Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst

Comments not accepted in Youtube "Comment failed to post" since upping to 92

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, … (læs mere)

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, but I assumed it was youtube auto-deleting my post for some keyword infraction.

Stillet af spiritgumm1 for 2 dage siden

Besvaret af FredMcD for 10 timer siden

  • Løst

When I firsr opne Firefox I get a message saying something like "We can't find that page."

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but som… (læs mere)

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but sometimes I need to refresh more than once. Then after that I can surf normally. Does anyone know what causes that? Is it an issue with my ISP or my router or something else? I though it might be the New Tab Override extension, but disabling it won't solve the problem. I have a 100 Mbps cable connection. I do not notice the same problem with Chrome.

Stillet af john2621 for 1 dag siden

Besvaret af cor-el for 1 dag siden

  • Løst

Problem accessing https://www.thetrainline.com

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my log… (læs mere)

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my login is successful, and the same using my iPhone or iPad. I have raised the issue with the operator of the website, but thought that maybe there is something that can fix the problem directly in Firefox ??

Stillet af olivier.p.thomas for 3 dage siden

Besvaret af cor-el for 2 dage siden

  • Løst

Cannot download email attachments from aol.com on Firefox

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I … (læs mere)

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I have cleared my cache, and even reinstalled Firefox (after deleting my user profile files and signing back in on a newly reinstalled copy). The problem persists. The problem does not happen when I boot in Troubleshoot Mode. But I cannot figure out what's causing the problem to fix it in regular mode. Help!

Stillet af CAlterman for 4 dage siden

Besvaret af cor-el for 4 dage siden

  • Løst

I cannot access the Allstate insurance payment page.

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the proble… (læs mere)

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the problem isn't on Allstate's end, apparently.

I refreshed Firefox about 2 months ago, and it worked fine then. I've changed nothing since.

Stillet af sophieblue for 1 uge siden

Besvaret af FredMcD for 1 uge siden

  • Løst

Server Error

Hi there I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit) The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation… (læs mere)

Hi there

I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit)

The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation is attempted and of course, no results are found: https://isrc.soundexchange.com/#!/search

Firefox Browser vers 91.0.2 (32-bit) still works perfectly, but 92.0 (64-bit) gives 'Server Error'

I have tried safe mode, cleared the cache and checked all Privacy and Security settings. The only way to "fix" this problem is to go back to 91.0.2 (32-bit).

Please see images attached First showing 92.0 (64-bit) with Server Error Second, Working. Same site using Vers 91.0.2 (32-bit)

Any ideas would be appreciated.

Thanks

Stillet af Station1 for 1 uge siden

Besvaret af FredMcD for 5 dage siden

  • Løst

Firefox wont open file browser via websites

I'm running Linux Ubuntu 20.4 Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file … (læs mere)

I'm running Linux Ubuntu 20.4

Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file browser comes up.

As per previous discussions on this issue, I have tried Safe mode, refresh (in fact total new operating system and re-install of firefox) and disabling hardware acceleration, even turning off popup blocker and none of these have made any difference.

Stillet af blackwhitehorse22 for 6 dage siden

Besvaret af blackwhitehorse22 for 5 dage siden

  • Løst

Website URL breaks due to missing y's

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only on… (læs mere)

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only one, it breaks the URL https://www.optus.com.au/about/sustainability/community/donate-your-data (see screenshot) which seems odd as the URL displays correctly in the URL bar.

Stillet af rustypixels for 1 uge siden

Besvaret af rustypixels for 1 uge siden

  • Løst

Can't open web links on some sites, unless I right-click and "open in new tab"

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking … (læs mere)

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking on them, but right-clicking works. If this sounds strange - it is!

The issue is exactly as it sounds like. I can hower the mouse over the title of an article and Firefox will recognize that it's a link, showing me the path at the very bottom left of the browser. But when I click it, it simply won't do anything. My mouse works fine before you ask. It's only when I right-click the same article and choose "open in new tab" that the article opens. This is happening on some major sites as well, like the BBC.

At first I thought this was Windows-specific, but I have also had the same issues with my Firefox for Android. And again, long-pressing on the article and selecting open in new tab will open the link, but not normal tapping.

I have restared Firefox in Troubleshooting mode to disable any addons but the problems persist.

Anyone else having the same issue or is there a known solution?

Stillet af nucnik for 2 uger siden

Besvaret af tss612tss for 1 uge siden

  • Løst

Alt + n gets sent to websites, resulting in skipping around in videos and not switching tabs

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every tim… (læs mere)

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every time I press alt + n udemy interprets it as skipping around in the video. And firefox aborts the switching of the tab. This is literally driving me crazy.

Stillet af legendofmiracles for 1 uge siden

Besvaret af jscher2000 for 1 uge siden

  • Løst

Youtube videos freeze for brief instant while the audio continues.

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously … (læs mere)

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously plays on. After the freeze or stutter, the video never gets out of sync with the audio but actually jumps ahead to where tit is. Meaning I'd lose out on 1-3 seconds of visual footage which I have to rewind to watch again. After the rewind the video doesn't get stuck on the same spot but further down it happens again. It sometimes never happens on some videos I watch but the ones that it does happen, If I went back to watch it again (refreshing tab or finishing the video then coming back) It happens again. Usually repeats within 5 minutes of it happening at minimum. Which is very annoying.

At first I thought this could be a issue on my display drivers. I went searching for solutions all over the web. Common reasons I got for this was that my internet might be slow. Which is bit true ig. But I can view up to 1080p videos without buffering or any problems. So Idk how that's the case. Another reason I got was that it might be hardware acceleration, which I turned off before I got the problem again. Another suggested add ons might be the case. So I turned some off and under more advice used a completely new portable app of firefox (no logins, addons or settings changes) and I got the same results. I also reinstalled display drivers. Disabled the hardware acceleration of the new clean app. And still got the issue. The only time I didn't get the issue was when I was using Chrome. Or Edge.

I've cleared cache and all data,history as well. So I'm really stumped. Someone asked me to make a completely new windows local user admin account and try again. And it happened there as well.

Edit : While trying to get evidence of this, I've discovered that sometimes if I rewind twice or go back more than I usually do the stutter tends to usually repeat on the same place. You can see it in the video.

leads to youtube

Stillet af 〚M〛 for 1 uge siden

Besvaret af 〚M〛 for 1 uge siden

  • Løst

Websites with embedded content from third-party websites not working, even when enhanced tracking protection is disabled.

Hi I have been having a few problems getting some websites to work properly in Firefox, even when I disable all my extensions (uBlock Origin, DeCentraleyes, HTTPS Everywh… (læs mere)

Hi I have been having a few problems getting some websites to work properly in Firefox, even when I disable all my extensions (uBlock Origin, DeCentraleyes, HTTPS Everywhere) and also disable enhanced tracking protection.

It has happened with a few websites, but I investigated one yesterday. It failed to load video on Firefox, but had no problem loading it on Edge. The video content was hosted on a site named Wistia.com (which loads just fine by itself).

What settings should I change in Firefox to enable this type of content to work?

Stillet af cgarrard for 1 uge siden

Besvaret af FredMcD for 1 uge siden