Hilfe durchsuchen

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

The setting for login & paswords won't be saved. I have to refresh the firefox every day to enable that..

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 34 Aufrufe
  • Letzte Antwort von MYJAUCE

more options

Although the passwords are saved in "Saved Login", I need to refresh Firefox every day to enable that. The other settings like language has been saves without any problems.

So I tried those ways from the link, but none of them worked. "How to fix preferences that won't save" https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-to-fix-preferences-wont-save The only way to fix this situation at the moment is to refresh it every day. That means I have to redo other settings every day.

Is there any way to fix it?

Ausgewählte Lösung

Hello MYJAUCE,

Would you please make sure that you're not in permanent Private Browsing mode :

3-bar menu (or 'Tools') => Options => Privacy & Security => under 'History' => Firefox will : choose : 'Use custom settings for history' Uncheck : 'Always use private browsing mode'

If that's not it; maybe you'd like to take a look at this article (if you haven't already) :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/usernames-and-passwords-are-not-saved

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (4)

more options

Are you using any password add-ons/programs?

more options

Well, I don't think so...

more options

Ausgewählte Lösung

Hello MYJAUCE,

Would you please make sure that you're not in permanent Private Browsing mode :

3-bar menu (or 'Tools') => Options => Privacy & Security => under 'History' => Firefox will : choose : 'Use custom settings for history' Uncheck : 'Always use private browsing mode'

If that's not it; maybe you'd like to take a look at this article (if you haven't already) :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/usernames-and-passwords-are-not-saved

more options

Thank you very much for your help. It might have had something to do with the language setting or something. Anyway, it's working now.

Saved passwords were back!