Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Dieses Thema wurde geschlossen und archiviert. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie Hilfe benötigen.

Tried the FAQ help still getting a runtime error, server error with a certain website

  • 2 Antworten
  • 3 haben dieses Problem
  • 183 Aufrufe
  • Letzte Antwort von superrufus99

more options

I've tried repeatedly going to the forums at texags.com as I have in the past but keep getting the following message-

Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
</configuration>

Other people on the forum use firefox without problems and I have done so in the past. I'm trying to switch back from Chrome but this is a huge block for me. I have checked for updates and cleared the history and cache as suggested in the FAQs. ANy advice?

Geändert am von cor-el

Ausgewählte Lösung

Thank you. I had tried only the part about deleting all my history. Either telling it to forget about this site or adjusting my cookies fixed the problem.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (2)

more options

Is it possible that a setting or extension or external software is blocking some data that the site expects? You might check the cookie settings per this article:

Websites say cookies are blocked - Unblock them

more options

Ausgewählte Lösung

Thank you. I had tried only the part about deleting all my history. Either telling it to forget about this site or adjusting my cookies fixed the problem.