X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Dieses Thema wurde geschlossen und archiviert. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie Hilfe benötigen.

Test of forum edit problem by a Moderator

Veröffentlicht

Adding some test text in a quetion.

Possibly forum quotes feature has damaged editing feature.

edited by the-edmeister - 01-02-2015 17:47 CST


blah blah blah


Also are we shooting ourselves in the foot, giving a warning and effectively blocking our own troubleshooter app.

P.S. And is there a bug filed for warnings about outdated Flash on Linux. I have not checked

Adding some test text in a quetion. Possibly forum quotes feature has damaged editing feature. ''edited by the-edmeister - 01-02-2015 17:47 CST'' blah blah blah Also are we shooting ourselves in the foot, giving a warning and effectively blocking our own troubleshooter app. P.S. And is there a bug filed for warnings about outdated Flash on Linux. I have not checked

Geändert am von guigs

Mehr Details zum System

Installierte Plugins

  • DivX Web Player version 1.4.0.233
  • This is the DjView-4.9 version of the DjVu plugin.See DjVuLibre.
  • The Videos 3.10.1 plugin handles video and audio streams.
  • Shockwave Flash 11.2 r202
  • This plug-in detects the presence of iTunes when opening iTunes Store URLs in a web page with Firefox.

Anwendung

  • Firefox 34.0
  • User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
  • Hilfe-URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/34.0/Linux/en-GB/

Erweiterungen

  • Print pages to PDF 0.1.9.3 (printPages2Pdf@reinhold.ripper)
  • Troubleshooter 1.1a (troubleshooter@mozilla.org)
  • Ubuntu Firefox Modifications 2.9 (ubufox@ubuntu.com)
  • Ubuntu Online Accounts 0.5 (online-accounts@lists.launchpad.net)
  • Unity Desktop Integration 3.0.2 (webapps-team@lists.launchpad.net)
  • Unity Websites integration 2014.08.06.beta ({2e1445b0-2682-11e1-bfc2-0800200c9a66})

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

Grafiken

  • adapterDescription: X.Org -- Gallium 0.4 on AMD CAICOS
  • adapterDeviceID: Gallium 0.4 on AMD CAICOS
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: X.Org
  • driverDate:
  • driverVersion: 3.0 Mesa 10.1.3
  • info: {u'AzureContentBackend': u'cairo', u'AzureCanvasBackend': u'cairo', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 2
  • webglRenderer: X.Org -- Gallium 0.4 on AMD CAICOS
  • windowLayerManagerRemote: False
  • windowLayerManagerType: Basic

Veränderte Einstellungen

  • browser.cache.disk.smart_size.first_run: False
  • browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: False
  • browser.cache.frecency_experiment: 3
  • browser.places.smartBookmarksVersion: 7
  • browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20141127111021
  • browser.startup.homepage_override.buildID: 20141127111021
  • browser.startup.homepage_override.mstone: 34.0
  • dom.mozApps.used: True
  • extensions.lastAppVersion: 34.0
  • media.gmp-gmpopenh264.lastUpdate: 1417305562
  • media.gmp-gmpopenh264.version: 1.1
  • media.gmp-manager.lastCheck: 1420151630
  • network.cookie.prefsMigrated: True
  • places.database.lastMaintenance: 1420151632
  • places.history.expiration.transient_current_max_pages: 17139
  • plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
  • plugin.importedState: True
  • privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: True
  • storage.vacuum.last.index: 1
  • storage.vacuum.last.places.sqlite: 1418991152

Verschiedenes

  • User JS: Nein
  • Barrierefreiheit: Nein
Veröffentlicht

Fragesteller

Some other mod/admin please try editing my original post. The thread I had an issue with was the flagged thread /questions/1038832


The (above post) edit of my own post worked ok.

One more observation is that the edit procedure showed our gallery ! Why ? edited by the-edmeister - not sure why there are so many images offered to begin with, and to offer those images when "editing" is engaged seems nonsensical. Not happy with the new "quote" feature either - it is misused all too often making threads unnecessarily long [as I tend to do - lol]

This posted because in a thread where I edited a post as a Mod the result was odd.

The post repeated as a quote. The quote had the full edit. The OP had only a partial edit.

Maybe the problem only shows up if it is not your own post.

Some other mod/admin please try editing my original post. The thread I had an issue with was the flagged thread [/questions/1038832] The (above post) edit of my own post worked ok. One more observation is that the edit procedure showed our gallery ! Why ? ''edited by the-edmeister - not sure why there are so many images offered to begin with, and to offer those images when "editing" is engaged seems nonsensical. Not happy with the new "quote" feature either - it is misused all too often making threads unnecessarily long [as I tend to do - lol]'' This posted because in a thread where I edited a post as a Mod the result was odd. The post repeated as a quote. The quote had the full edit. The OP had only a partial edit. Maybe the problem only shows up if it is not your own post.

Geändert am von the-edmeister

James
  • Moderator
1603 Lösungen 11348 Antworten
Veröffentlicht

John99 said

P.S. And is there a bug filed for warnings about outdated Flash on Linux. I have not checked

The outdated warning happens if you have 11.2.202.424 or older as 11.2.202.425 was released on December 9 and is not vulnerable or on blocklist.

Flash Player Plugin on Linux 11.2.202.424 and lower https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/blocked/p796

https://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb14-27.html

''John99 [[#question-1039299|said]]'' <blockquote>P.S. And is there a bug filed for warnings about outdated Flash on Linux. I have not checked </blockquote> The outdated warning happens if you have 11.2.202.42'''4''' or older as 11.2.202.42'''5''' was released on December 9 and is not vulnerable or on blocklist. Flash Player Plugin on Linux 11.2.202.424 and lower https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/blocked/p796 https://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb14-27.html
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5433 Lösungen 40564 Antworten
Veröffentlicht

I'm not seeing the problem that you had - but notice that both of my edits (initial posting and the first response) have acquired the same time, that of the response. But that's not a new glitch, been happening for quits awhile.

I'm not seeing the problem that you had - but notice that both of my edits (initial posting and the first response) have acquired the same time, that of the response. ''But that's not a new glitch, been happening for quits awhile.''
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17865 Lösungen 161649 Antworten
Veröffentlicht

I assume that showing all those images when you edit the first post is a bug because I've noticed that this also happens when there are images attached and you won't know what images are involved. You should only see the images that are attached and not the gallery. It is also quite distracting in my opinion.

I assume that showing all those images when you edit the first post is a bug because I've noticed that this also happens when there are images attached and you won't know what images are involved. You should only see the images that are attached and not the gallery. It is also quite distracting in my opinion.
guigs 1072 Lösungen 11697 Antworten
Veröffentlicht

I created this about the gallery showing up for the edit question page: *https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945

As a moderator can you click on the image attached and see an "x"?

I created this about the gallery showing up for the edit question page: *[https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945] As a moderator can you click on the image attached and see an "x"?
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5433 Lösungen 40564 Antworten
Veröffentlicht

As far as the Gallery appearing when I go to edit a posting - I am now getting over 100 images when I open "edit" for the initial posting in this forum thread. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1038832

And I am seeing that happen elsewhere, too - possibly every time I go to edit the initial posting in any thread (like when I add a comment about the thread being a duplicate).

I have an old PC - WinXP - 2.2 GHz and 2GB of RAM; it takes 100% CPU for almost 45 seconds when loading all those images.

Comments to be added to https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945

As far as the Gallery appearing when I go to edit a posting - I am now getting over 100 images when I open "edit" for the initial posting in this forum thread. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1038832 And I am seeing that happen elsewhere, too - possibly every time I go to edit the initial posting in any thread ''(like when I add a comment about the thread being a duplicate)''. I have an old PC - WinXP - 2.2 GHz and 2GB of RAM; it takes 100% CPU for almost 45 seconds when loading all those images. Comments to be added to https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945
Veröffentlicht

Fragesteller

Thanks for the comments everyone.

I was obviously out of date with Flash Player so the warning was correct. My bad.

Possibly I was mistaken with the post being copied on edit, and I see the Reply has now changed to quote, and the blockqutes are indented.

Thanks for the comments everyone. I was obviously out of date with Flash Player so the warning was correct. My bad. Possibly I was mistaken with the post being copied on edit, and I see the Reply has now changed to quote, and the blockqutes are indented.
Veröffentlicht

Fragesteller

guigs2 said

I created this about the gallery showing up for the edit question page: *https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945 As a moderator can you click on the image attached and see an "x"?

That's now closed as a duplicate of bug 1117894 "Unrelated screenshots attached when editing a question"

Yes I do see a bar with a cross. Presumably that allows deletion of the image. I have not got a post to hand with someone else's image attached but they have a cross for the OP and Mods.

Being able to browse all attached images may; very occasionally; be useful, if for instance there is a spam attack, but then we would need to know also which post the image was attached to.

Speaking of spam, maybe an Admin needs to look at the Mods forum and address the comments in https://support.mozilla.org/en-US/forums/forum-moderators/710686?last=63439#post-63439 [done]

''guigs2 [[#answer-673539|said]]'' <blockquote> I created this about the gallery showing up for the edit question page: *[https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117945] As a moderator can you click on the image attached and see an "x"? </blockquote> That's now closed as a duplicate of [https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1117894 bug 1117894] "Unrelated screenshots attached when editing a question" Yes I do see a bar with a cross. Presumably that allows deletion of the image. I have not got a post to hand with someone else's image attached but they have a cross for the OP and Mods. Being able to browse all attached images may; very occasionally; be useful, if for instance there is a spam attack, but then we would need to know also which post the image was attached to. Speaking of spam, maybe an Admin needs to look at the Mods forum and address the comments in https://support.mozilla.org/en-US/forums/forum-moderators/710686?last=63439#post-63439 [done]

Geändert am von John99

Veröffentlicht

Fragesteller

adding an existing helpdesk tag

Interesting to note that helpdesk tags apparently create a zendesk ticket, but apparently do not add an escalate tag, or show up in the contribs escalated filter.

adding an existing ''helpdesk'' tag Interesting to note that helpdesk tags apparently create a zendesk ticket, but apparently do not add an escalate tag, or show up in the contribs escalated filter.

Geändert am von John99

AliceWyman
  • Moderator
241 Lösungen 2619 Antworten
Veröffentlicht

I'm adding the "offtopic" tag since this is not a support question (see Forum rules and guidelines) . I suppose the thread can also be locked? Everyone here is a moderator and moderators can post in locked threads (I'll leave that up to John99, the thread owner).

There's also a "test" tag so I'll added that too!

I'm adding the "offtopic" tag since this is not a support question (see [[Forum rules and guidelines]]) . I suppose the thread can also be locked? Everyone here is a moderator and moderators can post in locked threads (I'll leave that up to John99, the thread owner). There's also a "test" tag so I'll added that too!
Veröffentlicht

Fragesteller

Yes I will lock this.

I know we can test on Allizom, but occasionally I think prod is better suited.

  • If faults in prod are suspected.
  • To demonstrate or test things that may not be the same in Allizom (Zendesk tickets maybe).
Yes I will lock this. I know we can test on Allizom, but occasionally I think prod is better suited. * If faults in prod are suspected. * To demonstrate or test things that may not be the same in Allizom (Zendesk tickets maybe).
Veröffentlicht

Fragesteller

just seeing if I can post in the support forum, I am blocked in the contribs forum

just seeing if I can post in the support forum, I am blocked in the contribs forum