Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst
  • Arkiveret

'No video with supported format and MIME type found' issue

Hello everyone, sorry for the long post. For the last 3 days, I have been experiencing a very frustrating issue with videos posted ONLY on Facebook. Every time I try to o… (læs mere)

Hello everyone, sorry for the long post.

For the last 3 days, I have been experiencing a very frustrating issue with videos posted ONLY on Facebook.

Every time I try to open a Facebook video, the Facebook player opens (the one where you can see comments and likes on the right side), and Firefox gives the impression that the video is loading. But after a while, a 'cross' appears in the middle of the screen, below which 'No video with supported format and MIME type found' is written [Kindly refer to the attached screenshot].

Prior to this problem, I had NEVER, in 2 years, experienced any issue whatsoever with playing ANY videos on the Web. Firefox just suddenly decided to stop playing Facebook videos.

WHAT I ALREADY TRIED: - Reload video pages and play them again (FAILED) - Clear cache, cookies and restart Firefox (FAILED) - Start Firefox in Safe Mode (FAILED) - Uninstall Flash Player, try to play videos with the default Firefox player (any video on the Web would play, but Facebook videos FAILED) - Enable the Open H264 Cisco codec (FAILED) - Changing a few values in about:config *(such as media.directshow.enabled) to true/false (FAILED) - Refresh Firefox from https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings (FAILED)

ADDITIONAL INFORMATION: - I use Firefox 35.0.1 and have no other browser (besides the default Internet Explorer 6 which I never use) - I use Windows XP SP3 Professional - I have not downloaded/installed any software/extension/add-on which could have caused this problem

I still love Firefox, and have no intention of migrating to a competitor's browser, which is why I hope a prompt solution shall be found. As well, I am not considering dropping XP SP3 anytime soon; it is very stable and fulfills my requirements.

Thanking you for your time.

Stillet af EL20 for 5 år siden

Besvaret af FredMcD for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

How can I make mp4 videos play in Firefox?

YouTube works fine. Other websites play videos, no problem. But then I'll go to a website and see a message that the video is either corrupt or is not supported. When I s… (læs mere)

YouTube works fine. Other websites play videos, no problem. But then I'll go to a website and see a message that the video is either corrupt or is not supported. When I search for how to play mp4 in Firefox I end up at this site: http://www.jwplayer.com/blog/the-state-of-html5-firefox-now-supports-mp4/ With the huge headline Firefox Now Supports MP4. No, it ****ing doesn't! A bit frustrated, because everywhere I look for help on this, I either come across pages saying it should work, Firefox supports mp4 etc, OR forums where it's webmakers asking the question and then the solution is something wrong in their coding - which doesn't help me, the lonely end user. When I go to this suggested test site: http://techslides.com/demos/sample-videos/small.mp4 I get the error message: Video can't be played because the file is corrupt. No, it's not. I can download it and play it on WinAmp. When I go to this suggested test site: http://www.html5videoplayer.net/html5video/mp4-h-264-video-test/ I get the error: No video with supported format and MIME type found. Huh? Again, I can download and play it fine. But Firefox won't play it. Soooooo Is there a fix in the wind? Is there something I can tweak or change to make Firefox recognize and play this stuff? Is there a plugin/extension/addon that I need to download to play mp4? If this is a known problem that is going to be fixed eventually, is there something I can do as a substitute (ie a plugin for now)? Because it seems like the only alternative is to abandon Firefox and start using Chrome, which has no problem with the above-mentioned videos.

Stillet af saladgoat for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

At least 5 times a day FF crashes with the error "exception breakpoint reached" in windows 8.1

I have FF set to auto update, Kaspersky Internet Security, Malwarebytes anti-malware, on a Toshiba Satellite with 4GB memory and Operating System Windows 8.1 64-bit CP… (læs mere)

I have FF set to auto update, Kaspersky Internet Security, Malwarebytes anti-malware, on a Toshiba Satellite with 4GB memory and

Operating System Windows 8.1 64-bit CPU AMD K16 69 °C Mullins Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-12-28) Motherboard TOSHIBA ZBWAE (P0) Graphics Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 512MB ATI AMD Radeon R5 Graphics (Toshiba) 69 °C Storage 931GB TOSHIBA MQ01ABD100 (SATA) 38 °C Optical Drives TSSTcorp CDDVDW SU-208FB Audio Realtek High Definition Audio

At least 5 times a day FF crashes and the error is basically "Exception Breakpoint Reached" . I have no idea how to fix this and asking FF to reply is a waste of energy. Does anyone know how to stop this problem?

Stillet af haiweepp for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

When I try to restore my bookmarks I get the message "Unable to process the backup file."

I lost my bookmarks and when I try to restore them I can see the backup files in the restore window but when I try to restore my bookmarks I get the message "Unable to pr… (læs mere)

I lost my bookmarks and when I try to restore them I can see the backup files in the restore window but when I try to restore my bookmarks I get the message "Unable to process the backup file." Can you assist? Thanks

Stillet af sghamilton for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

my forward slash key shows an E, how do I get my forward slash back again.

I was typing and hit a key I didnèt mean to and now my symbols are not the right ones as you can see by the comma, in didnèt and my forward slash looks like this € … (læs mere)

I was typing and hit a key I didnèt mean to and now my symbols are not the right ones as you can see by the comma, in didnèt and my forward slash looks like this €

Stillet af jordy123 for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

FireFox hangs with Adobe Flash Player

I am using Firefox 35.0.1 and I have installed Shockwave Flash 16.0.0.296. As soon as Flash starts, Firefox freezes and unfreezes until it can't be used at all. I have… (læs mere)

I am using Firefox 35.0.1 and I have installed Shockwave Flash 16.0.0.296. As soon as Flash starts, Firefox freezes and unfreezes until it can't be used at all. I have tried uninstalling and reinstalling the flash player and I have also used Firefox's Refresh option. This problem started a couple of days ago & I don't know what else I can do.

Stillet af piniella for 5 år siden

Besvaret af piniella for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

how to fix (Error code: ssl_error_bad_cert_domain) on my home page

I have my own website set as my home page but firfox will not load it and gives this message (Error code: ssl_error_bad_cert_domain) I used dreamweaver to build my site a… (læs mere)

I have my own website set as my home page but firfox will not load it and gives this message (Error code: ssl_error_bad_cert_domain) I used dreamweaver to build my site and it has been operating fine until today

Stillet af SorayaConway for 5 år siden

Besvaret af SorayaConway for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

cannot open pdf files in Firefox.

I cannot open pdf files in Firefox. (I can in Chrome). I tried Menu - Preferences - PDF - Use Adobe Acrobat Professional. Also tried the same with PDF Browser Plugin 2.4… (læs mere)

I cannot open pdf files in Firefox. (I can in Chrome). I tried Menu - Preferences - PDF - Use Adobe Acrobat Professional. Also tried the same with PDF Browser Plugin 2.4.4 Clicking on a PDF link just opens a blank page.

Stillet af Robert5280 for 5 år siden

Besvaret af FredMcD for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

[SOLVED]I've lost my saved passwords after changing hardware

I had to change my motherboard and processor the other day and immediately after that incident, I seem to have lost all of my passwords. The reason I'm certain of this is… (læs mere)

I had to change my motherboard and processor the other day and immediately after that incident, I seem to have lost all of my passwords. The reason I'm certain of this is because the only password that's saved is from a site I only used after this incident. The only thing I'd done recently other than change hardware was update firefox to 35.02.

Even after restoring my key3.db to a version 4 months old, not a single difference was made. The password manager still only has that one single username and password, rather than the many I had before. Other than the change of hardware, the boot partition and drives are the same and nothing was uninstalled. Also, I'm not sure if it's related, but my logins.json file is 1KB while the logins.json.corrupt is 109KB. Were the passwords saved in there? What should I give a try?

EDIT: Solved with a post by Chris at http://codeverge.com/mozilla.support.firefox/saved-passwords-disappeared-on-update/2006894 I'm not sure how to close this ticket, so feel free to

Stillet af narlex for 5 år siden

Besvaret af narlex for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Random buffering that never ends [Flash/HTML5]

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be i… (læs mere)

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be it on Youtube or Twitch, Flash player or HTML5 player, doesn't matter] randomly will stop. I will see the buffer "icon" and... nothing happens. Ever. I can leave it for as long as I want, it will not budge. On Twitch.tv it's a bit different, it will pause the stream for a solid minute and then "restart" itself.

Cleared cache, session files, updated Flash, used Ccleaner as well. Don't want to go through creating a new profile yet (a bit of a hassle), trying to figure out what might be causing the issue. As I said, it's very random, sometimes happens in short video on Youtube, sometimes I can watch long videos without much problem. And no, my internet is not the issue, double checked on that.

Any ideas?

Stillet af br0k3n for 5 år siden

Besvaret af br0k3n for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

How to prevent the "are you sure you want to leave this page?" prompt on Facebook?

I'm using Firefox 35.0.1. If I make a post on my Facebook timeline that contains a link, when I hit "Post" and the page goes to refresh to add my post to my timeline, it … (læs mere)

I'm using Firefox 35.0.1. If I make a post on my Facebook timeline that contains a link, when I hit "Post" and the page goes to refresh to add my post to my timeline, it asks if I'm sure I want to leave the page. I've seen that messages on some sites before, for example, if I'm on a forum and I write a post and go to leave the page before hitting submit, it'll ask me that, but I've never seen it on Facebook until a couple of days ago.

Is there any way to turn this message off? Or even better, can it be turned off just on Facebook? Thanks.

Stillet af DJSigma for 5 år siden

Besvaret af philipp for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Bookmark icons disappear.

Two weeks ago my bookmark icons no longer displayed. I searched for a solution and tried clicking each bookmark to make the icons come back, which they did. Now today the… (læs mere)

Two weeks ago my bookmark icons no longer displayed. I searched for a solution and tried clicking each bookmark to make the icons come back, which they did. Now today they are once again gone. Is there anything that can be done?

Stillet af ritadakin for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Change color on visited links

Firefox 35.0.01 Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz, 32.0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 580 I recently did a "refresh" (?) on Firefox and my visited links are no longer changing… (læs mere)

Firefox 35.0.01 Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz, 32.0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 580

I recently did a "refresh" (?) on Firefox and my visited links are no longer changing color. I've gone to Options - Content - Fonts & Colors - Colors... and the Link Colors option looks okay but when I click on a link it doesn't change color to indicate that it's been visited.

Stillet af prfsfo for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Why doesn't OpenH264 get installed?

Hi Mozilla Community, I recently deleted Firefox and reinstalled it for some troubleshooting, and now I am facing an issue with the Add-ons. It now says "Will be installe… (læs mere)

Hi Mozilla Community,

I recently deleted Firefox and reinstalled it for some troubleshooting, and now I am facing an issue with the Add-ons. It now says "Will be installed shortly" for about 2 days already for the add-on "OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." (See screenshot). Why doesn't it get installed? And do I need this add-on or is it unnecessary anyway?

Regards, Adrian

Stillet af GSicKz for 5 år siden

Besvaret af ideato for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

This add-on could not be downloaded because of connection failure

Long time Mozilla Firefox user with longtime Personas Plus 1.73 etc. Hadn't changed my persona for awhile, went to change today and repeatedly received error message: " … (læs mere)

Long time Mozilla Firefox user with longtime Personas Plus 1.73 etc. Hadn't changed my persona for awhile, went to change today and repeatedly received error message: " This add-on could not be downloaded because of a connection failure on Addons.mozilla.org. and what happens is, you select the persona you want, then it seems ok, and tells you to add to firefox ( remember that Persona's Plus 1.73 is already on computer and totally enabled) so then you click and it looks like its happening, but then the error message appears. I have tried disabling personas plus 1.73, uninstalling it, etc, all the fixes I could find in mozilla support and elsewhere, tried that whole change the xpinstall.enabled thing but it did not work. I have windows 7 and most uptodate Mozilla firefox (main browser) and because I have so many bookmarks, favorites etc, I am unwilling ( and see no point, since all other add ons extensions themes work fine) to reset my entire firefox ( bad idea I learned in the past/hardway...) and I have sent email to personas web developer, doubt I will hear back but am hopeful someone who knows mozilla will answer with viable solutions to fix this. Note: if I sign in to personas and go to my favorites, add the theme I want then click on the personas menu from top of firefox and scroll thru my zillion favorites of themes, i can usually get it to use that favorite I chose, but this is a long drawn process and should not have to be the only way (workaround) It should be selectable from the personas screen ( yes I am signed in to see and add to favorites in personas). so with all this information can someone out there on the 'inter-web' help me ? Are others experiencing this ? I have looked everywhere for solutions but so far nothing.

Stillet af dobydoby for 5 år siden

Besvaret af FredMcD for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

How to remove social media bar?

Please help,I never use the social media bar. I don't understand twitter, never use facebook, don't have g+, pinterest or instagram account. How do I make it GO AWAY! It … (læs mere)

Please help,I never use the social media bar. I don't understand twitter, never use facebook, don't have g+, pinterest or instagram account. How do I make it GO AWAY! It doesn't have the small arrow to close, and it's not even transparent, just annoying.

A step by step for dummies would be greatly appreciated.


Thanx!!

Stillet af ilse004 for 5 år siden

Besvaret af FredMcD for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox running slow to load Google.com home page

I'm running Firefox 35.0.1 on Windows 8.1 and when I start it up it takes a while to load my home page, Google.com. I've set the home page link to just google.com and wit… (læs mere)

I'm running Firefox 35.0.1 on Windows 8.1 and when I start it up it takes a while to load my home page, Google.com. I've set the home page link to just google.com and with the default extensions it adds when the page loads.

I've changed the home page to github to see if that loads faster and it does. Also, I've checked google.com on Chrome just to make sure it wasn't Google's server. Other sites are running fine and Google will load quickly if I hit the home page after going to another site. I disabled extensions just to see it that was causing the issue as well.

Stillet af johnnylange for 5 år siden

Besvaret af johnnylange for 5 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox is saying shockwave flash is out of date

I have Shockwave Flash 16.0.0.287 and its showing that its out of date. I downloaded the update but its still the same version. Adobe website is showing that my flash is … (læs mere)

I have Shockwave Flash 16.0.0.287 and its showing that its out of date. I downloaded the update but its still the same version. Adobe website is showing that my flash is up to date.

Stillet af kewpiedoll04 for 5 år siden

Besvaret af cor-el for 5 år siden