X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

YouTube does not load properly in Firefox, but does in other browsers.

Veröffentlicht

Yesterday or the day before, I tried going onto YouTube using Firefox, as I usually do, and this happened (see attached image). I tried clearing the cache and cookies, and restarted my whole computer, and nothing changed. Firefox loads all other websites I frequently use just fine, and Chrome works just fine with YouTube, but for some reason, Firefox and YT are not mixing right now. Anyone have any suggestions?

Yesterday or the day before, I tried going onto YouTube using Firefox, as I usually do, and this happened (see attached image). I tried clearing the cache and cookies, and restarted my whole computer, and nothing changed. Firefox loads all other websites I frequently use just fine, and Chrome works just fine with YouTube, but for some reason, Firefox and YT are not mixing right now. Anyone have any suggestions?

Ausgewählte Lösung

See also: Adblock Plus • View topic - [fixed][Malware Domains List issue] breaks YouTube layout:

Diese Antwort im Kontext lesen 1

Mehr Details zum System

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/47.0.2526.111 Safari/537.36

Weitere Informationen

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 Lösungen 59934 Antworten
Veröffentlicht

Hilfreiche Antwort

What is your computer system and Firefox? What happens when you try?

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac=Options)
key, and then starting Firefox. Is the problem still there?

What is your computer system and Firefox? What happens when you try? Start '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Firefox in Safe Mode]''' {web Link} by holding down the '''<Shift><br> ''(Mac=Options)'' ''' key, and then starting Firefox. Is the problem still there?

Fragesteller

Safe Mode appears to have resolved it. I wonder if it is a problem with one of my add-ons?

Safe Mode appears to have resolved it. I wonder if it is a problem with one of my add-ons?

Fragesteller

Figured out that it was AdblockPlus that was causing it. I wonder how to fix that. I want to keep using ad blockers, but not if it makes YouTube act like shit.

Figured out that it was AdblockPlus that was causing it. I wonder how to fix that. I want to keep using ad blockers, but not if it makes YouTube act like shit.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17589 Lösungen 159118 Antworten
Veröffentlicht
Try: *uBlock Origin: https://addons.mozilla.org/firefox/addon/ublock-origin/
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17589 Lösungen 159118 Antworten
Veröffentlicht

Ausgewählte Lösung

See also: Adblock Plus • View topic - [fixed][Malware Domains List issue] breaks YouTube layout:

See also: Adblock Plus • View topic - [fixed][Malware Domains List issue] breaks YouTube layout: *https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=43506
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 Lösungen 59934 Antworten
Veröffentlicht

Hilfreiche Antwort

Load the web page. After the page is loaded, click the down arrow next to the AdBlock icon. Now select Disable on <web site>.

Load the web page. After the page is loaded, click the down arrow next to the AdBlock icon. Now select '''Disable on <web site>.'''