Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Permissions panel of the Page Info dialog does not show up. No Tab. Just General Media, & Security. A site is being blocked and I can't get in with Firefox.

  • 4 Antworten
  • 17 haben dieses Problem
  • 741 Aufrufe
  • Letzte Antwort von rarolland

more options

Try to go to URL and get server not found. Go to page info and get message that site is not secure. (it is a government site). Go to page info papge with Tabs to fix, but Permissions Tab does not show up. Now What?

Ausgewählte Lösung

Thanks. I understand most of what you said. You are right it did not work on other browsers either. I did notify the send (I am on an EPA mailing list). He said it worked fine for him (an EPA contractor). I expect it is what you say, it is not available to the public. I appreciate your looking into it for me. Thanks, RAR

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (4)

more options

With a "Server not found" error, you cannot use the Page Info dialog to call up permissions for that server.

With a connection error, hmm, can you give the URL of the page you are trying to open?

What permission did you want to modify?? There isn't a permission setting related to whether Firefox accepts or rejects a site's SSL certificate.

more options

Sorry thought I had included this. http://cfint.rtpnc.epa.gov/otop/biacoe/kb.cfm After I have entered the URL and hit the "go" button the "http://" part of the address disappears.

more options

It's normal for Firefox not to show http in the address bar. It shows the other protocols (e.g., https) so you notice the difference.

I assume you have the same problem in Edge or other browsers on your system.

When I use an online utility to check whether there is an IP address assigned to that server, it doesn't find one:

; <<>> DiG 9 <<>> @localhost cfint.rtpnc.epa.gov A
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 16177
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;cfint.rtpnc.epa.gov.		IN	A

;; AUTHORITY SECTION:
rtpnc.epa.gov.		600	IN	SOA	ying.epa.gov. dnsadmin.epa.gov. 1398457706 3600 900 1209600 600

;; Query time: 629 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Mon Jul 25 01:53:53 2016
;; MSG SIZE  rcvd: 87

It could be they moved its content, took it offline temporarily, or someone made a configuration error and needs to get a heads up. Or it could be that it's not publicly accessible and requires using a VPN or other authenticated method to access the server.

more options

Ausgewählte Lösung

Thanks. I understand most of what you said. You are right it did not work on other browsers either. I did notify the send (I am on an EPA mailing list). He said it worked fine for him (an EPA contractor). I expect it is what you say, it is not available to the public. I appreciate your looking into it for me. Thanks, RAR