to modify your toolbar area? In case there is a conflict or incompatibility between Firefox 67 and your graphics card/chipset software, you could try disabling Firefox from using hardware acceleration. This article has the details: [[Firefox's performance settings]]. I'm attaching two screenshots illustrating what I mean about the white and black lines showing the text colors.
Hat Ihnen das weitergeholfen? 1
Zitieren

Fragesteller

Changing the performance settings fixed the problem.

Thank you for all your help! :-)

Changing the performance settings fixed the problem. Thank you for all your help! :-)
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8767 Lösungen 71704 Antworten
Veröffentlicht

Hi Cocosilk, thank you for the report back. Hardware accelerate improve font smoothing and video performance -- when it's working -- so if those begin to bug you, you might check this article: Upgrade your graphics drivers to use hardware acceleration and WebGL.

Hi Cocosilk, thank you for the report back. Hardware accelerate improve font smoothing and video performance -- when it's working -- so if those begin to bug you, you might check this article: [[Upgrade your graphics drivers to use hardware acceleration and WebGL]].
Hat Ihnen das weitergeholfen?
Zitieren
Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.