X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

A Firefox theme has overwritten my default

Veröffentlicht

A Firefox Quantum theme I applied has become stuck as the default. I have removed all other installed themes (the broken theme wasn't listed to uninstall). Any window I open applies the theme again, as well as restarting the browser. It seems to have bugged my Firefox Sync as well, as it applies on all of my devices.

Here are some screenshots of the issue, because the forum image uploader didn't appear to work for me.

https://imgur.com/a/K2YmLQI

A Firefox Quantum theme I applied has become stuck as the default. I have removed all other installed themes (the broken theme wasn't listed to uninstall). Any window I open applies the theme again, as well as restarting the browser. It seems to have bugged my Firefox Sync as well, as it applies on all of my devices. Here are some screenshots of the issue, because the forum image uploader didn't appear to work for me. https://imgur.com/a/K2YmLQI

Ausgewählte Lösung

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since.

Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

Diese Antwort im Kontext lesen 0

Mehr Details zum System

Installierte Plugins

  • Shockwave Flash 29.0 r0

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

Weitere Informationen

Veröffentlicht

Ausgewählte Lösung

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since.

Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

Solution was to uninstall on ALL devices I had Firefox on when I first installed the theme, and delete Firefox's data folder, which isn't covered by the uninstaller. I then reinstalled it on those devices and, upon signing into Firefox Sync, everything seems fine. Although I haven't installed any themes since. Should this be marked as a bug? I'm not sure how to aid the visibility of the post, but it was definitely not the intended behavior.

Geändert am von DeeBo.