Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Arkiveret

Firefox does not open links when I click on them

I'm using Windows 10 and have installed FF 92.0 as the default browser and recently installed MS Works 9. When I click on a link within a document it does not open. The … (læs mere)

I'm using Windows 10 and have installed FF 92.0 as the default browser and recently installed MS Works 9.

When I click on a link within a document it does not open. The cursor does change to a hand & it does say "CTRL +click to follow link https….", but that doesn’t work. However it does turn on the Underline function in the word processor.

Clicking on links has worked for years with Windows 7 and MS Works 7. I don’t see any settings in Works 7 or 9 that control this.

Is there a FF setting that enables this?

Stillet af Mike109 for for 11 måneder siden

Seneste svar af jscher2000 - Support Volunteer for for 10 måneder siden

eMail program fails at final step with "500 Something went Wrong" error

Windows 8.1, Firefox 99.0.2, eMail program part of Microsoft Office365 (deployed by university IT department) Login process worked fine for a month or so after implementa… (læs mere)

Windows 8.1, Firefox 99.0.2, eMail program part of Microsoft Office365 (deployed by university IT department) Login process worked fine for a month or so after implementation of a 2-level authentication (password plus a second method of user's choice - I chose a USB-flash device which [on request] sends a code for 2nd verification). All of the above still works, except that once logged in, the system asks me if it should remember me, or not (i.e., store a cookie or not, for future convenience). I always click "No". Now, when I do that, I get an error number 500, which is completely non-committal: "Something Went Wrong" - with a long garbage code. (See attachment for sample.) Results of tests to see what's wrong: 1) works fine (able to complete eMail login) under Microsoft Edge; 2) works fine on my laptop, running Windows 8.1 and Firefox 94; 3) on the 'problem' computer (desktop), I uninstalled Firefox 99 and downloaded/installed Firefox 93 - "500" error persisted. Just today: removed Firefox/Mozilla (including all folders/files, and Registry entries) then re-installed version 99. Still doesn't work. Let me know what else you need to know.

Stillet af hawked-off for for 4 måneder siden

Seneste svar af Dropa for for 3 måneder siden