Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål

Gmail "We've detected a problem with your cookie settings." error on every restart

A couple weeks ago I started getting the "We've detected a problem with your cookie settings." error message for gmail after restarting my computer and opening firefox. I… (læs mere)

A couple weeks ago I started getting the "We've detected a problem with your cookie settings." error message for gmail after restarting my computer and opening firefox. I can fix the problem and get into gmail by clearing all gmail related cookies, but the same problem occurs next time I restart, which means logging back into all my accounts. How can I stop this from recurring? I have cookies enabled and there's nothing in my settings I can find blocking gmail cookies.

Stillet af Kat for for 1 måned siden

Seneste svar af cor-el for for 1 måned siden

Intermittent Fault - Google sites won't load

When using Firefox and searching with Google.com I will experience an issue where the Google links/websites won’t load. And if they have previously loaded and the issue b… (læs mere)

When using Firefox and searching with Google.com I will experience an issue where the Google links/websites won’t load. And if they have previously loaded and the issue begins none of the elements work. This issue is frustratingly intermittent. It will be fine for a few min and then break for a few min. I'd attach screenshots but there is no error - simply does nothing. I have done a bunch of troubleshooting and testing to get to the root of the issue.

  • Reload page
  • Restart Firefox
  • Cleared cache
  • Disabled Privacy/Security settings
  • Disabled Plugins
  • Updated Firefox
  • New Private Window
  • Tested another browser - Other browsers load google sites
  • Tested non google websites – Other websites are loading
  • Tested another network

I’ve noted that google.co.za seems to have a separate intermittency from google.com. However, I have tested and found both can be ‘broken’ at the same time. It also happens with Youtube.com. I am quite happy to continue troubleshooting, I just need some direction.

Stillet af triton.rudman for for 2 måneder siden

Seneste svar af FredMcD for for 1 måned siden

Following Google search links results in blank tab with nothing at all in Inspector

I have this strange issue that cropped up within the past couple of months, without any known configuration or behaviour change. When I have Google set as the search eng… (læs mere)

I have this strange issue that cropped up within the past couple of months, without any known configuration or behaviour change. When I have Google set as the search engine in Firefox (FF) for macOS (various versions, including the latest 90.0.2 at time of writing), at a certain point after FF has been running (ie not immediately, but say within the hour) clicking on Google search results link results in a blank tab with literally nothing at all in the Inspector > Network or > Console etc for that tab. Copying the Google URI from the address bar and pasting it into another fresh tab in FF also results in the same problem. Copying the same Google URI into Chrome or any other browser, on the same OS at the same time, does not result in any problem (page loads fine).

I have tried all of the following, and none have made any immediate or long term difference:

  • Disabling all addons at the time of the problem
  • Performing a FF reset
  • Uninstalling and re-installing FF
  • Logging into Google in FF
  • Logging our of Google in FF
  • Logging into FF with a FF account
  • Logging out of any FF account
  • Tweaking a couple of about:config settings relating to FF domain stove-piping, since the problem started roughly around the time that was released
  • Building an entirely new PC (previous was macOS 11.4.x and 11.5 on Intel; current is macOS 11.5 on Apple Silicon) and building an entire new user profile from scratch, with all apps incl FF freshly installed
  • Using a different search engine (DuckDuckGo works fine, consistently, but when I change it back to Google the same problem starts up again after a while - eg within the hour)

This just feels like a bug (like nothing at all displayed in any part of the Inspector after a new tab is loaded with a Google link) but if that's true then

  1. I can't be the only person in the world seeing this; and
  2. It's surprising that it has persisted across a number of FF versions over a couple of months

I'm really keen to see this resolved because I do need to be able to use Google for search, and I do *want* to be able to continue to use FF (although this is unfortunately a significant head-wind to actually being able to continue doing so).

Stillet af paul375 for for 2 måneder siden

Seneste svar af FredMcD for for 2 måneder siden

Failure of network requests to various Google services

Edited to add TLDR: some Firefox requests to Google servers seem to fail internally. What can I try to diagnose the problem? I'm having a recurring problem with Firefox o… (læs mere)

Edited to add TLDR: some Firefox requests to Google servers seem to fail internally. What can I try to diagnose the problem?

I'm having a recurring problem with Firefox on various Google sites: google.com, Gmail, Calendar, Keep etc. For long periods of time (but not always), Firefox completely fails to load the site, or loses its connection after the page is loaded (for example Gmail displays an error message "Oops... The system encountered a problem (#001)"). The problem usually seems to occur for periods of many minutes, with occasional gaps where the sites work properly. Also, it seems to be site-specific: sometimes it will load google.com normally while Gmail is still having problems. This is really frustrating, I'd like to use Firefox for all my browsing but I also need to use Google services regularly and that doesn't work if Firefox won't load them properly most of the time.

I'm pretty confident it's a problem with Firefox itself, and not with my network or computer, because I get the same issue across multiple Firefox installations and versions (Firefox 90 and 91 on Windows 10, and Firefox 78.10.0esr and 90 on Linux), and while the problem is happening I can access the same sites successfully from a different browser on the same computer (Chrome or Edge). I've tried refreshing my Firefox profile, working in a private browsing window and using a completely new profile, but the problem still occurs. I've also made sure I'm using "Standard" protection in Firefox's security settings and disabled Enhanced Tracking Protection for the sites I'm trying to access.

I've tried to look at what's going on using Firefox's Network Monitor, and the key thing that seems to happen when this problem occurs is that one or more network requests to a google address (google.com, mail.google.com or ssl.gstatic.com) appear with "0 B" in both the Transferred and Size columns (see screenshot attached). Sometimes the failed network request has a simple padlock icon as in the screenshot, and sometimes a red error symbol with mouseover text that says a security error prevented the resource being loaded. There's also occasionally an error message in the Console: "A ServiceWorker passed a promise to FetchEvent.respondWith() that rejected with 'TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource.'.". Removing the relevant service workers in about:serviceworkers doesn't make any difference. On Linux, I've tried using tcpdump to check the actual network traffic and it looks like nothing is actually sent across the network for these requests, so whatever the problem is seems to be happening inside Firefox itself.

Ticking the "Disable Cache" box in the network monitor doesn't help. If I manually resend the same request using the menu in the network monitor, a normal response is received (but the content is not actually displayed in the browser).

It looks to me like some kind of caching or security problem, where Firefox somehow gets in a state where some network requests are blocked or fail to load from a cache, but after a while whatever is causing the problem is cleared and it works normally for a minute or two before the problem recurs. I would simply report this as a bug on Bugzilla, but I can't offer steps for anyone else to reproduce the problem because it only happens when I'm logged into my own Google account. I've run out of ideas for how to diagnose or fix this. Can someone suggest anything else I should try? Thanks!

Stillet af ColinP for for 2 måneder siden

Seneste svar af ThePokyWizard for for 2 måneder siden

Input tools opens slowly

Hello! I got this issue when i am clicking on input tools (on screen keyboard) on google search page,it opens up with a 3-5 second delay and this problem started after i … (læs mere)

Hello!

I got this issue when i am clicking on input tools (on screen keyboard) on google search page,it opens up with a 3-5 second delay and this problem started after i installed version Firefox 90.0.02 64 bit.

My OS is Win 10 64bit. All updates except KB5004237 are installed.

I do have a couple of add-ons like Default Bookmark Folder and uBlock Origin and i even disabled them but still the issue stands with input tools delay.

I also refreshed my Firefox but that didn't help either.

Any solutions to this issue?

Stillet af pilotorder for for 3 måneder siden

Seneste svar af FredMcD for for 3 måneder siden

Google services not working sometimes

Hi! Some days ago I started experiencing problems to load Google service webpages. For example sometimes youtube tells that there is a connection problem, when loading gm… (læs mere)

Hi! Some days ago I started experiencing problems to load Google service webpages. For example sometimes youtube tells that there is a connection problem, when loading gmail I get " has experienced a network protocol violation that cannot be repaired". When I use other browser I can access to that services with no problem. I am in linux, and I have tried disabling all the add-ons, starting in "safe-mode" and rebooting my computer. At the beginning everything works fine, but after some time starts failing. I have tried with different Firefox versions, and the problems persists.

Stillet af inaki6martinez for for 3 måneder siden

Seneste svar af jonzn4SUSE for for 3 måneder siden

Google groups no longer works

This morning I upgraded to version 90.0 (64-bit). Since then I can no longer respond to posts in, for example, sci.math. I presume this is an incompatibility between Fire… (læs mere)

This morning I upgraded to version 90.0 (64-bit). Since then I can no longer respond to posts in, for example, sci.math. I presume this is an incompatibility between Firefox and google security options. Is there a solution or workaround?

Thank you

Stillet af horand.gassmann for for 3 måneder siden

Seneste svar af FredMcD for for 3 måneder siden

  • Arkiveret

Why Firefox enforces by default extensions like Amazon, Bing, eBay, Google ?

It's a simple question: Why Firefox enforces by default extensions like Amazon, Bing, eBay, Google ? What really these extensions do? Paradox#1: Firefox enforces to use t… (læs mere)

It's a simple question: Why Firefox enforces by default extensions like Amazon, Bing, eBay, Google ? What really these extensions do?

Paradox#1: Firefox enforces to use those totally insecurity and unreliable companies! Paradox #2: Firefox don't even show those extensions mentioned above! Paradox #3: Even when I remove them from "Options->Search Engines" these ones keep being enabled and hidden! Paradox #4: Third party program needed to manage those Firefox hidden extensions! I Disable all above extensions by "CCleaner" and: Paradox #5: they comes back by default in every Firefox damn update!

I wish I'm wrong I would pleased if someone explain in an article, or even in few words, why all those. I think Mozilla should detailed explain.

Thanks in advance and Sorry for my English.

Stillet af AntonyMan for 1 år siden

Seneste svar af rdurost for for 10 måneder siden

  • Arkiveret

secure conection failed

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.google.com. Peer’s certificate has an invalid signature. Error code: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE The … (læs mere)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.google.com. Peer’s certificate has an invalid signature.

Error code: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Stillet af sanjayeswarn for 1 år siden

Seneste svar af FredMcD for 1 år siden

  • Arkiveret

"Unable to load file" Google Docs file, specifically when logged in.

The document in question: https://docs.google.com/document/d/1HZqJp4K6fueOxABqbgl9KafdtZOJUe8jkU6E42hDXc8 So I've been having this issue where this page refuses to load p… (læs mere)

The document in question: https://docs.google.com/document/d/1HZqJp4K6fueOxABqbgl9KafdtZOJUe8jkU6E42hDXc8

So I've been having this issue where this page refuses to load properly. I've tried incognito mode without any extensions enabled, and it seems to work there, but after some additional investigation today I've discovered that it's specifically when I'm logged into my google account that the error appears. To test this, I logged into my account in an incognito window, and the document started throwing the same error again. Logging out actually makes the document work as intended, no error.

Since this doesn't happen on Chrome (I can be logged into my account and load it just fine), I figured I'd post this here asking for potential answers. Again, this happens without any extensions loaded in incognito.

I've also deleted my google cookies without any extensions enabled, then logged back in. Same effect.

Stillet af WolfHero for 1 år siden

Seneste svar af FredMcD for 1 år siden

  • Arkiveret

GOOGLE SEARCH HOME PAGE KEEPS APPEARING WITH A BLACK BAR ACROSS TOP FOR 'SEARCH', 'IMAGES', 'MAPS', ETC.

Hi, Almost daily now, my Google Search Home Page suddenly changes appearance and a black bar appears at the top (screenshot attached). When it is like this, the search r… (læs mere)

Hi, Almost daily now, my Google Search Home Page suddenly changes appearance and a black bar appears at the top (screenshot attached). When it is like this, the search results also appear differently (2nd screenshot attached), with search results appearing in separate boxes. It stays like this for some hours and then, reverts back to normal. I never know why it changes, as I've never found out how to change it back myself. Can someone tell me why this is happening and how I can stop it. Any help much appreciated. Thanks in advance.

Stillet af ladybird1272 for 1 år siden

Seneste svar af cor-el for 1 år siden

  • Arkiveret

Why is Google image information panel there again/gone again?

My job requires searching for often a lot of images on Google. I am not sure if this is a Google of a Firefox problem. In this past week there has been a new information … (læs mere)

My job requires searching for often a lot of images on Google. I am not sure if this is a Google of a Firefox problem. In this past week there has been a new information frame appear. Before when one clicked on an image it would be highlighted amid the search grid with some associated information (original site, image size etc). Now this pops out as a separate panel to the right of my browser screem. Due to the quick way I need to work, this is cumbersome and annoying.

Also if I right clicked and opened an image in a new tab, it would open with the image filling two-thirds of the screen on the left, which gave a decent view of it. On the right hand panel would be the information about site, title, caption etc. Now all of this is squished into a portrait sized panel that looks as though it has been designed for a tablet or phone. It also means with each image I am having to conduct an additional action to right click to expand to full size so I can actually get a decent view of what it is because it has been so squished down to only medium size by all the other data.

My question is this. Up until a few days ago this panel was not there. It would occasionally appear sometimes, especially if I was logged into a Google account but mostly not and would be gone next time I searched. From my investigation of this it is something that appears with some browsers and not others. If this is something that does/doesn't appear in Firefox, how do i make it go away?

My question is is how do I make this pop-up panel go away and just get the regular old image highlight? Much easier and less messing around to use, not to mention actually offered a better and clearer view of what the image actually was.

Stillet af Lover_of_Goats for 2 år siden

Seneste svar af Wesley Branton for 2 år siden

  • Arkiveret

How can I remove the block that Firefox has placed on Google?

I want to perform google searches, but Firefox has blocked me for the past couple of hours. This is the message that I get when I attempt a google search: "The owner of … (læs mere)

I want to perform google searches, but Firefox has blocked me for the past couple of hours. This is the message that I get when I attempt a google search:

"The owner of www.google.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox may only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate."

Stillet af ReidCarron for 2 år siden

Seneste svar af FredMcD for 2 år siden

  • Arkiveret

Every time I go to open firefox, it asks me to log in again in my google account, not keeping me logged. This is very annoying. How can I solve?

Every time I go to open firefox, it asks me to log in again in my google account, not keeping me logged. This is very annoying. How can I solve?

Stillet af arwenlar for 2 år siden

Seneste svar af FredMcD for 2 år siden

  • Arkiveret

Resetting my password has been a nightmare

Google can be so confusing I have 2 Apple tablets so when one was given a new password google came back saying you must update all your password devices, so when I entere… (læs mere)

Google can be so confusing I have 2 Apple tablets so when one was given a new password google came back saying you must update all your password devices, so when I entered the new password in the second tablet Google said you can’t use this password because it’s been used before.??????

   So do you have to have a separate password for each device ?

.

Stillet af 19141914 for 2 år siden

Seneste svar af FredMcD for 2 år siden

  • Arkiveret

I have windows 7 and firefox 63.0.1 and cannot get on google.com because of a security issue. I reinstall firefox and it works for a short while but not long

I have windows 7 and firefox 63.0.1 and cannot get on google.com because of a security issue. The error is as follows: www.google.com uses an invalid security certifica… (læs mere)

I have windows 7 and firefox 63.0.1 and cannot get on google.com because of a security issue. The error is as follows:

www.google.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

I uninstall firefox and resinstall and it works fine for a short period of time. Then without warning, google no longer works and I get the security issue. I have uninstalled and reinstalled 4 times now and it is still doing the same thing. Works for a while and then not.

I also tried using version 62 of firefox but that also exhibited the same issue.

I researched this issues and there are all sorts of attempted fixes that supposedly get rid of this issue which I have attempted to no avail.

Will someone please help me understand how to fix this issue. I use google and gmail all the time and this is becoming a real issue. Your help is much appreciated.

Stillet af besthandyman for 2 år siden

Seneste svar af FredMcD for 2 år siden