Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst
  • Arkiveret

After update to Firefox 73, browser no longer loads pages

After updating to Firefox 73 (running on Windows 7), no pages will load. Saved tabs have a blank URL bar, opening a new tab and putting in a URL does nothing, no built-in… (læs mere)

After updating to Firefox 73 (running on Windows 7), no pages will load. Saved tabs have a blank URL bar, opening a new tab and putting in a URL does nothing, no built-in pages (such as the various about: pages, options page, etc.) work, nothing. All basic troubleshooting (including refreshing, reinstallation, and so on) completed with no change.

(Do not trust generated system details on this question - posting from another computer.)

Stillet af PyroDesu for 1 år siden

Besvaret af PyroDesu for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

How can the 5 minute timeout on sync verification code be increased to 10 minutes in view of delay receiving code by email?

Due to problems with upgrading my Ubuntu to 18.04, I've been forced to use a LIVE DVD for the last 8 months instead of a properly installed Ubuntu. This LIVE DVD crashe… (læs mere)

Due to problems with upgrading my Ubuntu to 18.04, I've been forced to use a LIVE DVD for the last 8 months instead of a properly installed Ubuntu. This LIVE DVD crashes or drops out from time to time so each time this happens I have to re-sync the Firefox it brings up. This re-sync requires a verification code to be sent by email, but because that email has to go through my Google filtering process, it usually takes longer than the code's 5 minute validity before I receive it. When I do finally get it and enter the received code back in Firefox, I'm told the code is invalid or expired. This is because 5 minutes validity is just too short a time for my setup. If it were 10 minutes, that would allow me to go into Gmail -> Settings -> Accounts & Import -> Check email from other accounts -> and then order Gmail to perform a special immediate mailcheck on my selected account. As a slow elderly old codger myself, I find it too hard to do all this within 5 minutes. Why can't we make it 10 mins?

Stillet af advt for 2 år siden

Besvaret af advt for 2 år siden

  • Arkiveret

some MP4 not working at all in FF

Some optimized mp4 do not play at all in any of my FF. From what I can see, this video is 10 fps and description says "Optimized using ezgif.com". Small and short videos.… (læs mere)

Some optimized mp4 do not play at all in any of my FF. From what I can see, this video is 10 fps and description says "Optimized using ezgif.com". Small and short videos. Lenghts seems to be correctly indicated by FF player frame.

All other MP4 play perfectly in any of my FFs. When I download such mp4 to my computer, VLC will play it normally. Any FF at this same computer will not! I repeat: all other videos play perfectly normal, including any MP4 I tried! Anything else on this same site plays normally. I am on Win 7.

I remove all security features I can, still, this single sort of videos are not playing and this is true for any such videos on this site. I tried 4 different versions of FF (v29, 60.9.0esr, v65 IceDragon, v71). They inherit configuration from the existing ones, so they are not clean installs. The same problem I have in several Win7 computers (two Virtual Machines and a real computer, not Win 7 N). FF safe mode does not help also.

Example page containing such mp4 with a cat: https://www.index.hr/lajk/poster/227148/vlasnici-su-snimili-svoju-smijesnu-macku-koja-se-moze-provuci-i-kroz-najmanji-prostor

and when I isolate just the video:

https://storage-lajkhr.index.hr/kiki/a727a5a6-734f-44d6-9ee8-42b857f22193.mp4

in FF I get only an empty black page and frame with player and no video at all.

What is wrong here?

Stillet af asv01 for 1 år siden

Seneste svar af jscher2000 for 1 år siden

  • Arkiveret

Images from twitter not loading

Do not know what I did to cause it . However still shots in twitter do not load the images. Videos load, links are there however the static images are either blank white … (læs mere)

Do not know what I did to cause it . However still shots in twitter do not load the images. Videos load, links are there however the static images are either blank white or a solid color. Inspect element reports this, Content Security Policy: Ignoring “'unsafe-inline'” within script-src or style-src: nonce-source or hash-source specified Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“script-src”). home:1:1 Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__0”. home:1:1 Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api2.branch.io/v1/has-app/key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K?browser_fingerprint_id=887041208048903336. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More] Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api2.branch.io/v1/profile. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More] Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api2.branch.io/v1/pageview. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More] XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at data:application/javascript;base64,KCgpI… (“script-src”). <script> source URI is not allowed in this document: “https://www.google-analytics.com/analytics.js”. home:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__1”. home:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__2”. home:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api2.branch.io/v1/has-app/key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K?browser_fingerprint_id=887041208048903336&instrumentation=%7B%22init-began-at%22%3A%222347%22%2C%22%2Fv1%2Fhas-app-brtt%22%3A%2210%22%2C%22%2Fv1%2Fprofile-brtt%22%3A%2211%22%2C%22%2Fv1%2Fpageview-brtt%22%3A%225007%22%2C%22%2F_r-brtt%22%3A%225001%22%7D. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More] Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__3”. home:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted. home XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__4”. home:1:1 Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“script-src”). home:1:1 This site appears to use a scroll-linked positioning effect. This may not work well with asynchronous panning; see https://developer.mozilla.org/docs/Mozilla/Performance/ScrollLinkedEffects for further details and to join the discussion on related tools and features! home Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__5”. home:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://api2.branch.io/v1/has-app/key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K?browser_fingerprint_id=887041208048903336&instrumentation=%7B%22%2Fv1%2Fhas-app-brtt%22%3A%225008%22%2C%22%2F_r-brtt%22%3A%225000%22%7D. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More] Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__6”. home:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__7”. home:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 XML Parsing Error: no root element found Location: https://api.twitter.com/1.1/jot/client_event.json Line Number 1, Column 1: client_event.json:1:1 Loading failed for the <script> with source “https://app.link/_r?sdk=web2.56.2&_t=887041208048903336&branch_key=key_live_knJAF6W45vSHVJiP0wn8figpqFePX59K&callback=branch_callback__8”. Works if I change browser, twitter will not even launch if I just change to a test profile. Any suggestions

Stillet af don544 for for 10 måneder siden

Seneste svar af don544 for for 10 måneder siden

Firefox blocking Reddit

First, I have no idea what I am doing re any sophisticated knowledge re Firefox or any other browser. So, please bear with me re how to understand my question. I have no… (læs mere)

First, I have no idea what I am doing re any sophisticated knowledge re Firefox or any other browser. So, please bear with me re how to understand my question.

I have no idea what I did, but after getting the latest Firefox, I cannot access Reddit. Let me explain: I was able to click on each topic/post freely on Reddit. Now when I visit Reddit, the topics/posts are stagnant and when I click on a topic/post, it goes to another page and I have to click on the URL to read the post. Also, if there are multiple pages on a post, the only page I can see is the first, I cannot click through to view anything additional.

It seems that Firefox is blocking Reddit. I hope this explains this issue.

Also, I cannot find the "settings" for Firefox now... to allow unlimited scroll and to automatically go to a new page.

Stillet af covfefe for for 1 måned siden

Seneste svar af cor-el for for 1 måned siden

  • Løst

New msn.com problem in Firefox

msn.com will no longer allow any of my browser extensions to block display of the home page search box and other items on that same horizontal level in Firefox. The tool… (læs mere)

msn.com will no longer allow any of my browser extensions to block display of the home page search box and other items on that same horizontal level in Firefox. The tools to select elements to block only select the entire page. In IceDragon, I can still block individual elements. I complained to msn about that.

Stillet af Harster for for 2 måneder siden

Besvaret af Harster for for 2 måneder siden

  • Arkiveret

Invalid redirect on page

In general, when downloading, authorizing on some sites, I have this problem - "Invalid redirect on page". Moreover, this error occurs only on the firefox engine, but not… (læs mere)

In general, when downloading, authorizing on some sites, I have this problem - "Invalid redirect on page". Moreover, this error occurs only on the firefox engine, but not on chromium. I am writing from a browser Comodo IceDragon. The screenshot that I attached is in Russian.

Stillet af taskpro63 for 1 år siden

Seneste svar af FredMcD for 1 år siden

  • Arkiveret

Search from toolbar

Have set duckduckgo as default search engine but search just returns duckduckgo main page, not keyword search results when keywords are typed in search bar and hit searc… (læs mere)

Have set duckduckgo as default search engine but search just returns duckduckgo main page, not keyword search results when keywords are typed in search bar and hit search. If I revert to bing it shows results as usual. Change back to duckduck and it reverts to just showing duckduck main page again. Any suggestions

Stillet af don544 for 1 år siden

Seneste svar af jscher2000 for 1 år siden

  • Arkiveret

Can header & footer be suppressed in PrintPreview->SimplifyPage?

My OS is Ubuntu. And I tried, but couldn't find an option in Cups, although something called a 'PrettyPage' flag seemed to be the closest thing I could find, but I know … (læs mere)

My OS is Ubuntu. And I tried, but couldn't find an option in Cups, although something called a 'PrettyPage' flag seemed to be the closest thing I could find, but I know of no way to use it.

Stillet af KinniK for 1 år siden

Seneste svar af the-edmeister for 1 år siden

  • Arkiveret

update to 72.0.2 would not open, said profile was missing or inaccessible, but it WAS NOT

I just downloaded and installed Firefox 72.0.2 for my Mac. I had been using 67, which had become problematic with screen freezes requiring Force Quit. The 72.0.2 appeared… (læs mere)

I just downloaded and installed Firefox 72.0.2 for my Mac. I had been using 67, which had become problematic with screen freezes requiring Force Quit. The 72.0.2 appeared to install, showing the new icon in the Dock. I opened it and updated Shockwave Flash to the latest, which asked for a restart of the browser. Once restarted, I tried to open Firefox a pop-up claimed the profile was missing or inaccessible, but I could find it easily in its normal place.

Stillet af NonoOno for 1 år siden

Seneste svar af cor-el for 1 år siden

  • Arkiveret

How to fix a "spinning wheel" problem - websites initially worked fine and then firefox suddenly showed "spinning wheel"

Websites show a spinning wheel and never finish loading. Initially websites worked fine. Suddenly, the websites showed a spinning wheel and never finish loading. It ha… (læs mere)

Websites show a spinning wheel and never finish loading. Initially websites worked fine. Suddenly, the websites showed a spinning wheel and never finish loading. It happens only with firefox (e.g. Safari works fine). It happens to every website.

Stillet af Grace for 1 år siden

Seneste svar af FredMcD for 1 år siden