Hilfe durchsuchen

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nem jön létre a Calgo, és a Firefox között API kapcsolat???!

  • 2 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 5 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Kristof1999

more options

Kedves Szakértők! Előre is köszönöm a segítségüket! Röviden arról van szó, hogy használok egy Calgo nevezetű programot a munkámhoz. Az ügyfelek adatait Firefox böngészővel tudom megnézni (adatbázist nyit meg). Azonban egyik percről a másikra nem történik semmi, amikor az Atlaszt a Firefox segítségével meg szeretném nyitni. Semmire sem reagál. Pedig idáig működött. Újratelepítettem mindent, és semmi. A Calgo supporttel beszéltem, velük minden rendben van... Mellékelem a képet, hogy mikor kellene létrejönnie API kapcsolatnak... (Melyik gomb hatására). Amúgy automatikusan is be kellene, hogy töltsön.. Köszönöm előre is a segítséget! Üdvözlettel, Kristóf

Alle Antworten (2)

more options

Szia! Képernyőkép és a böngészőkonzol tartalmának nélkül nem igazán tudok segíteni.

more options

Képernyőképet csatoltam, akkor ezek szerint sikertelenül... A böngszőkonzol micsoda? Ha esetleg TeamViewerrel á tudnál nekem nézni annak is nagyon örülnék. Köszönöm, hogy válaszoltál, és előre is köszönöm válaszod!